ελληνική μουσική
    571 online   ·  210.848 μέλη

    O Θάνος Ανεστόπουλος στη Θεσσαλονίκη

    TheDarkSideOfTheMoon
    23.05.2010, 12:32

    ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
    live @ Block33
    Τρίτη 25 Μαΐου - Ώρα: 21.00

    Θάνος Ανεστόπουλος, ο ιδρυτής των Διάφανων Κρίνων, ενός από των μεγαλυτέρων συγκροτημάτων της ελληνόφωνης Rock σκηνής. Ως στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής του σημαντικού ροκ συγκροτήματα για είκοσι συναπτά έτη, διαμορφώνει και δίνει ένα ιδιαίτερο ύφος τραγουδοποιίας και αφήνει ένα καθαρά προσωπικό στίγμα, που συστατικά του είναι η επικοινωνία και η αμεσότητα, η εναλλαγή συναισθηματων, ο συνδυασμός ποίησης και λυρισμού και η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του.

    Παρουσιάζει την Τρίτη 25 Μαΐου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Block33, ανέκδοτες ακουστικές αποδόσεις τραγουδιών από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων, μαζί με εξαίρετους μουσικούς (Νίκος Γιούσεφ στο μπάσο και στο μουσικό πριόνι, Τηλέμαχος Μούσας στις κιθάρες και στο theremin, Σοφία Ευκλείδου στο βιολοντσέλο και ο ίδιος στην φωνή, την κιθάρα και την φυσαρμόνικα) και τραγούδια από την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

    Ένας αυθεντικός Rock τροβαδούρος και τραγουδοποιός με συνθέσεις και στίχους που τραγούδησε και τραγουδά η καινούργια γενιά, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της μουσικής σκηνής του τώρα, με φρέσκες προτάσεις,που φτάνουν να αγγίζουν τον χώρο της ΑΒΑΝ ΓΚΑΡΝΤ.

    Εισιτήρια:

    Ταμείο: 15 ευρώ & Προπώληση: 12 ευρώ (Metropolis, Ticket House, Source)


    TheDarkSideOfTheMoon
    23.05.2010, 12:34

    Και η αφίσα...





    επισυναπτόμενα: anestopoulos_1273736935.jpg