ελληνική μουσική
    635 online   ·  210.846 μέλη

    Θετικά σχόλια για τον Πάνο Κιάμο στο Αθηνόραμα!

    stefanosmaximos
    20.06.2011, 21:33

    Καταρχην, θελω να πω, σαν "περιοδικολογος" (καινουργιος ορος), οτι ειναι αντιφατικο για το περιοδικο "Αθηνοραμα", που το θεωρω πολυ καλο και χρησιμο και το εχω και στα mag up, απο τη μια να εχει στηλη με alternative cd, στηλες για εικαστικα, θεατρο, στηλη που αποδοκιμαζει τα εμπορικα προγραμματα της ελληνικης tv και να εχεις ετσι το προφιλ του ποιοτικου περιοδικου, και απο την αλλη να εκθειαζεις τον Πανο Κιαμο και την εμφανιση του στα μπουζουξιδικα. Ή δε θα εχεις τετοια αναφορα ή θα πρεπει η κριτικη να ειναι αρνητικη. Κι αυτο γιατι δεν πιστευω οτι αυτος ή αυτη που παρακολουθει ποιοτικες θεατρικες παραστασεις, παει σε γκαλερι και ακουει ψαγμενη μουσικη, πηγαινει και στα μπουζουκια και πεταει λουλουδια στον Κιαμο, σπαει πιατα και χορευει τσιφτετελι.

    Ας δουμε ομως τι εγραψε η Πατια Ιορδανιδου για την εμφανιση του Πανου Κιαμου στο "Posidonio" :

    "...Ο ανθρωπος ειναι σταρ, χωρις να το παιζει, και διαθετει παθος που "μεταγγιζεται" με ακριβεια και συνεπεια στο κοινο του καθε φορα που βρισκεται στη σκηνη.
    Σε αντιθεση, μαλιστα, με τους περισσοτερους καλλιτεχνες που χρειαζονται- και λογικο ειναι- καποιο χρονο για να οδηγησουν τις διαθεσεις του κοινου σε κορυφωση, ο Κιαμος μπηκε κατευθειαν- μαζι του κι εμεις- σε τροχια...απογειωσης. Το μαγαζι ηταν ασφυκτικα γεματο απο ενα πολυσυλλεκτικο κοινο ολων των ηλικιων. Και ξαφνικα πολυχρωμα φωτορυθμικα αναψαν, ενα μερος της σκηνης ανυψωθηκε και απο μια φανταχτερη πορτα εμφανιστηκε ντυμενος με σκουροχρωμο κοστουμι εκεινος-αν δεν υπηρχαν τα μακροσυρτα σολαρισματα των μπουζουκιων, θα πιστευα οτι βρισκομουν σε Disco club. "Σφυριξε" το νεο του χιτ "Απο Δευτερα" απο τον "Ολοκαινουργιο" δισκο του προκαλωντας ντελιριο ενθουσιασμου! Προτου ακομα προλαβει να περασει στο επομενο, επισης καινουργιο "Αντε μην τρελαθω", οι περισσοτεροι πεταχτηκαν απο τις θεσεις τους σηκωνοντας τα χερια ψηλα για να τον αποθεωσουν, ενω απο το μυαλο μου περνουσαν εικονες...γηπεδου οπου μολις εχει μπει γκολ. Τα απανωτα σουξε του "Σφυριξα...κι εληξες", "Τρελος για σενα", "Θα βγαινω και θα πινω", διανθισμενα με τα γνωστα πια ηχητικα εφε "τσκ, τσκ, τσκ", συνοδευονταν απο συνεχη λουλουδοπυρα (και ολοκληρα πανερια!).
    Το δευτερο μερος κυλησε σε ακομα πιο κεφατους ρυθμους, με "προσθηκες" απο λαικα-και οχι μονο-κομματια συναδελφων του αλλα και all night τσιφτετελια πανω στα τραπεζια και στην πιστα".

    ΥΓ.Κριση σου λεει μετα...
    ΥΓ2. Τι ειναι τα "τσκ τσκ τσκ";

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 20-06-2011 22:01 ]