ελληνική μουσική
    655 online   ·  210.828 μέλη

    Απόστολος Ρίζος - Τι είδες που δεν είδα εγώ;

    tranzistoraki
    03.06.2010, 07:37

    Απόστολος Ρίζος

    «Τι είδες που δεν είδα εγώ;»

    Τον γνωρίσαμε ως ερμηνευτή των τραγουδιών του Νίκου Ζούδιαρη από τις  δισκογραφικές τους συνεργασίες στα albums ''Ένας κύκνος κλαίει'' και ''Φυσαλίδα''. Στο νέο του album με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” ο Απόστολος Ρίζος υπογράφει ο ίδιος τη μουσική, τους στίχους και την ενορχήστρωση.

    Με  την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και πλαισιωμένος από μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, ο Απόστολος Ρίζος μας ταξιδεύει στην ιστορία μιας ερωτικής σχέσης, που εκτυλίσσεται σαν ταινία. Κάθε τραγούδι και μια σκηνή αυτής της ιστορίας. Απ’ το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή. Σημεία στο χρόνο, θησαυροί από τις μυστικές μας διαδρομές, στο ταξίδι για την ανακάλυψη του εαυτού μας.

    Το  ιδιαίτερο ηχόχρωμα του βιμπράφωνου, οι ακουστικές κιθάρες, τα φωνητικά, η  τρομπέτα, το  τρομπόνι, η φυσαρμόνικα, τα έγχορδα, το μπάσο και τα τύμπανα  δημιουργούν  μια grοοvy ατμόσφαιρα ονείρου  και παραζάλης.

    Το  τραγούδι «Μη φύγεις» είναι το πρώτο single που ήδη παίζεται σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

    Διεύθυνση παραγωγής: Απόστολος Ρίζος

    Επισκεφτείτε  και τα :
    www.apostolosrizos.gr
    και www.myspace.com/apostolosrizos