ελληνική μουσική
    731 online   ·  210.832 μέλη

    Στην Πάτρα Μητροπάνος, Μπάσης και Κότσιρας Δευτέρα 11 Ιουλίου ...

    sillia
    27.05.2011, 10:21

    Έρχονται στην Πάτρα Μητροπάνος, Μπάσης και Κότσιρας

    Θα δώσουν συναυλία στο Παμπελοποννησιακό στάδιο τη Δευτέρα 11 Ιουλίου

     


    Ανακοινώνονται σιγά σιγά αυτές τις μέρες τα καλλιτεχνικά μουσικά σχήματα που θα μας συντροφεύσουν το φετινό καλοκαίρι μέσα από την περιοδεία τους ανά την Ελλάδα. Ένα από αυτά που αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία περιλαμβάνει μία δυνατή καλλιτεχνική αντρική παρέα και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση που συνεργάζονται και οι τρεις μαζί για πρώτη φορά.

    Τα τελευταία χρόνια υπήρχε έντονη επιθυμία να δουλέψουν παρέα ο σπουδαίος λαικός ερμηνευτής Δημήτρης Μητροπάνος και ο Γιάννης Κότσιρας και η αρχή έγινε πριν λίγο καιρό με το κομμάτι «Πόσο κοστίζει μία ζωή» που έγραψε ο Κότσιρας και ερμηνεύουν ο Δημήτρης Μητροπάνος με τον Δημήτρη Μπάση στον ολοκαίνουριο δίσκο του Μπάση με τίτλο «Η συννεφιά περνάει με παρέα».

    Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης συνεργάστηκαν επί σκηνής και τον περασμένο χειμώνα, στο Ρεξ.
    Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν κατάφεραν και οι τρεις καλλιτέχνες με τις υπέροχες φωνές να πετύχουν την απαρτία και με εξαιρετική διάθεση να στήσουν ένα πρόγραμμα με όλες τις επιτυχίες τους που θα απολαύσει το ελληνικό κοινό της Αθήνας και της περιφέρειας.
    Τους καλλιτέχνες στις συναυλίες του καλοκαιριού θα συνοδεύει δεκαμελής ορχήστρα από σημαντικούς σολίστες μουσικούς υπό την διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου, Γιάννη Παπαζαχαριάκη. Η αρχή της περιοδείας θα γίνει από την Λάρνακα στην Κύπρο το Σάββατο 25 Δευτέρα ενώ στην Πάτρα οι τρεις τραγουδιστές θα έρθουν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου για μία μοναδική συναυλία στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

    Ακόμα επόμενοι σταθμοί τους θα είναι το θέατρο του Λυκαβηττού στις  27 Ιουνίου, το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 29 Ιουνίου, η Καλαμάτα την Τετάρτη 13 Ιουλίου αλλά και το θέατρο Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας στις 4 Αυγούστου και το γήπεδο του Ληξουρίου στην Κεφαλονιά το Σάββατο 6 Αυγούστου.





    επισυναπτόμενα: mxxsnsopua4ddd1d5db11d2.jpg