ελληνική μουσική
    426 online   ·  210.817 μέλη

    Στις 9 Απριλίου οι Zagar στην Πάτρα Στο club Republic

    sillia
    08.04.2011, 10:43

    H Manifest by Mojo και το Republic Club παρουσιάζουν στις 9 Απριλίου για μια μοναδική συναυλία στην Πάτρα, τους κορυφαίους εκπροσώπους της Βαλκανικής Electronica/Trip-hop σκηνής ZAGAR. Μαζί τους, ο DJ BOOTSIE QUARTET. Είσοδος στην πόρτα 10 ευρώ

    Σχεδόν 10 χρόνια συμπληρώνουν οι Zagar και ήδη μπορούν να θεωρούνται από τα κορυφαία συγκροτήματα στην Electronica/Trip-Hop μουσική. Δημιουργοί του απόλυτου ραδιοφωνικού hit “Wings Of Love” και opening act των Depeche Mode στη Βουδαπέστη το 2009! Οι Ούγγροι καταφέρνουν ένα μίγμα wave Rock, Electronica και παραδοσιακών ήχων. Με τη μουσική τους έχουν επενδύσει θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού μήκους, ακόμα και επεισόδιο της αμερικάνικης σειράς CSI! Συνεργασίες με πολυάριθμους καλλιτέχνες και επιλογή του πρώτου τους album “Local Broadcast” ανάμεσα στα 50 κορυφαία Ουγγρικά albums όλων των εποχών…!!!

    Ο DJ Bootsie είναι μέλος των Zagar και θεωρείται master των Turntables, έχει κυκλοφορήσει τα “The Silent Partner” & “Holidays In The Shade” ως προσωπικές δουλειές, δύο δίσκους που ως live performance τους παρουσιάζει με άλλους τρείς μουσικούς (σαξόφωνο, κιθάρα, drums). Οι μουσικές τους επιρροές…Electronica/Trip-Hop/Hip-Hop/Jazz…Η δημιουργία του είναι ένα mix που live συνεπαίρνει τον καθένα…χαρακτηριστικά παραδείγματα τα singles “Tango Ronin” και “Sword Removed”.

     

    Είσοδος στην πόρτα 10 ευρώ





    επισυναπτόμενα: ediimlromb4d8c4b762aba0.jpg