ελληνική μουσική
    502 online   ·  210.830 μέλη

    Γνώμες για Metallica, Slipknot, Pantera, Black Lanel Society, Godsmack, Black Sabbath

    metalfan6937979
    14.10.2009, 22:52

    Καθομουν και εβλεπα ολες τις συζητησεις ,και δεν προσεξα καμια που να απευθηνεται σε οποιοδιποτε Rock ή Metal συγροτημα τραγουδι κ.α...

    Γιατι αυτο το ειδος μουσικης δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα???

    Γιατι πρεπει η μονη μουσικη που ακουγεται να ειναι εντεχνα - λαϊκα και τετιου ειδους..?

    Ανοιξα αυτο το θεμα για να αποδειξω οτι στην Ελλαδα ζει το Metal και το Rock....

     

    Πειτε μου την γνωμη σας για το παραπανω & keep Suporting Metal

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 15-10-2009 00:19 ]


    paradisefox
    15.10.2009, 13:05

    Παράθεση:

    Το μέλος Metalfan6937979 στις 14-10-2009 στις 22:52 έγραψε...

    1) Καθομουν και εβλεπα ολες τις συζητησεις ,και δεν προσεξα καμια που να απευθηνεται σε οποιοδιποτε Rock ή Metal συγροτημα τραγουδι κ.α...

    2) Γιατι αυτο το ειδος μουσικης δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα???

    3) Γιατι πρεπει η μονη μουσικη που ακουγεται να ειναι εντεχνα - λαϊκα και τετιου ειδους..?

    4) Ανοιξα αυτο το θεμα για να αποδειξω οτι στην Ελλαδα ζει το Metal και το Rock....

     

    Πειτε μου την γνωμη σας για το παραπανω & keep Suporting Metal

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 15-10-2009 00:19 ]



    1)Αν ψάξεις πιο προσεκτικά με την αναζήτηση όλο και κάτι θα βρεις.Wink

     

    2)Μια χαρά κόσμος ακούει Rock-Metal απλά είναι λιγότεροι στην επαρχία-γι¨αυτό υπάρχει και το internet,ψάξε και για κανένα πιο εξειδικευμένο forum αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι και να συζητάς κυρίως ή μόνο για αυτά τα είδη μουσικής.

    3)Είναι γεγονός ότι αυτά προωθούνται περισσότερο από τα Μ.Μ.Ε. όμως δεν είμαστε  άβουλα όντα, όποιος θέλει να ψαχτεί,ψάχνεται.Το ίδια ισχύει για πολλά άλλα είδη μουσικής π.χ. κλασσική,Jazz,ethnic κτλ

    4)Μια χαρά ζούνε και θα ζούνε για πάντα, μην αγχώνεσαι{#emotions_dlg.rockon}{#emotions_dlg.beer}


    metalfan6937979
    15.10.2009, 13:21

    Αυτο μου την δινει περισσοτερο{#emotions_dlg.crying}.....Η συνεχης διαφημηση του ποπ και ενεχνου τραγουδιου απο τα Μ.Μ.Ε..{#emotions_dlg.thumbdown}.

    Ας ελπισουμε οτι καποια μερα ο κοσμος θα καταλαβει τι ειναι πραγματικη μουσικη.....{#emotions_dlg.rockon}


    RoOo
    15.10.2009, 17:34

    Φιλε μ να σου πω εδω στην Ελλαδα ειναι η χωρα της κλασσικης ελληνικης μουσικης δν μπορεις να κανεις αλλιως δυστηχως τι να κανουμε,και επισης εχεις γραψει λαθος τους Black label society ειναι!!!


    BAGRATION
    15.10.2009, 19:50

    Σίγουρα πάντως η ισχύουσα κατάσταση δεν είναι έτσι επιδή είναι λίγοι οι ακροατές του Metal. Και οι τριπλάσιοι ακροατές να ήταν πάλι οι ίδιες θα ήταν οι γενικές κατευθύνσεις της μουσικής βιομηχανίας/βιομηχανίας θεάματος. Αυτό δεν γίνεται φυσικά επηδή "κυβερνά η μαφία που δεν θέλει το μέταλ", αλλά γιατί το είδος θεωρείται για αυτούς  ασύμφορο οικονομικά και με περισσότερο επιχειρηματικό ρίσκο απ΄ότι η πόπ για παράδειγμα.

    Γενικά πάντως έχω παρατηρήσει ότι η μουσική βιομηχανία κινείται απίστευτα συντηρητικά και αποφεύγει να κάνει επενδύσεις, ή να παίρνει μεγάλα ρίσκα, οπότε πάει κατευθείαν στα σίγουρα. Ανακάλυψαν κι αυτοί λοιπόν τη σιγουριά που προσφέρει η  πόπ κουλτούρα και γλίτωσαν από την αγωνία και τα πολλά τα άγχη......Η αντίστοιχη "πόπ" των Ελλήνων είναι αυτό το μίγμα "λαικού και πόπ με μια πινελιά από ρόκ" που ανθεί σήμερα.

    Οσο για την εντεχνίλα, που είναι και εγχώριο παραδοσιακό προιόν με ονομασία προέλευσης, έχει τελικά αποδειχθεί συμφέρουσα γιατί κοστίζει ελάχιστα στην παραγωγή, είναι έυκολο να γραφτούν τραγούδια, υπάρχει σε αφθονία, και πιάνει όσους ακροατές δεν ακολουθούν το ρεύμα του λαικό-πόπ.

    Γενικά οι συζητήσεις που ψάχνεις ανοίγουν κατα καιρούς στο φόρουμ Ψάξε λίγο τα παλιά τόπικ και θέματα σχετικά με το είδος θα βρείς σίγουρα. Στο χερι μας είναι να τα κρατάμε ζωντανά.

    Οσο για το είδος, μην ανησυχείς αυτο θα επιβιώσει. Εξάλλου χρόνια τώρα τα έχει κατάφερει περίφημα και χωρίς το σπρώξιμο από το Mainstream. Υποστήριξη από τους fans θέλει μόνο, όχι στενοκεφαλιά και μια χαρά θα τα πάει  {#emotions_dlg.rockon}

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : BAGRATION στις 15-10-2009 21:10 ]