ελληνική μουσική
    605 online   ·  210.830 μέλη

    Iron Maiden: Δεν είναι ο τελευταίος μας δίσκος!

    AlfaWolf
    17.08.2010, 00:02
    Iron Maiden:

    Αν και από την αρχή, οι e-Rockers, το είχαμε γράψει, έφτασε η ώρα να το παραδεχτούν και οι ίδιοι...

     

    Ο λόγος για τους Βρετανούς θρύλους του Heavy Metal Iron Maiden, οι οποίοι παραδέχτηκαν, επιτέλους, με δηλώσεις τους, ότι το επερχόμενο "The Final Frontier" album τους δεν θα είναι και το τελευταίο της καριέρας τους.

    Δηλώσεις Steve Harris:
    "Είναι αλήθεια, πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω 15 studio δίσκους με τους Iron Maiden. Ή μάλλον, δεν το έλεγα πάντα. Ξεκίνησα να το υποστηρίζω μετά τον τέταρτο ή πέμπτο δίσκο μας, υποθέτω, αλλά δεν περίμενα τότε, στην αρχή, ότι θα κυκλοφορούσαμε πάνω από 3 albums.

    Όμως ναι, υπάρχει αρκετή πειρακτική διάθεση γύρω από το θέμα, κυρίως από την πλευρά του Bruce (σ.σ. Dickinson) και ο κόσμος όντως μπορεί να νομίζει ότι αυτός είναι ο τελευταίος μας δίσκος...".

    Δηλώσεις Bruce Dickinson:
    "Αν ήταν κατεργαριά; Ναι, σίγουρα ήταν, χα, χα, χα! Γιατί, παρόλο που δε σκεφτόμαστε ακόμα κάποιο νέο δίσκο, θεωρήσαμε ότι ο κόσμος θα λέει: 'Ω, είναι το τελευταίο τους album!' κι εμείς θα απαντάμε: 'Όχι απαραίτητα!'.

    Δεν ξέρω πώς θα ονομάσουμε τον επόμενο δίσκο μας. Ίσως τον πούμε 'Never Say Never'!".

    Δηλώσεις Nicko McBrain:
    "Πιστεύω πως τηρείται από όλους μας μεγάλη εχεμύθεια γύρω από το θέμα. Όχι, δε θα είναι ο τελευταίος δίσκος των Iron Maiden, απ' όσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον.

    Γενικά μπορούμε να πούμε, πως αν θελήσουμε να κάνουμε άλλοn ένα δίσκο, θα τον κάνουμε. Ποτέ μη λες ποτέ...".

    Όσο για το "The Final Fronter"; Κυκλοφορεί την ερχόμενη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ωστόσο ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    Το album, που θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις CD και σε μία βινυλίου, στις 18 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει, για πρώτη φορά στην δισκογραφική Ιστορία και σε μία τρίτη έκδοση CD, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ...!!!

    Ο λόγος για μία special limited edition, με digipack CD και 32σέλιδο έγχρωμο booklet, η οποία, πέραν των δισκοπωλείων, θα διατίθεται και στα σημεία πώλησης Αθηναϊκού Τύπου σε όλη τη χώρα.

    Όσο για τις άλλες τρεις εκδόσεις; Η πρώτη θα είναι η απλή, η δεύτερη special mission, περιλαμβάνοντας bonus υλικό με σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα, συνέντευξη, την απαγορευμένη έκδοση του "The Final Frontier" video clip, wallpapers και το παιχνίδι "Mission II: Rescue & Revenge", ενώ η τρίτη, η λεγόμενη βινυλιακή, διπλή και μάλιστα picture...!!!

    Όσοι λοιπόν από εσάς θέλετε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ… από αυτή την Τετάρτη 18 Αυγούστου  και μετά θα είναι διαθέσιμη

    Πηγή: e-rock.gr