ελληνική μουσική
    775 online   ·  210.833 μέλη

    Kάρτα ήχου έως 350 - 400 ευρώ;

    Giorgos_arazei
    29.06.2009, 16:02

    Παιδια, χαιρετω! Μπαινω στο ψητο. Φανταστειτε, οτι μεχρι τωρα εγραφα την μουσικη μου στο κινητο ή στην ηχογραφηση του υπολογιστη, ισα ισα για να μην ξεχασω τα τραγουδια. Αποφασισα να παρω μια καρτα ηχου και διαθετω εως 350 το πολυ 400 ευρω. Σας παραθετω ενα λινκ με τις καρτες σ αυτες τις τιμες, αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια. Σας θυμιζω οτι ειμαι εντελως ασχετος στο θεμα, κι αν θελετε πειτε μου κ ενα προγραμμα ηχογραφησης, ωστε να αρχισω να μαθαινω και να χω ικανοποιητικα αποτελεσματα. Σας δινω λινκ. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

    http://www.Thomann.de/gr/cat_PG_2.html?gf=firewire_audio_interfaces&oa=pra

     

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 30-06-2009 00:45 ]


    tomicmta
    29.06.2009, 17:54

    Καλησπέρα..

    Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου απαντήσω, γιατί δεν έχω δουλέψει καμία από τις κάρτες που είδα στο λίνκ. Ωστόσο θα μπορούσες να βοηθήσεις τα μέλη του φόρουμ ,δίνοντας κι άλλα στοιχεία, όπως:

    Τι μουσική θέλεις να ηχογραφήσεις? Τι όργανα χρησιμοποιείς ?Τι μικρόφωνα έχεις? Πόσα κανάλια χρειάζεσαι? Ακόμη και τί υπολογιστή έχεις .. Αυτά και ότι άλλο σου ρθει στο κεφάλι απάντησέ τα, γτ μπορεί μία κάρτα να είναι καλή για κάποια συγκεκριμένη δουλειά και να υστερεί σε κάποια άλλα πράγματα(που συνήθως αυτό συμβαίνει).Οπότε ξεκαθάρισε πρώτα τί ακριβώς θέλεις να κάνεις..Smile


    Giorgos_arazei
    30.06.2009, 12:31

    Χμ.. εχεις δικιο. Θελω να ηχογραφησω οργανα κυριως παραδοσιακα, οπως κιθαρα, βιολι, φλαουτο, μπουζουκι κλπ.(δηλ, στο στυλ του εντεχνου).  Δεν ενδιαφερομαι για ηλεκτρονικη, ουτε για ροκ μουσικη. Μικροφωνο ακομα δεν εχω αλλα θα αγορασω μαλλον το κλασικο shure beta sm58. Στο θεμα του υπολογιστη τωρα , δεν εχω κανενα προβλημα επειδη ειναι καινουριος και σηκωνει ανετα ολα τα προγραμματα, αφου εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη. Χρησιμοποιω τα windows xp. Αυτα. Σ'ευχαριστω για τον χρονο σου.


    pa___
    04.07.2009, 17:29

    Προσωπικά επειδή την έχω δουλέψει κιόλας

    http://www.Thomann.de/gr/alesis_multimix_16_firewire.htm

    Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή λύση για τα λεφτά που έχεις