ελληνική μουσική
    734 online   ·  210.849 μέλη

    Βελτιούται ο γηράσκων;Βοήθεια σε αρχάριο πλην,επίδοξο κιθαριστή Θεσσαλονίκη

    kynegeiros
    11.04.2009, 17:59

    Φίλε μου ο τύπος που παίζει με τον Roger Waters στο dogs είναι απίστευτος. Αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ένας αριστερόχειρας ξεκινάει και μαθαίνει με κιθάρα για δεξιόχειρες? Πως του έρχεται αυτή ιδέα? Γιατί δεν παίρνει μια για αριστερόχειρες ή γιατί απλά δεν αλλάζει τις χορδές? Ποιοί λόγοι τον οδηγούν σε κάτι τέτοιο? Εικρινά με προβλημάτισε ο Τούρκος που σας έδειξα. Αφήστε που είναι και πολύ καλός ως τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Από ότι κατάλαβα εκεί αυτός ανήκει στον χώρο του εντέχνου τουρκικού τραγουδιού. Η μουσική του μου άρεσε πολύ. Δεν έχει σχέση με αμανέδες και άλλα συνναφή. Βέβαια έχει ένα έντονα ανατολίτικο χρώμα η μουσική του αλλά μου έδωσε την εντύπωση πως είναι κάτι σαν τον Παντελή Θαλασσινό της Τουρκίας.

    Αλλά και ο Jeff Healy ο μακαρίτης καταπληκτικός. Κρίμα που οι αρρώστειες πηγαίνουν σε τόσο ταλαντούχους ανθρώπους. Θυμάμαι πάντα τον ασύλληπτο Steven Hawking.


    kynegeiros
    11.04.2009, 18:07

    Φίλε Παναγιώτη ευχαριστώ για τις παραινέσεις σου. Ήδη με βοήθησε ο Μίλτος http://www.myspace.com/miltostsivdaris με μερικές υποδείξεις αλλά δεν αρκεί. Χρειάζομαι χρόνο με κάποιον ......συμπαίκτη καλό φυσικά για να με τραβήξει εμπρός.

    Ακουσα την μουσική σου στην σελίδα σου http://www.myspace.com/panagiotisbousalis

    Μίλησέ μου για σένα αν θέλεις. Το άρωμα που βγάζει η μουσική σου είναι πολύ ευωδιαστό. Είναι δικό σου κομμάτι αυτό που άκουσα (αλλάξαν τα τραγούδια μου)? Η σελίδα σου με δυσκολεύει κάπως ...λόγω αντιθέσεως (κοντράστ) σε μερικά σημεία....


    kynegeiros
    11.04.2009, 22:48

    Φίλε Παναγιώτη, η φωνή σου μου άρεσε πολύ. Και τα τραγούδια σου επίσης. Ειδικά τα δύο πρώτα πάρα πολύ. Έμαθα πως έχεις κάνει και στα μέρη μας εδώ στα Βόρεια. Κρίμα που δεν σε γνώρισα νωρίτερα. Θα ήθελα όμως αν έρθεις κάποια μέρα στην Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις να με ειδοποιήσεις γιατί θέλω να σε δω από κοντά.

    Φίλοι μουπροσπάθησα να φτιάξω κι εγώ σελίδα στο myspace αλλά δεν κατάφερα να φαίνεται το όνομά μου μετά την κάθετο. Έτσι το URL μου είναι :
    http://www.myspace.com/466635905

    Οι φίλοι μου όμως έχουν URL που μετά την κάθετο εμφανίζεται το ονομά τους. Πως μπορώ κι εγώ να το κάνω αυτό?