ελληνική μουσική
    529 online   ·  210.843 μέλη

    DJs στη Remvi (Θεσσαλονίκη)

    jorge
    22.09.2009, 20:48
    PARADISE VIEW  @REMVI,THESSALONIKI

     

    Η Remvi, το πιο διάσημο cafe bar restaurant της Θεσσαλονίκης,  παρουσιάζει κάθε Πέμπτη τα “Paradise View”.  Ένα εκπληκτικό σκηνικό με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους Djs, Vip Area, Champaign Bar, χορευτές και οι πιο γνωστές παρουσίες, κάνουν τα “Paradise View” τα πιο πολυσυζητημένα party της πόλης. Ώρα Έναρξης: 22:00

     

    To πρόγραμμα των “Paradise View” για τον Οκτώβριο διαμορφώνεται ως εξής:

    Πέμπτη 1/10, Adrianos Papadeas βραβευμένος στα Best Dj Awards 2009 ως ο καλύτερος Dj της χρονιάς

    Πέμπτη 8/10, Nikola Gala ένας από τους καλύτερους παραγωγούς της Θεσσαλονίκης

    Πέμπτη 15/10, Kostas Zikos ο στενός συνεργάτης του Λάκη Γαβαλά και Dj των party LAK.

    Πέμπτη 22/10, Dj Chri$ σε ένα party έκπληξη που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της house μουσικής

    Πέμπτη 29/10, Dim Pap ιδιοκτήτης του Letom Club και υπεύθυνος για τα πιο πετυχημένα house party της Αθήνας, "The Spirit of Love"

    Μαζί τους οι: Elias Tzikas, Steve K, Thanos Athanasiadis

     

    BIO ADRIANOS PAPADEAS:

    Ο Αδριανός Παπαδέας, ένας από τους νικητές του φετινού διαγωνισμού Best Dj Awards, ευθύνεται για μερικά από τα καλύτερα πάρτυ των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Η παράλληλη πορεία των μουσικών του σπουδών στην Αθήνα και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, του δίνει τη δική του εκπομπή στον Best Radio (92.6). Το 2007, ο Αδριανός ξεκινάει μια συνεργασία με την ανεξάρτητη δισκογραφική “The Sound Of Everything”. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα έρθει το καλοκαίρι του ίδιου έτους και θα ακούει στο όνομα “Concealed Truth”.  Η συλλογή αυτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία-έναυσμα για την κυκλοφορία του “Concealed Truth vol.2” με την οποία ο Αδριανός Παπαδέας καθιερώνεται πλέον σαν ένας από τους πιο πετυχημένους παραγωγούς της Dance σκηνής στη χώρα μας...

     

    ΒΙΟ NIKOLA Gala:

    Ο Nikola Gala είναι ένας Έλληνας παραγωγός και dj που δραστηριοποιείται στο χώρο της μοντέρνας ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής.Έχει συνεργαστεί με δισκογραφικές εταιρείες όπως η Plastic City,Ibadan Records,UrbanTorque και Planetworks.Επίσης έχει το δικό του ψηφιακό label Escada Music το οποίο έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Spirit Catcher, Chab,Steve Mill,Scope,Jon Silva και Kosmas Epsilon. Ως Dj έχει εμφανιστεί σε πολλά  μέρη του πλανήτη όπως η Στοκχόλμη, Μαδρίτη, Τζακάρτα,Τόκυο,Τελ Αβίβ και το Κίεβο.

     

    BIO KOSTAS ZIKOS:

    Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1964. Μπήκε με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) το 1981, αλλά τον επόμενο χρόνο τα παράτησε για να ασχοληθεί με το clubbing. Παράλληλα έκανε εκπομπές στον TOP FM στην αρχή και μετά για 11 χρόνια στον KLIK FM. Συνέχισε για 7 χρόνια στο Nitro Radio ενώ τώρα διατηρεί καθημερινή δίωρη εκπομπή (6-8 το απόγευμα από Δευτέρα έως και Παρασκευή) στον 95.2 Athens DeeJay. Έχει κάνει τη μουσική επιμέλεια σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές (σήριαλς και shows). Τα τελευταία χρόνια επιμελείται το soundtrack στις επιδείξεις μόδας και τα party του Λάκη Γαβαλά. Εργάστηκε σαν resident DJ σε όλα σχεδόν τα μεγάλα clubs της Αθήνας (NO NAME, ALARM, KALUA, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, PRIVILEGE, VENUE) και έχει παίξει ως guest DJ στα μεγάλα club της Ελλάδας, στην Ολλανδία και στο Bali! Έπαιξε σαν guest DJ με τους Soul TO Soul, τον DJ Ravin του Buddha Bar και πολλούς άλλους διάσημους ξένους DJ’s. Το όνειρό του είναι να παίξει κάποια στιγμή σαν guest DJ μαζί με τον αγαπημένο του David Morales σε ένα μεγάλο party στο RIO DE JANEIRO!

     

    BIO DIMPAP:

    Υπήρξε resident στο precious club στη Ν.Σμύρνη, ευρύτερα γνωστό για τα απογευματινά Κυριακάτικα house party του. Ο χειμώνας του 1997 θα βρει τον Dim Pap στα καλύτερα clubs της Αθήνας (Kingsize, Plus Soda, Paradizzio kai Macumba). Το καλοκαίρι του 1999 είναι καλεσμένος στην Αγ. Νάπα για τα Mobile Parties, Twisted που διοργανώνονται στην Αγγλία. Η ανοδική του πορεία θα τον φέρει δίπλα σε μεγάλα ονόματα της House σκηνής όπως Louie Vega, Frunkie Knuckles, Dennis Ferrer,  Joe Claussel, David Morales, Dimitri From Paris και πολλούς άλλους.


    sea_like_eyes
    23.09.2009, 01:46

    νικολας Gala(nice nickname)ειναι φιλος . . . τρομερες δουλειες το παλικαρι!προσεχως  παιζει να δουλεψω στο συγκεκριμενο μαγαζι οποτε θα τα δω ολα (οσον αφορα τους dj's παντα , οχι στο θεμα κουρασης!)

    Υ.Γ nice topic seaνονοματε . . . {#emotions_dlg.beer}