ελληνική μουσική
    626 online   ·  210.830 μέλη

    90 ροκ καλλιτέχνες και γκρουπ γράφουν στον Ομπάμα...

    mary_omikron
    30.11.2010, 13:21

    ... για την πετρελαιοκηλίδα στο Μεξικό.

    Επτά μήνες μετά την μεγάλη οικολογική καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού από το ατύχημα στην δεξαμενή άντλησης πετρελαίου της ΒΡ, κάποιοι συνεχίζουν τις προσπάθειες για την αφύπνιση της κοινής γνώμης. Το GULF REVOVERY NETWORK ένωσε 90 γνωστούς καλλιτέχνες και γκρούπ οι οποίοι υπέγραψαν επιστολή προς τον Λευκό Οίκο και τον Πρόεδρο Ομπάμα, ζητώντας να επιταχύνει τις δράσεις για την αποκατάσταση.

    Ανάμεσά τους ειναι οι REM, Ozzy Osbourne, My Morning Jacket, Pearl Jam, Bonnie Raitt, OK Go, Rise Against, Tab Benoit, Preservation Hall Jazz Band και πολλοί άλλοι που δηλώνουν την υποστήριξή τους στην επιστολή που στάλθηκε στον Λευκό Οίκο παροτρύνοντας τον Πρόεδρο να κάνει ο,τι ειναι εφικτό για την επιβίωση της περιοχής, και ζητούν τα υψηλά πρόστιμα που επεβλήθηκαν στην εταιρία ΒΡ να επενδυθούν στην αποκατάσταση της οικολογικής καταστροφής που υπέστη η περιοχή.

    www.e-radio.gr


    jj7
    30.11.2010, 14:08
    δυστυχώς η καταστροφή αυτή θα επουλωθεί πολύ δύσκολα και ο Ομπάμα καλό είναι να αρχίσει να ευαισθητοποιείται με πράξης και όχι με προεκλογικά λόγια για το περιβάλλον..πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι αν δεν αλλάξουμε σε προσωπικό επίπεδο στάση ζωής με το να φροντίζουμε κάθε μέρα να προσέχουμε το περιβάλλον θα είμαστε συνυπεύθυνοι για την οικολογική καταστροφή που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. http://saveplanetearth-jj7.blogspot.com/