ελληνική μουσική
    682 online   ·  210.830 μέλη

    Συναυλία του Μάνου Πυροβολάκη στη Σίνδο!

    zoiMM
    11.08.2010, 15:31

    Όταν η παραδοσιακή μουσική συναντά τη σύγχρονη και όταν η κρητική λύρα ντύνει την PopRock μουσική με τα χρώματα της, τότε σίγουρα μιλάμε για τον Μάνο Πυροβολάκη.

    Ο Μάνος είναι εκείνος ο καλλιτέχνης που κατάφερε να συνδυάσει όλα αυτά τα στοιχεία σε ένα και να μας δώσει κάτι καινούργιο , κάτι που ίσως και να μην το είχαμε φανταστεί .

    Σ’ ένα πρόγραμμα πολύπτυχο γεμάτο εναλλαγές, μιας και σε αυτό  θα ακούσουμε από δικές του επιτυχίες όπως το ¨Χαμόγελο σου ¨ , ¨Τι μας ενώνει¨ , ¨Όλα για όλα¨ , ¨ Στης εκκλησιάς την πόρτα¨ , ¨Αν η αγάπη¨, Noah’s Ark ¨ κ.α  μέχρι διασκευές όπως το ¨Που θα πας¨ & ¨Σ’ αυτό τον κόσμο¨ κάνοντας επίσης εκτενή αναφορά στην Κρητική παράδοση και όχι μόνο , μέσα από τη δική του αισθητική προσέγγιση .

    Η πολυσύνθετη πλευρά του Μάνου , του έδωσε τη δυνατότητα  να συνεργαστεί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου , τον Γιώργο Νταλάρα , την Ελευθερία Αρβανιτάκη , την Ελένη Τσαλιγοπούλου , την Έλενα Παπαρίζου , τον Νίκο Ζιώγαλα κ.α . Φέτος <επί σκηνής> παρουσιάζει παλιές του επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια <Σινιάλο> ενόψει του νέου του album.

    Ταξίδι μαγευτικό και αυτό το Καλοκαίρι οι παραστάσεις του χαρίζοντας μας  τις μελωδίες του από πόλη σε πόλη σε ολόκληρη την Ελλάδα .Έτσι και  στις 26 Αυγούστου  θα μπορέσουμε να τον απολαύσουμε στην κεντρική πλατεία Καλοχωρίου στη Σίνδο/ Θεσσαλονίκη στις 21:00 μ.μ.

    Τον Μάνο συνοδεύει η Αγγελική Ζήκα , μια εξαιρετική τραγουδίστρια που έχει ήδη στην καριέρα της δύο δίσκους με τίτλο <Στης αγάπης μας τα ίχνη> , <Νύχτες σε άλλον ουρανό>

    Μαζί  τους :

    • Γιώργος Ρουμάνης (drums )
    • Διαμαντής Καραγιαννακίδης ( Πλήκτρα )
    • Νίκος Ταλιαδούρος (κιθάρα)
    • Κώστας Γιαννίρης (Μπάσο)
    • Αντώνης Ζαχαριουδάκης (Λαούτο)

     

     




    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 11-08-2010 16:45 ]


    επισυναπτόμενα: pyrovolakis(4)FYTYTY.JPG