ελληνική μουσική
    764 online   ·  210.833 μέλη

    Queen Tribute by The Skelters στο Club του Μύλου!

    Winston
    06.04.2010, 22:20

    Queen Tribute by The Skelters στο Club του Μύλου!

    Skelters η αγαπημένη μπάντα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το Σάββατο 10 Απριλίου στο CLUB του Μύλου ένα ακόμη αφιέρωμα σε μία από τις σημαντικότερες μπάντες του κόσμου, τους θρυλικούς Queen.
    Ενα show που δεν πρέπει να χάσετε!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Με πάνω από 300.000.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και κατακτώντας τις κορυφές όλων των charts το συγκρότημα από την Βρετανία δε χρειάζεται συστάσεις!! Για τους περισσότερους η καλύτερη φωνή του αιώνα Freddie Mercury, ο κιθαρίστας Brian May, ο μπασίστας John Deacon και ο ντράμερ Roger Taylor είναι με μια λέξη οι Queen!!

    Tο Σάββατο 10 Απριλίου oι Skelters θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στο Club του Μύλου στο συγκρότημα που έδωσε στο Rock n roll μια άλλη αισθητική για 20 χρόνια από το 1970 μέχρι την 24η Νοεμβρίου του 1991 όπου ο χρόνος σταμάτησε για τον Freddie Mercury.

    Οι Skelters γνωστοί πλέον για τα προσεγμένα αφιερώματα στα μεγαλύτερα συγκροτήματα ήρθε η ώρα να εντάξουν στο βιογραφικό τους ακόμα ένα και αυτή τη φορά στους Queen. Bohemian Rhapsody, We are the champions και Show must go on είναι μόνο μια μικρή γεύση από τα τραγούδια που θα ακουστούν εκείνο το βράδυ στο Club του Μύλου.

    Skelters Line Up: Angel: Φωνή, Κιθάρα. Daniel: Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά. Stavros: Κιθάρα, Φωνητικά. Teo: Μπάσο. Andrew : Πλήκτρα.

    Ώρα έναρξης: 21:00

    Τιμή εισόδου: 10 eurο

    ΜΥΛΟΣ (Ανδρ. Γεωργίου 56)
    Τηλ.Μύλου: 2310 551 836

    Για περισσότερες πληροφορίες
    http://www.skelters.gr/
    http://www.myspace.com/skelters
    https://www.youtube.com/theskelters

    Link

    " target="_blank"> src="http://img94.imageshack.us/img94/9349/queentributeskelters.jpg" border="0" />