ελληνική μουσική
    757 online   ·  210.848 μέλη

    Ο Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα) στον ΙΑΝΟ!

    jorge
    15.03.2010, 21:11

    ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
    «Οι ποιητές γυμνοί τραγουδούν»


    live στον ΙΑΝΟ

    ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ

    Ώρα έναρξης: 22.30


    Ο Θάνος Ανεστόπουλος, πρώην τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των Διάφανων Κρίνων  και ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος (πιάνο), μαζί με την συμμετοχή του μουσικού Νίκου Γιούσεφ (μουσικό πριόνι) και τη Σοφία Ευκλίδου (βιολοντσέλο) παρουσιάζουν σε μια μοναδική βραδιά  την παράσταση με τον θεματικό τίτλο  "Οι ποιητές γυμνοί τραγουδούν".

    Μια μουσική πρόταση με επίκεντρο την δύναμη της ποίησης που μας υπενθυμίζει το διαχρονικό λόγο των ποιητών στους σημερινούς δύσκολους και αφυδατωμένους καιρούς.

    Θα παρουσιαστούν μελοποιημένα ποιήματα των: Καρυωτάκη, Ρεμπώ, Λαπαθιώτη, Σεφέρη,  Ελύτη, Κοροπούλη, Δημουλά, Πολυδούρη, Σκαρίμπα, Πόε, Βερλαίν, Ουράνη, Καρθαίου, Πλαθ κ.ά.

    Αυτοσχεδιαστική διάθεση, αφαίρεση και απόδοση των συνθέσεων με ερμηνείες που αγγίζουν την αλήθεια της ψυχής.  Μια μοναδική συνεύρεση εξαιρετικών μουσικών από διαφορετικούς τόπους, που τους ένωσε η αγάπη τους για την ωραία ποίηση και το πάθος τους για δημιουργία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων.