ελληνική μουσική
    674 online   ·  210.832 μέλη

    Απονομή Χρυσού δίσκου στους ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ- ΖΙΩΓΑΛΑ- ΦΑΜΕΛΛΟ

    AlfaWolf
    26.05.2011, 15:37

    ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ!

    Στην απονομή χρυσού δίσκου

    στους ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ- ΖΙΩΓΑΛΑ- ΦΑΜΕΛΛΟ

    για το άλμπουμ «ΑΠΟΨΕ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!»

    Σε πολύ ζεστή και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, με πειράγματα, γέλια, συναντήσεις φίλων και πολύ καλή διάθεση, έγινε προχθές το βράδυ στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Hard Rock Cafι Athens, η απονομή για τις χρυσές πωλήσεις του διπλού live album «Απόψε είναι ωραία!» που κυκλοφορεί από τη LYRA.

    Όπως είπε και η διευθύντρια της Lyra κα Έφη Κανελλοπούλου, η παράσταση «Απόψε είναι ωραία!» που παρουσίασαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος στο Σταυρό του Νότου, ήταν κατά κοινή ομολογία η πιο επιτυχημένη της περσινής χρονιάς. «Μία παράσταση με πολύ ζωντάνια, πολύ κέφι, υπέροχο ρεπερτόριο, που ηχογραφήθηκε και αποτελεί το υλικό του διπλού ομώνυμου άλμπουμ, που έγινε χρυσό και το γιορτάζουμε σήμερα». Ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες αλλά και τους μουσικούς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους γι’ αυτό το αποτέλεσμα και ιδιαίτερα τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Universal Music για τη συνεργασία.

    Στη συνέχεια, η κα Κανελλοπούλου, με τη βοήθεια του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της Lyra κου Άγγελου Κουτσούκη, έκανε τις απονομές στους τρεις τραγουδοποιούς, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μελωδία» που ήταν χορηγός επικοινωνίας του άλμπουμ (εκ μέρους του Μελωδία παρέλαβε ο γνωστός παραγωγός κ. Δημήτρης Βραχνός) και στο «Σταυρό του Νότου».

    «Πάμε για τον πλατινένιο τώρα!» είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου που τόνισε τη συμβολή των μουσικών και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες. Ο Νίκος Ζιώγαλας αστειεύτηκε λέγοντας πως είναι συνηθισμένος σε τέτοιες απονομές… -φίλων του!-, ευχαρίστησε την εταιρία, τον Σταυρό και τον κόσμο που τους στήριξε. Τέλος ο Μανώλης Φάμελλος είπε με τη σειρά του πόσο χάρηκε αυτή τη συνεργασία και πόσο το διασκέδασαν, εντός κι εκτός σκηνής!

     Οι τρεις τους τραγούδησαν ζωντανά το ομώνυμο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά γι’  αυτή τη συνεργασία και αναφέρεται σε έναν έναν τους συντελεστές της παράστασης, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που ήθελε κι άλλο! Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε πάρτι, με καλή ροκ μουσική, φαγητό, ποτό και πάνω απ’ όλα, την καλύτερη διάθεση! Ναι, ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ!

     





    επισυναπτόμενα: famportziog3.jpg