ελληνική μουσική
    383 online   ·  210.814 μέλη

    Ο Παναιτωλικός στην Α' Εθνική με ένα τραγούδι

    jorge
    12.05.2011, 21:19

    Το παρακατω κειμενο μας εστειλε ο Κωνσταντίνος Σαμψών:


    Η άνοδος του Παναιτωλικού στην Α' Εθνική δεν έπιασε αδιάβαστους τους ασχολουμένους με τα καλλιτεχνικά στον δήμο Αγρινίου. Δύο μουσικοί συνεργάστηκαν και παρουσίασαν την μουσική σύνθεση (μαζί με βίντεο κλιπ) «Του Τόπου μας Ζωή», η οποία ακούστηκε στο γήπεδο του Παναιτωλικού (για πρώτη φορά) πριν την είσοδο της ομάδας στο νικηφόρο παιγνίδι της περασμένης Κυριακής 8 Μαίου 2011.

    Ένα δυνατό ρυθμικό κομμάτι με σκοπό να ανεβάσει τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Οι στίχοι του αναδεικνύουν με γλαφυρό τρόπο αυτά που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός και οι φίλαθλοι του όπως :

    ----με τόλμη κ' αρετή ήθος και υποδομή, ανέβηκες ξανά της δόξας τα σκαλιά

    ----με πρόεδρο σωστό, παίκτες με τσαγανό, νοιώθουμε υπερήφανοι και έχουμε και σκοπό,

    ----την κάθε Κυριακή να κάνουμε γιορτή. Πολλά να'ναι τα χρόνια μας στην πρώτη εθνική.

    ----Μείνε εκεί στην πρώτη εθνική, Παναιτωλικέ μας, του τόπου μας ζωή.

    Ευχή των δημιουργών είναι ο Παναιτωλικός να ανεβαίνει συνέχεια και μακάρι να τον δούμε μετά από λίγα χρόνια στην Euroleague. Επίσης ευχή μας είναι οι φίλαθλοι να αποτελέσουν πρότυπο ηθικής για άλλες ομάδες, σύμφωνα με την καταπληκτική εικόνα που είδαμε την περασμένη Κυριακή (8/5/2011) στο γήπεδο.

    Αξίζει να θυμηθούμε και την προηγούμενη συνεργασία των μουσικών για την ομάδα, στην μουσική σύνθεση «Της καρδιάς μου ομάδα» που σημαδεύτηκε από την άνοδο του Παναιτωλικού στην Β' Εθνική.

    Για το τραγούδι «Του τόπου μας ζωή» συνεργάστηκαν οι : Βασίλης Κολοβός (στίχοι και ερμηνεία), Κωνσταντίνος Σαμψών (μουσική σύνθεση και παραγωγή), Νίκος Καλαμπαλίκης (Ηχοληψία Studio FREQ) και ο Γιώργος Πρινιωτάκης (Artracks recording studio) που έκανε την τελική επεξεργασία και το mastering.

    Περισσότερο υλικό, το τραγούδι καθώς και το βίντεο κλίπ είναι διαθέσιμα για download από την ιστοσελίδα του Κ. Σαμψών www.kSamson.com και στo www.vkolovos.gr επίσης θα βρείτε το βίντεο κλίπ στο youtube  στην διεύθυνση
    https://www.youtube.com/watch?v=XAPc3wq1Aes
    Link

    >