ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.851 μέλη

    Φεστιβάλ Cosmopolis 2009

    jorge
    09.07.2009, 22:57

    COSMOPOLIS 2009

    16 – 19 Ιουλίου @ Καβάλα (Πάρκο Φαλήρου)

    Το μεγάλο τετραήμερο πάρτι ξεκινά στις 16 Ιουλίου με τον βασιλιά του βαλκανικού dancefloor Shantel και τους Bucovina Orkestar που θα μας παρασύρουν στους ξέφρενους ρυθμούς τους σε μια καταιγιστική συναυλία γεμάτη πάθος, φωτιά και αναρχία!

    Στις 17 Ιουλίου οι Fanela Rige θα μας δροσίσουν με το φρέσκο αεράκι που φυσάει στα τραγούδια τους με τη θετική ενέργεια να χτυπάει κόκκινο! Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Starbeat, άλλο ένα νεανικό συγκρότημα από την πλούσια «μουσική σοδιά» της Θεσσαλονίκης!

    Στις 18 Ιουλίου τα Κίτρινα Ποδήλατα θα συμπράξουν «ζωντανά» επί σκηνής με τη Δήμητρα Γαλάνη, την Τάνια Τσανακλίδου, τον Διονύση Τσακνή και τον Βασίλη Καζούλλη μέσα από μια σειρά οπτικών ευρημάτων προηγμένης τεχνολογίας, ενώ το κοινό μέσα από ένα μουσικό παιχνίδι ερώτησης-απάντησης, θα μπορεί να επέμβει, να συναρμολογήσει και να διαμορφώσει την εξέλιξη του προγράμματος!

    Και στις 19 Ιουλίου ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα μας απλώσει το χέρι για να μας οδηγήσει σε ένα υπέροχο μελωδικό ταξίδι όπου το «Μοναξιά μου όλα» και «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» θα σμίξουν με τα νεότερα  «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», αλλά και τα πολυτραγουδισμένα πλέον «Μπαλαρίνες επιτρέπονται», «Καληνύχτα Αμαλία» και «Αδερφέ μου».

     

    COSMOPOLIS 2009 @ Καβάλα (Πάρκο Φαλήρου)

    ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

    4 αξέχαστα πάρτυ γι’ αυτούς που ξέρουν να περνάνε καλά!!!

    Διοργάνωση: Δήμος Καβάλας - ΔΑΝΕΚ