ελληνική μουσική
    483 online   ·  210.826 μέλη

    Ψηφίστε Μαρλαίν στον τελικό της Eurovision της Κύπρου - 7/2/2009

    Critique
    29.01.2009, 00:12

    Η Μαρλαίν καλεί όλους εκείνους που γνωρίζουν τον “ Mr. (Do Right) One Night Stand”!

    Μετά το  "Rejection"  στον περσινό τελικό της  Eurovision  της Κύπρου, επιστρέφει δυναμικά με ένα γεμάτο ενέργεια σκληρό ροκ τραγούδι το….. “Mr. (Do Right) One Night Stand”

    Μετά την διάλυση των  Hi-5, η Μαρλαίν έχει αναπτύξει το δικό της αποκλειστικό στυλ  και τώρα είναι……λάτρης της ροκ!

    «Η μουσική ροκ σε αφήνει να εκφραστείς…..ακριβώς όπως είσαι» η Μαρλαίν σχολιάζει. Γράφοντας τη δική της μουσική και στίχους  σε συνεργασία με διάφορες ροκ μπάντες και συνθέτες, δημιουργεί αργά και σταθερά το μουσικό της στίγμα!

    Ανεδείχθη νικήτρια, παίρνοντας δύο βραβεία, στον διαγωνισμό του διεθνούς  φεστιβάλ Pop μουσικής PAN MUSIC το 2008 στην  Σερβία , με το τραγούδι “Rejection” που απορρίφθηκε  πέρσι  στον τελικό της  Eurovision της Κύπρου, και  συνεχίζει με επιτυχία την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη…….. 

    το 2009 φαίνεται να είναι η χρονιά της................

    Αυτή τη φορά θα παρουσιάσει ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό, γεμάτο ενέργεια, πρωτότυπο, προκλητικό και  διασκεδαστικό ροκ τραγούδι, γι αυτό βοηθήστε……………. ψηφίστε την συμμετοχή της Μαρλαίν …………..για να μπορέσει η Κύπρος να διακριθεί!

    Την Μαρλαίν θα την συνοδεύουν στην σκηνή οι «Diesel Sisters»………..τα ακόλουθα τρία όμορφα και ταλαντούχα κορίτσια:


    - Η Φαίη Βώκου κατάγεται από την Αθήνα. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά. Αποφοίτησε από το κολλέγιο του Deree με BA in Arts & Sciences στην Αγγλική Φιλολογία. Ασχολήθηκε με τον Κινηματογράφο, το Θέατρο και την Τηλεόραση σε διάφορους ρόλους και τηλεοπτικές εκπομπές. Από το 1996 μέχρι το 2006 ήταν Ραδιοφωνικός Παραγωγός στους σταθμούς Kiss FM, Nitro και Rythmos 949. Συμμετείχε σε μουσικές συναυλίες στην Αθήνα όπως της Diana King και των Wild Rose. Από το 2006 συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στο πρωινό πρόγραμμα του ALTER «η Ελλάδα Παίζει».

    - Η Κατερίνα Χιωτίνη κατάγεται από την Αθήνα. Αποφοίτησε από την σχολή Δραματικής Τέχνης ΒΕΑΚΗ το 2003. Ασχολήθηκε με το παιδικό θέατρο για 2 χρόνια ως πρωταγωνίστρια στα έργα «Ηλιάδα» και «Σταχτοπούτα». Εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά σήριαλ όπως «Για την Άννα», «Αληθινοί Έρωτες», «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα» κ.α. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες μικρού μήκους όπως «Ημίφως», «η Μέρα μετά» και «Ισόγειο» με ειδική μνεία στο Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου 2008. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τα drums της!!

    - Η Αντιγόνη Ψυχράμη κατάγεται από την Ελλάδα. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική της καριέρα με την συμμετοχή της το 1992 στο Φεστιβάλ Μικρών Τραγουδιστών στην Πορτογαλία κερδίζοντας το 2ο βραβείο. Συμμετείχε το 1996 στο μιούζικαλ « Μελωδία της Ευτυχίας» και το 1998 σε συναυλίες με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μάριο Φραγκούλη. Το 2003-2004 συμμετείχε στο μιούζικαλ Grease και το 2005-2006 στα μιούζικαλ « ο Βιολιστής της στέγης» και « Little Shop of Horror ». Από το 2008 μέχρι σήμερα συμμετέχει στο σχήμα του Παπακωσταντίνου / Μπουλά / Θηβαίου / Ζουγανέλη στην Ακτή Πειραιώς.

    Εάν θέλετε να ακούσετε το μουσικό στίγμα της Μαρλαίν, επισκεφθείτε την μουσική ιστοσελίδα της  www.myspace.com/marlainangelidou

     

     

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Critique στις 29-01-2009 00:13 ]

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 29-01-2009 09:13 ]


    noizreduction
    29.01.2009, 00:24

    Χμ, περσι δεν ησουν εσυ που μιλαγες για τους στημενους διαγωνισμους του ΡΙΚ?  {#emotions_dlg.confused1}


    tsibitos
    29.01.2009, 01:12

    Σύμβουλος Επικοινωνίας ..

    Βασικά ειναι απο ποια πλευρα (του ευρώ) το βλέπεις... Ποιοι άλλοι διαγωνίζονται μαζί με την (κατα τ'αλλα συμπαθέστατη) Μαρλαιν;;

     

    (Εν τω μεταξύ από τις Αλλές τρεις κοπέλες μόνο μία είναι απ'την Ελλάδα, οι άλλες ειναι απο την Αθήνα!!!)