ελληνική μουσική
    829 online   ·  210.833 μέλη

    Δείτε τι είχε δηλώσει ο Michael Jackson όταν ο Eminem τον διακωμωδούσε!

    AlfaWolf
    28.07.2010, 15:06

    Θυμάστε την κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ Eminem και Michael Jakcson όταν ο πρώτος στο Video Clip του Just Lose It σατίρισε με πολύ σκληρό τρόπο τη ζωή του Βασιλιά της Pop?

    Συγκεκριμένα, ο Eminem ντύθηκε Jackson, έκανε πως το κεφάλι του καίγεται, το έσβησε σε μια τουαλέτα, του έπεσε η μύτη καθώς χόρευε αλλά και έδειξε τον εαυτό του στο κρεβάτι με μικρά παιδιά!

    Αυτή του η κίνηση είχε σοκάρει πολύ κόσμο με ακόμα περισσότερο να τον κατακρίνει όπως και ο Stevie Wonder που είχε δηλώσει πως αυτό ήταν ασέβεια, ότι ήταν μεγάλος ρατσισμός για τον Michael Jackson και καταδίκασε ανοιχτά αυτό το Video Clip!

    Ο Michael Jackson σε σχετική ερώτηση που του είχε γίνει, ευχαρίστησε τον Stevie Wonder λέγοντας ότι είναι μεγάλος καλλιτέχνης και γλυκύτατος άνθρωπος και αναφέροντας ότι αυτό που έκανε ο κύριος Eminem ήταν πολύ σκληρό για έναν καλλιτέχνη προς έναν άλλον και ότι είναι λυπηρό. Δήλωσε ότι όσα είπε ο Stevie Wonder είναι αλήθεια και πως ο Eminem θα πρέπει να ντρέπεται για αυτό που έκανε.

    Τέλος ο Michael Jackson είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι καλλιτέχνης για πολλά χρόνια και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο για κάποιον άλλον καλλιτέχνη. Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, δεν τα κάνουν αυτά, γιατί δεν έχουν λόγο να τα κάνουν".

    Ο Eminem είχε δηλώσει σχετικά ότι σαν καλλιτέχνης ο Michael Jackson είναι θρύλος και πως αυτό ήταν απλά.. χιούμορ..!

    Μια παλιά κόντρα και σημαντικά λόγια του Michael Jackson επίκαιρα όσο ποτέ σχετικά με τον σεβασμό!

    Δείτε το Video Clip αλλά και τη συνέντευξη του Βασιλιά της Pop!