ελληνική μουσική
    847 online   ·  210.833 μέλη

    3o Φεστιβάλ Αλιάκμονα

    tranzistoraki
    30.06.2010, 10:49

    Η μουσική ακούγεται πάντα αλλιώς δίπλα στις όχθες ενός ποταμού.

    Το 3ο Φεστιβάλ Αλιάκμονα του Δήμου Βέροιας είναι γεγονός!!!

    Μετά τα δειλά βήματα των πρώτων χρόνων της πραγματοποίησής του, ακολουθώντας με ενθουσιασμό τον παλμό της νεολαίας,  το River Youth Festival Aliakmonas, ετοιμάζεται να ανοίξει την αυλαία για τρίτη χρονιά, αποτελώντας πλέον το καθιερωμένο ραντεβού της νέας γενιάς της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής.

    Στις 2, 3, και 4 Ιούλη, το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ, στρώνει για καμβά το καλοκαίρι του 2010, ανοίγει παλέτα, πιάνει πινέλα  και υπόσχεται να χρωματίσει πολύχρωμα, ταξιδεύοντας τους επισκέπτες του, σε μια ευχάριστη περιπέτεια μέσα από τραγούδια, δράσεις και  εκπλήξεις που επιφύλασσει...

    • Παρασκευή 2 Ιουλίου


    ώρα:21.00 ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
    Ο Κωστής Μαραβέγιας ένας από τους πιο προικισμένους δημιουργούς της νέας γενιάς με το ιδιαίτερο στυλ, την θετική αύρα και το ανεξάντλητο κέφι, ταξιδεύει στην Ελλάδα. Το πολύχρωμο, ρυθμικό πάρτι που στήνει με την ευφάνταστη μπάντα του, τους Maraveyas ilegal, είναι ο καλύτερος τρόπος για να γεμίσει με κέφι και αισιοδοξία μία καλοκαιρινή βραδιά.

    ώρα:23.00 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
    Ο Σωκράτης Μάλαμας έκλεισε ήδη μια εικοσαετία στους συναυλιακούς και δισκογραφικούς δρόμους. Παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του με εντελώς προσωπικό στίγμα και αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς οπαδούς και μουσικόφιλους ακροατές. Και φέτος, πιστός στο καλοκαιρινό του ραντεβού με το κοινό, παίρνει την κιθάρα του και ξεκινά την περιοδεία μαζί με τους μουσικούς του. Τα τραγούδια του, δοκιμασμένα στο χρόνο, θα μας παρασύρουν όλους σε μοναδικές μουσικές βραδιές.

    • Σάββατο 3 Ιουλίου


    ώρα:21.30 ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραμένει σταθερά στην κορυφή ως ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με αναγνώριση από το μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Έχει καθιερώσει το δικό του μουσικό ύφος στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή δημιουργώντας ένα είδος σχολής που ακολουθούν πολλοί σύγχρονοι νεότεροι καλλιτέχνες. Τραγουδιστής,συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής και παραγωγός ο ίδιος, ένας άνθρωπος πολυτάλαντος και λαμπερός επί σκηνής,είναι αδιαμφισβήτητα σήμερα τo πιο περιζήτητο πρόσωπο της Ελληνικής δισκογραφίας. Μαζί του επί σκηνής μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και συνεργατών που εγγυώνται μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή.

     

    • Κυριακή 4 Ιουλίου


    ώρα:21.00 ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

    Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Δήμο Αναστασιάδη, οι δυο νέοι καλλιτέχνες που κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα του φετινού χειμώνα κάνοντας τις παραστάσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να μοιάζουν με ένα «Πάρτυ χωρίς όρια» και συγκεντρώνοντας κοινό όλων των ηλικιών και των γούστων ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο σε όλους.

    ώρα:23.00 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ

    Φέτος το καλοκαίρι ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδά έχοντας στο πλευρό του τον Μύρωνα Στρατή και τον Mc Yinka. Ο Μύρωνας Στρατής, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, έκανε μια από τις πρώτες εμφανίσεις του στη σκηνή παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα στους Πυξ Λαξ. Συναντάει και πάλι στη σκηνή τον Φίλιππο Πλιάτσικα με την φόρα του ταλέντου του και της τεράστιας ραδιοφωνικής επιτυχίας (Πάνω απ’ όλα, Πριν μας δει κανείς, Όχι εγώ, Τι ζητάς). Ο Mc Yinka στενός συνεργάτης τα τελευταία χρόνια του Φίλιππου Πλιάτσικα, ένας ιδιαίτερος τραγουδοποιός με έντονη σκηνική παρουσία, που θα παρουσιάσει και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Αλάνα. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα μας θυμίσει τα τραγούδια που αγαπήσαμε από τους 4 προσωπικούς του δίσκους αλλά και μουσικά στιγμιότυπα της κοινής του πορείας με τους ΠΥΞ ΛΑΞ.


    Ιnfo:

    Οn Stage
    τ. 210 7475080-4, 210 3629246
    www.onstage.gr

    Φεστιβάλ Αλιάκμονα
    τ. 23313 050614
    http://aliakmonasfestival.gr

    Σημεία πώλησης:
    Βέροια: Πλατεία Δημαρχείου
    Αλεξάνδρεια: Δισκοπωλείο Ηχόχρωμα
    Νάουσα: Δισκοπωλείο Νάκος Χρήστος

    Τιμές εισιτηρίων:
    Ημερήσιο: 20 ευρώ
    Τριήμερο: 40 ευρώ
    Παιδιά 6-12 : 10 ευρώ
    Παιδιά έως 6 ετών: δωρεάν

     

    Στις 2,3 και 4 Ιουλίου o «Energy 88,3» εκπέμπει live μέσα από το Aliakmonas River Youth Festival. Όλες οι αφίξεις των καλλιτεχνών του φεστιβάλ, backstage, διαγωνισμοί και όλος ο παλμός του φεστιβάλ live στο ραδιόφωνο και στο www.energy883.gr