ελληνική μουσική
    709 online   ·  210.832 μέλη

    House of Pain -21/6: Η συναυλία μεταφέρεται στο FUZZ Live Music CLub

    marylin
    19.06.2011, 00:14

    Η συναυλία των HOUSE OF PAIN μεταφέρεται από το TerraVibe Park στο Fuzz Live Music Club
    (Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1- Ταύρος)

     

    opening acts: Funky Monkey – Ταυτισμένος Λάθος

    Οι House of Pain, το πασίγνωστο αμερικάνικο hip hop συγκρότημα, επιστρέφει στην ενεργό δράση και έρχεται στην Ελλάδα την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους.

    Την προθέρμανση του κοινού ανέλαβαν 2 αγαπημένα γκρουπ από την ελληνική Punk Rock και hip hop σκηνή, οι Funky Monkey, με έδρα τους τη Θεσσαλονίκη, και ο Ταυτισμένος Λάθος.

     


    Oι Funky Monkey αποτελούνται από τον Γιάννη (BrainDead) στην κιθάρα και τα φωνητικά, τον Δημήτρη (Arti) στην κιθάρα και τα δεύτερα φωνητικά, τον Δημήτρη (Pondius) στο μπάσο και τον Στράτο (The Klone) στα drums.
    Η μπάντα ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 2004, κάνοντας live εμφανίσεις και παρουσιάζοντας τη δουλειά τους και τους Punk Rock ήχους τους. Αν δεν έχετε ακούσει τους Funky Monkey και θέλετε να πάρετε μία γεύση για το τι "σας περιμένει", οι επιρροές τους είναι μπάντες όπως οι “No use for a name”, “Nofx”, “Bad religion”, “Pennywise” και αντίστοιχα ονόματα της Punk Rock μουσικής σκηνής.
    Με δικό τους studio στο κέντρο της πόλης, είχαν από την αρχή την πολυτέλεια να πειραματιστούν και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.
    Την άνοιξη του 2007, με βάση τους την Θεσσαλονίκη, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ep, με τίτλο "intertheory". Δύο χρόνια αργότερα παρουσίασαν την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους, με τίτλο "13".
    Αν και δεν έχουν ακόμη υπογράψει με δισκογραφική εταιρεία, οι Funky Monkey στόχο έχουν να επεκτείνουν την καριέρα τους στην Ευρώπη, τον Καναδά και την Αμερική , ενώ παράλληλα αναζητούν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να κάνουν τη μουσική τους μέρος της δισκοθήκης σας.

    www.funkymonkeyband.com
    http://www.myspace.com/funkymonkeytheband08
    https://www.youtube.com/user/Funkymonkeytheband#p/a/u/0/0FAnKsy9cCE

     


    Ο Ταυτισμένος Λάθος (Παναγιώτης Κυριακού) ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με το Hip-Hop στα τέλη του 2002. Τα πρώτα του βήματα στη μουσική τα έκανε ως μέλος των “Ψυχόδραμα” στον τομέα της παραγωγής και ως mc. Αρχές του 2009 ίδρυσε μαζί με τους Neon, Ciscokid και Madnnesskey το ανεξάρτητο label “B-Muzic”.

    Η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά κυκλοφόρησε το 2004, με τον τίτλο “Κάνοντας μια βόλτα”. Ακολούθησαν δυο ακόμα project με τους Ψυχόδραμα και το 2010 άλλη μια προσωπική δουλειά με τον τίτλο “Ήταν περίεργη κατάσταση”.

    http://www.b-muzic.gr/
    http://www.myspace.com/alkoolkatanalwsh

     


    Ακούγεται απίστευτο ότι οι House of Pain, που ξεκίνησαν το 1991, παραμένουν τα τελευταία είκοσι χρόνια στην επικαιρότητα, κυριαρχώντας στα chart είτε ως συγκρότημα είτε ως μονάδες. Με το πρώτο τους album με τίτλο το όνομά τους, άλλαξαν το πρόσωπο της hip hop μουσικής. Το album έγινε πολυπλατινένιο και αυτοί γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως χάρη στο ανεπανάληπτο και ιδιαίτερα “κολλητικό” τραγούδι Jump Around.

    Όπως σχολιάζει και ο Everlast “...είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε πάλι μαζί και θα ξανακάνουμε περιοδεία. Η καταλυτική στιγμή για να το αποφασίσουμε ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στη συναυλία στο KROQ Epicenter. Είχαμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε πάλι μαζί για το album των La Coka Nostra, αλλά μόλις ακούστηκε το Jump Around το κοινό ανταποκρίθηκε τρελά. Μετά από αυτό αποφασίσαμε ότι τώρα πια είχε έρθει η στιγμή να κάνουμε κάτι. Κάθε show θα είναι ένα party, με όλη την τρέλα που κουβαλούν τα επετειακά πάρτι..."

    Μετά τη διάλυση των HOUSE OF PAIN το 1996, τα μέλη ακολούθησαν σόλο καριέρες, κάνοντας τεράστιες προσωπικές επιτυχίες και παραμένοντας συνεχώς στην κορυφή. Η απίστευτα πετυχημένη σόλο καριέρα του Everlast περιλαμβάνει ένα τριπλά πλατινένιο album, πληθώρα Top 10 επιτυχιών (συμπεριλαμβανομένης και της νούμερο 1 επιτυχίας “What It’s Like”) και ένα Grammy για το τραγούδι “Put Your Lights On”, που ηχογράφησε με τον Carlos Santana . O Danny Boy πάλι, άλλαξε πεδίο δράσης και στράφηκε στην τέχνη ιδρύοντας μια πολύ πετυχημένη εταιρεία, λανσάροντας διαφορετικές σειρές ρούχων και κατάφερε τελικά την επανένωση των HOUSE OF PAIN, αφού πρώτα ίδρυσε τους LA COKA NOSTRA, που στο line-up τους είχαν την αυθεντική σύνθεση των HOUSE OF PAIN μαζί με τους rappers Slaine και Ill Bill.

    Οι HOUSE OF PAIN επανενώνονται λόγω του πάθους που έχουν για τη μουσική. Επανέρχονται για να γιορτάσουν με τους fan τους τα 20 τους χρόνια και να τραγουδήσουν τους αθάνατους ύμνους των επαναστατημένων εφήβων σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιστρέφουν για να δείξουν στους νεότερους πόσο “σκληρή, ενοχλητική και βρώμικη” μπορεί να γίνει η Hip-Hop - για να αποδείξουν ότι δεν έχει σημασία η ηλικία, η φυλή, η θρησκεία ή αν είσαι Hip-Hop, Rock ή Metal fan. Οι HOUSE OF PAIN με τα τραγούδια τους μιλούν σε όλους μας.

    Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους θα τους δούμε στο Fuzz Live Music Club, την Τρίτη 21 Ιουνίου, και υπόσχονται να μην αφήσουν κανέναν στη θέση του...

    Σηκωθείτε λοιπόν και ...

    jump around!

    Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

    Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ

    ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

    Αθήνα
    Ticket House
    Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
    Τηλ.: 210 3608366

    Θεσσαλονίκη
    Musicland
    Μητροπόλεως 102
    Τηλ.: 2310 264880

    Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
    www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

    Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου





    επισυναπτόμενα: House of Pain.jpg