ελληνική μουσική
    643 online   ·  210.830 μέλη

    Υπάρχουν τέτοιοι άντρες;

    optiras
    27.06.2011, 16:07

    Παράθεση:

    Το μέλος rouli726 στις 27-06-2011 στις 13:29 έγραψε...

    Πραγματικά,αυτό είναι που έχεις να πεις σε αυτή τη συζήτηση?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ????

    Δηλαδή αν βρίσω τώρα τους πάντες θα με βάλεις,απλώς,στα ανάλαφρα?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ????

    Συγχαρητήρια!Τίποτε άλλο.........{#emotions_dlg.helpsmilie}



    Σαν πρώην διαχειριστής σε άλλο φόρουμ συμμερίζομαι απόλυτα την κριτική σου στον jorge..... 


    optiras
    27.06.2011, 16:21

    Παράθεση:

    Το μέλος jorge στις 26-06-2011 στις 21:52 έγραψε...

    Μεταφέρεται στα Ανάλαφρα...

    Μήπως λόγω περιεχομένου θα έπρεπε να το μεταφέρεις στα ''βαρέα και ανθυγιεινά'';

    Το θεματάκι που έλεγα για τα καθήκοντα/υποχρεώσεις διαχειριστή/συντονιστή που να το ανεβάσω;

    Αν τώρα το φόρουμ μπαχαλευτεί και οι πάντες αρχίσουν να αλληλοβρίζονται μεταξύ τους μιας και βλέπουν ότι η ομάδα διαχειριστών/συντονιστών ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές η ευθύνη ποιανού θα είναι;Μην βασίζεστε πολύ στον πατριωτισμό των ελλήνων ή στην κουλτούρα τους γιατί αυτά σπανίζουν σήμερα...

    Δεν είναι υποχρέωση μελών να προσπαθούν να συγκρατήσουν το επίπεδο σε ανεκτά επίπεδα....

    Υ.Γ.:σαν πρώην διαχειριστής αποφεύγω κριτική σε διαχειριστές/συντονιστές αλλά νομίζω ότι σε αυτό το σημείο η κριτική είναι απαραίτητη.

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : optiras στις 27-06-2011 16:25 ]


    jorge
    27.06.2011, 22:35
    Παιδιά πάσο. Δεν είχα/έχω το χρόνο να διαβάσω όλα τα κατεβατά που γράφει ο Spartan, επομένως δεν πρόσεξα τις βρισιές που αναφέρετε. Με ένα γρήγορο πέρασμα δεν είδα κάτι. Όπως ξέρετε, οι βρισιές δεν είναι δεκτές σε αυτό το forum, αλλά από την άλλη πολλές φορές δεν υπάρχει ο χρόνος να τις εντοπίσουμε, ειδικά μάλιστα σε ένα τopic με τόσο ανάλαφρο τίτλο. Αν κάποιος θέλει να γίνει moderator να βοηθήσει κάποια στιγμή, ας επικοινωνήσει μαζί μου.
    rouli726
    27.06.2011, 23:51

    Παράθεση:

    Το μέλος jorge στις 27-06-2011 στις 22:35 έγραψε...

    Παιδιά πάσο. Δεν είχα/έχω το χρόνο να διαβάσω όλα τα κατεβατά που γράφει ο Spartan, επομένως δεν πρόσεξα τις βρισιές που αναφέρετε. Με ένα γρήγορο πέρασμα δεν είδα κάτι. Όπως ξέρετε, οι βρισιές δεν είναι δεκτές σε αυτό το forum, αλλά από την άλλη πολλές φορές δεν υπάρχει ο χρόνος να τις εντοπίσουμε, ειδικά μάλιστα σε ένα τopic με τόσο ανάλαφρο τίτλο. Αν κάποιος θέλει να γίνει moderator να βοηθήσει κάποια στιγμή, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

    Εγώ προσωπικά έχω βιώσει,εν γνώση μου,να αποκρύπτονται σχόλιά μου ως "αρνητικης αξιολόγησης" με λιγότερο προσβλητικό περιεχόμενο ,αγαπητέ Γιώργο.Και το αποδέχτηκα,γιατί είχα υπερβεί τα εσκαμμένα.

    Προφανώς και δε μπορείτε να είστε πανταχού παρόντες,το δέχομαι.

    Το να βλέπω όμως τόσο χαλαρή αντιμετώπιση στο παρόν τόπικ,δε μπορώ να το εξηγήσω,τουλάχιστον με τη δική μου λογική,που δε δέχεται "δεύτερες" σκέψεις και συμπεριφορές.

    Εύχομαι τουλάχτιστον να εκτονώθηκε έστω και τώρα όλη η ένταση του συγκεκριμένου θέματος,ούτε να γράψω σχόλιο επί του θέματος δε πρόλαβα!{#emotions_dlg.happycrazy}


    Peace18
    28.06.2011, 00:52

    Δεν νομίζω ότι κάποιος "πρόταξε" την εργασία του! (Εκτώς βέβαια από τον κύριο Spartan Werewolf, ο οποίος φρόντισε να αναφέρει και την απασχόληση και άλλων μελών αυθαίρετα!)

    Για να είμαστε εδώ κάποια σχέση θα έχουμε με την μουσική όλοι μας!

    Κανείς δεν εκθίασε την μόρφωσή του. (Κάτι που είναι προσωπικό και μένει προσωπικό.) Προσωπικά δεν έχω "ανώτερο μορφωτικό επίπεδο" όπως το λέν, από την πλειοψηφεία των μελών. Κι όποιος έχει άρτιο μυαλό δεν αντιμετωπίζει τους ανθρώπους σαν σακιά με γνώσεις!

    Όλοι έχουμε δικαίωμα στον λόγο και τον αντίλογο, αρκεί να μην αφαιρούμε το δικαίωμα από τους υπόλοιπους συνομιλούντες! Το μέτρο είναι η αρχή κάθε διαλόγου!

    Αν στους σκαιούς, στους εριστικούς προσφέρεις νέα άποψη για κάποιο θέμα, θα τους φανείς άχρηστος και τρελός! Κι αν πάλι δείξεις πως ξέρεις περισσότερα από αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους έξυπνο... θα σε αντιπαθήσουν!


    ixthis
    28.06.2011, 03:00

    Δεν έβρισα ποτέ κανένα . Ακόμα κι όταν συκοφαντούμαι και βρίζομαι όπως τώρα.

    Είναι φανερό εξ άλλου αρκεί μια ανάγνωση  των κειμένων.

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : ixthis στις 28-06-2011 06:49 ]


    Kristalo
    28.06.2011, 05:35

    Αναφέρομαι στην αγαπητή kristalo...Όπως θα έχεις καταλάβει, μόνο μουσικό site δεν είναι εδώ μέσα καλή μου! Πάει καιρός που όλοι γράφουν ότι τους κατέβει, οπότε είπα, γιατί όχι και εγώ; Και αν νομίζετε ορισμένοι, ότι μπορείτε να ψυχολογήσετε κάποιον έτσι απλά, γελιέστε! Καταρχάς, όπως ξέρετε, οι περισσότεροι δεν είναι αυτοί που δείχνουν! Οπότε, γιατί να ταλαιπωρείστε ψυχολογώντας ενα εικονικό πρόσωπο; Για μένα, είστε λάθος, και το ξέρετε! Ένα εικονικό πρόσωπο, δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό, έτσι δεν είναι; Ίσως και να είναι βέβαια, αλλά δεν το ξέρετε! Μόνο αν το γνωρίζατε πρώτα στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να βγάλετε σωστό συμπέρασμα για το συγκεκριμένο πρόσωπο! Για την ιστορία, δεν έβαλα το συγκεκριμένο θέμα για να θείξω το αντρικό φύλο! Το αντίθετο! Απλά ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση, αλλά όπως βλέπω, χτύπησα ευαίσθητη φλέβα! Μια και θιχτήκατε ορισμένοι λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε, μια και είστε και πολυταξιδεμένοι, υπάρχουν σοβαρές γυναίκες και πως εννοείται εσείς τις σοβαρές γυναίκες; Μήπως δεν είναι σοβαρή κάποια γυναίκα η οποία απλά θέλει ενα πολιτισμένο διάλογο; Όσο για τις γυναίκες, θα ήθελα να μου πουν, αν όντως έχουν συναντήσει κανένα σοβαρό άνδρα στη ζωή τους, σύμφωνα πάντα με τα σημερινά δεδομένα ζωής!



     

    Αντιγόνη  !!!!!!!!!!!!!!!

    1o δεν σε υποβάθμισα σαν άνθρωπο αλλα ουτε το μορφωτικό σου επίπεδο

    2ο Ειπα για το θέμα σου που εγω το θεωρώ σαν θέμα απαράδεκτο να φιγουράρει στην κεντική σελίδα, απο την στιγμή που εδω μέσα δεν είμαστε γυναικοπαρέα. Όλα και κάποιος θα αγανακτήσει και θα σου την πει. Κάλλιστα σου είχα γραψει πως μπορώ να αναστρεψω την ερώτηση.

    3ο Έγραψα πως τα εν λόγω θέματα μπορούν να αναρτούνται κάπου αλλού πχ στο blogs το καθενός.

    4ο Το ΜΗ είναι όντως ένα μουσικό site, τουλαχιστον αυτό ξερω τόσο καιρό. Κανεις δεν απαγορεύει σαφως να γραψει ότι θέλει εκτός από βρισιές φυσικά. Αλλα τον τευλευταίο καιρό μόνο μουσικά θέματα δεν βλέπω εγω. Ολο καυγάδες και λεκτικούς τσακωμούς. Θεωρείς λοιπόν ότι ότι αυτό ανεβάζει το επίπεδο εδώ; Εκτός και αν η κοσμιότητα άλλαξε στρατόπεδο και συγκατοίκησε με την αγένεια.

    5ο Λεω ακόμη! Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ! Όποιος τελευταια γραφει βρίσκει και τον μπελά του. Για τέτοια δημοκρατικότητα μιλάμε!

    6ο Με προσβάλλει το θέμα σου. Σαν γυναίκα και σαν άνθρωπο! Για τα υπόλοιπα τι νιωθεις για τον ευατό σου σαφως και δεν με νοιαζουν. Οταν δω έναν τίτλο θα μπω να διαβάσω τι είναι αυτό και τι γραφει. Νομίζω πρέπει να μαστε πιο σοβαροί γενικά. Υπάρχει εδώ μέσα και το αντίθετο φύλο. Τι περίμενες να σου γράψω; Ε ναι λοιπόν θεωρώ τον ευατό μου από τις γυναίκες τις υπευθυνες και δόξα τω Θεό βρήκα και ένα άντρα να παντρευτώ εξίσου υπεύθυνο και δεν νομίζω ότι κουράστηκα κιόλας. Αν εννοούσες κάτι άλλο με το θέμα σου να βάζεις επεξηγηματικά άλλη φορά.

    7ο Δεν θα ξαναναφερθω στο θέμα..το κανα γιατί σε εκτιμώ σαν ανθρωπο και όχι όπως νομίζεις.

     

    Την καλημέρα μου!


    optiras
    28.06.2011, 07:46

    Παράθεση:

    Το μέλος Spartan-Werewolf στις 27-06-2011 στις 22:16 έγραψε...

    Μου είναι όμως αδόκιμο,  να μεμψιμοιρούμε για την έλλειψη παιδείας του «μέσου» Έλληνα σε σύγκριση με την παιδεία άλλων λαών…

    -Αλήθεια, ποιοι είμαστε ημείς ώστε να κρίνουμε-χαρακτηρίσουμε -χρησιμοποιώντας έναν κατάφωρα καταχρηστικό όρο- την παιδεία των Ελλήνων?...

    Είμαστε κάτοικοι της αλλοδαπής και συνδιαλεγόμαστε μόνο με το Avant – gante της οικούμενης?...

    Είμαστε πολίτες του κόσμου...Γυρνάμε τον κόσμο....Ταξιδεύουμε...Βλέπουμε...Σκεφθόμαστε....

    Παράθεση:

    Το μέλος Spartan-Werewolf στις 27-06-2011 στις 22:16 έγραψε...

    Ο Μακρυγιάννης είχε γράψει τότε:...

    Το 1800 τόσο...Στο 2011 βρισκόμαστε....

      

     


    Foidel
    18.07.2011, 12:04

    Βαρέθηκα!!!Βαρέθηκα να ακούω τον κάθε ψευτοδιανοούμενο να ρίχνει τα κατεβατά του και τελικά να είναι ανούσια λόγια μόνο και μόνο για να δείξει πως είναι κάποιος αξιόλογος χρήστης.Έκανα τιτάνιες προσπάθειες για να απέχω από λογομαχίες και να αρκεστώ στα μουσικά θέματα(@!@) αλλά ήταν αναπόφεκτο.Πρέπει να πατήσει κάποιος πόδι σε αυτή την αδικία γιατί σε λίγο καιρό θα καταλήξουμε ξέμπαργκο αμπέλι.Και όχι Spartan-Werewolf δεν θέλω να μου απαντήσεις...


    mary_omikron
    18.07.2011, 12:57

    @ Foidel

    Aνακινείς κορεσμένο θέμα, εσύ αυτή την φορά, 21 μέρες μετά το τελευταίο ποστ, ισχυριζόμενος μάλιστα οτι "βαρέθηκες" !

    Και η διευκρινιστική παρένθεση  που βάζεις όταν αναφέρεσαι στα μουσικά θέματα του site [..να απέχω από λογομαχίες και να αρκεστώ στα μουσικά θέματα(@!@) αλλά ήταν αναπόφεκτο.] μπορούσε να αποφευχθεί.




    ins2anity
    24.07.2011, 01:18

    απορια δημοτικου...ειναι σαν αυτο που ρωτανε μερικα μαλακισμενα 12χρονα: ''ειναι ολες οι γυναικες πουτανες;''

    εξισου ηλιθια ερωτηματα...

    τι να πω..μπορει και να ναι.

    μπορει και να 'μαστε

    το σιγουρο ειναι πως αν εισαι αρνητικα προκατειλημενος η αν αναπαραγεις τετοιες βλακειες τοτε σιγουρα δεν μπορεις να βρεις καποια λυση στην απορια σου αλλα να καλυψεις την δικη σου ανεπαρκεια να κατανοησεις τον ανθρωπο ως ανθρωπο η μεσω της συγκρισης να καλυψεις το κενο της υπαρξης σου.


    LilyHdlss
    30.07.2011, 01:58
    @ Spartan Werewolf: hahaha ok to epiasa!! :D
    optiras
    03.08.2011, 08:14

    Αγαπητοί διαχειριστές/συντονιστές:μήπως σας ξέφυγε πάλι κάτι;


    mary_omikron
    03.08.2011, 11:40

    Παράθεση:

    Το μέλος zeta490 στις 03-08-2011 στις 11:09 έγραψε...

    Παιδιά συγνώμη, ξέφυγα από το θέμα, αλλά υπήρχε λόγος που απάντησα...

    To "θέμα" φιλοξένησε συμφωνίες, διαφωνίες, αναλύσεις, μετακίνηση, συμβουλές, μέχρι και επέκταση από τους άντρες στις γυναίκες. Υπερκορέστηκε και κλείνει.

    Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες.