ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.830 μέλη

    Video clips συγκροτημάτων - tiiinewzfilms

    jorge
    20.02.2009, 18:09

     

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    20/2/2009

     

    Τα Αντίποινα, κατά πολλούς το κορυφαίο ελληνικό hip hop συγκρότημα της γενιάς τους, διασταυρώνουν το ταλέντο κ τις ιδέες τους με τη σκηνοθετική ματιά της tiiinewzfilms, με αποτέλεσμα την παραγωγή ενός  video clip που βάζει ψηλά τον πήχη της ποιότητας κ της αισθητικής στην οπτικοποίηση στίχων κ συναισθημάτων. Τη στιγμή που η προχειρότητα κ η υπερβολή ταλανίζουν τον κατά τ’ άλλα αναπτυσσόμενο χώρο του hip hop, η παρέα από τα δυτικά της Αθήνας αντιπροτείνει την απλότητα και τις μετρημένες κινήσεις σε συνδυασμό με την πάντα άρτια παραγωγή κ την αποφυγή των περιττών λαθών.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κ μέσα από το φίλτρο της αντίληψης των δημιουργών του,  το videoclip, μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε τους πρωταγωνιστές σε απλές καθημερινές στιγμές τους. Ανάμεσα στο άγχος κ το τρέξιμο που επιβάλουν οι σύγχρονοι  βάρβαροι ρυθμοί ζωής, καλούμαστε να εκτιμήσουμε εκείνες της αξίες που έχουμε οι ίδιοι αφήσει στο περιθώριο υπό το βάρος του κυνηγιού της καριέρας κ των χρημάτων, αλλά κ λόγω προβλημάτων ιδιαίτερα οξυμένων στην εποχή μας όπως η μοναξιά, η ανεργία ή ακόμα κ η ματαιοδοξία.


    Το clip δεν έχει κάποιο μήνυμα να περάσει, ούτε μασημένη τροφή επιδιώκει να δώσει στο θεατή. Αντιθέτως, η γοητεία των εικόνων διυλίζεται όχι μόνο από τις ανάγκες κ τις ανησυχίες των συντελεστών της παραγωγής, αλλά κυρίως από τη σκέψη του αποδέκτη, βάζοντας ως τελικό στόχο την αμφίδρομη επικοινωνία των δύο πλευρών.


    Υ.Γ. : Η tiiinewzfilms θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Νικόλα από το ιστορικό συγκρότημα των Razastarr για τη συμμετοχή του στα γυρίσματα κ κυρίως για τη διάθεσή του για συνεργασία.

     

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP ΕΔΩ