ελληνική μουσική
    678 online   ·  210.830 μέλη

    Penthouse Lounge Bar - Hotel President

    PRESIDENTHOTEL
    25.06.2009, 18:50

     

    Χαλαρώστε στο Penthouse Lounge Bar, έναν ιδιαίτερο χώρο με μίνιμαλ διακόσμηση και ξεχωριστές πινελιές ασιατικής κουλτούρας που δένει αρμονικά με τους ήχους Live Jazz μουσικής δίπλα στην ψηλότερη πισίνα της Αθήνας.

    Τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού δροσιστείτε με μια βουτιά στη πισίνα, στον 21ο όροφο, απολαμβάνοντας τον καφέ ή τον χυμό σας με πανοραμική θέα όλης της πόλης.

    Την στιγμή που o ήλιος  αρχίζει να κρύβεται πίσω από τον Λόφο του Λυκαβηττού  και βυθίζεται στα νερά του Σαρωνικού, τότε ξεκινάει η πραγματική Penthouse Lounge διασκέδαση.

    Τα  κεριά ανάβουν, η Lounge μουσική ανεβάζει την ένταση και τη θέση του καφέ παίρνουν τα μοναδικά στην πόλη Rasberie Mojito , Apple Martini και Mango Daiquiri.

    Ταξιδέψτε με τους ήχους της ζωντανής Jazz μουσικής, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Αμερικάνικης Πρεσβείας, με τον διεθνούς φήμης Δημήτρη Βασιλάκη και τους special guests, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:00 έως αργά.

    Παραδοθείτε στην χαλαρή και συνάμα ιδιαίτερη αίσθηση που δίνει ο χώρος , αφεθείτε στην άριστη εξυπηρέτηση και νιώστε πως πραγματικά βρίσκεστε στην κορυφή.

    Τιμή Εισόδου Με Ποτό: 15 ευρώ

    Με εκτίμηση

    Η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 25-06-2009 19:17 ]