ελληνική μουσική
    503 online   ·  210.820 μέλη

    Είχα ένα μικρό ατύχημα....

    Tormentor
    01.03.2010, 00:03

    Κλησπερα σε ολα τα παιδιά στο forum.

     

    Σημερα, καθως επαιζα με το μπάσσο μου ( ορθιος ), πατισα καταλαθος το καλοδιο ετσι ωστε  οι βιδες που ηταν γυρω απο την τρυπα που μπανει το βισμα, να ξεκολλήσουν. Ετσι το καλοδιο δεν τοποθετιτε σωστα κ δν μπορω να συνδεσω το μπασσο με τον ενισχυτη. Κ η ερωτηση μου ειναι η εξης. Μπορω να το επισκευασω μονος μου η να απευθυνθω σε καποιο ειδηκο? Κ αν μπορω να το φτιαξω μονος μου με πιο τροπο?

     

    Ευχαριστω

     

    Υ.Γ.1: Θεωρησα περριτο να ρωτισω αν επισκευαζεται γιατι νομιζω οτι προκειται για μικρη ζημια.

    Υ.Γ.2: Θα σας ειμουν βαθυτατα ευνομων οσοι θελεται να μου δωσετε καποια απαντιση, να το κανετε μεσα στην βδομαδα γτ το σαββατο εχω live κ ο χρονος πιεζει.

    Υ.Γ.3: Ττο μπασσο μου ειναι αυτο στο παρακατω link. Το βαζω σε περιπτωση που θελεται να δειτε την ακριβης θεση του βισματος

    http://www.thomann.de/gr/epiphone_korina_flyingv_bass_aw_ltd.htm


    noizreduction
    01.03.2010, 10:07

    Επειδη δε ξερουμε εαν η ζημια φτανει και στο εσωτερικο του οργανου, θα σο υπροτεινα να επισκεφθεις τον ανθρωπο που σου συντηρει το μπασο και να βρειτε μια λυση μαζι.


    incomplete_angel
    01.03.2010, 11:52

    Συμφωνώ με τον noiz. Έπαθε την ίδια ζημιά (μετά από live, βγήκε η τρύπα του βύσματος και έπεσε μέσα!) η κιθάρα της μητέρας μου και την πήγαμε σε άνθρωπο που κάνει επισκευές και μας την έφερε καινούργια και με μηδαμινά έξοδα επισκευής. Οπότε θα πρότεινα να μην επιχειρήσεις τίποτα μόνος σου και βρεθείς διπλά ζημιωμένος.


    Tormentor
    01.03.2010, 15:56
    Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!! Το πηγα σημερα κιολας στον ανθρωπο που μου το συντηρει κ αυριο θα ειναι παλι στα χερια μου. Ευχαριστω κ παλι για τις προτασεις σας!!!