ελληνική μουσική
    652 online   ·  210.846 μέλη

    Ψάχνουν τραγουδιστή οι Aerosmith!!!

    dreamer1
    08.11.2009, 12:28

     

    Μπορείτε να φανταστείτε τους Aerosmith δίχως τον τραγουδιστή τους, Steven Tyler; Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο, τα υπόλοιπα μέλη μπορούν...

    Αν πιστέψουμε τις δηλώσεις του κιθαρίστα του συγκροτήματος, Brad Whitford, η μπάντα βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

    Στις αρχές Αυγούστου, ο Steven Tyler μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, μετά από ατύχημα που είχε στην σκηνή της πολετείας Dakota, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή της περιοδείας του αγαπημένου συγκροτήματος. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουν βγει στη δημοσιότητα διάφορες κόντρες του Tyler με τα υπόλοιπα μέλη, ενώ είναι γεγονός πως στις πρόσφατες συναυλίες τους, είχε ξεχωριστό καμαρίνι από τους άλλους.

     

    τα μέλη των Aerossmith δήλωσαν ότι σκέφτονται να αντικαταστήσουν σύντομα τον παλαίμαχο δημιουργό του συγκροτήματος, καθώς θεωρούν ότι η συμπεριφορά του έχει γίνει ιδιαίτερα προκλητική και ενοχλητική!

    Το ερώτημα είναι ηθικό! Είναι σωστό τα μέλη του band να τερματίσουν την καριέρα του δημιουργού του Steven Tyler ή έφτασε πια το πλήρωμα του χρόνου, οπού ο ίδιος θα έπρεπε να αποσυρθεί;

    Λίγες βδομάδες πριν ένα ακόμη μέλος τον Aerosmith, o Joe Perry, είχε δηλώσει πως η επικοινωνία με τον Tyler είχε κοπεί ενώ παράλληλα τόνισε πως είχαν χρόνια να βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο για να γράψουν ένα τραγούδι.

     

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : dreamer1 στις 08-11-2009 12:30 ]


    noizreduction
    08.11.2009, 13:28

    Νομιζω πως θα ηταν πιο ηθικο να τερματισουν την πορεια της μπαντας ( ως ονομα και copyrights ) και οι ενδιαφερομενοι προς συνεργασια να ιδρυσουν μια νεα μπαντα αντιστοιχου στυλ με διαφορετικο ονομα.

     

    ..γιατι ολα για τη διαφημιση γινονται κυριοι {#emotions_dlg.oops}


    jorge
    10.11.2009, 19:01

    "Έφυγε. Ο Στίβεν έφυγε, από όσο γνωρίζω", δήλωσε ο Πέρι στην εφημερίδα Las Vegas Sun, επικαλούμενος συνέντευξη του Τάιλερ σε περιοδικό.

    Στην εν λόγω συνέντευξη, ο 61χρονος τραγουδιστής δήλωσε ότι θα επιδιώξει να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

    Ο Τζο Πέρι έγραψε στο Twitter του ότι ο Στίβεν Τάιλερ δεν του είχε μιλήσει εδώ και μήνες. Ο τραγουδιστής "έχει μήνες να μου τηλεφωνήσει. Την τελευταία φορά που του τηλεφώνησα μου το έκλεισε", είπε.

    "Εν το μεταξύ το οι Aerosmith είναι θετικοί στην αναζήτηση νέου τραγουδιστή", πρόσθεσε.

    "Δεν μπορείς να πάρεις 40 χρόνια εμπειρίας και να τα πετάξεις στα σκουπίδια!"

    http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=100583


    TheDarkSideOfTheMoon
    10.11.2009, 19:37

    Είναι κρίμα που σταματούν την μουσική τους πορεία τόσα αξιόλογα συγκροτήματα εξαιτίας τέτοιων λόγων.Καταλαβαίνω την αγανάκτηση των υπόλοιπων μελών των Aerosmith,αλλά δεν μπορώ να τους φανταστώ με άλλον τραγουδιστή...Κοίτα να δεις που οδηγεί ο ανθρώπινος χαρακτήρας και η φήμη...Κρίμα!Πάντως γενικά θα συμφωνήσω με τον noizreduction.


    jorge
    12.11.2009, 02:11

    Μούφα το όλο θέμα:


    madprofessorus
    21.11.2009, 00:11
    ξεφτιλίκια...όπως αυτά των may& taylor από τους Queen με τον paul rodgers,δεν μπορούν να υπάρξουν Aerosmith χωρίς steven tyler!ας διαλυθούν κ ας κάνουν οτι θέλουνε μετά,αλλά όχι σαν Aerosmith