ελληνική μουσική
    656 online   ·  210.830 μέλη

    7η Ροκ Συνάντηση Κιάτου

    postyourevent
    08.07.2011, 22:26

    Rock sinantisi KiatouΓια μια ακόμη χρονιά επιμένουμε Κορινθιακά! Στηριζόμενοι στα τοπικά συγκροτήματα που καλύπτουν όλες τις τάσεις της σύγχρονης μουσικής (Rock, Pop, Blues, Hip-Hop, Reggae, Jazz, Metal κ.α) όπως και σε συλλόγους, φορείς και ομάδες ανθρώπων που προβάλλουν τις δραστηριότητές τους.

    Για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε έκθεση fanzines σε συνεργασία με το FANZINESNET, επίσης για πρώτη φορά θα γίνει επίδειξη street skate σε συνεργασία με την FROZEN WAVE – ELEMENT (εταιρεία που ειδικεύεται στο χώρο του skating) και πολλές άλλες θεματικές ενότητες όπως έκθεση φωτογραφίας – εικαστικών – χειροτεχνημάτων, graffiti κ.α .

    Σημαντική είναι η συμβολή του Δήμου Σικυωνίων στην διατήρηση αυτού του θεσμού όπως και των τοπικών επιχειρήσεων όλα αυτά τα χρόνια.

    Σας προσκαλούμε στις 29/30/31 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο Γ. Γιαννόπουλος (Τραγάνα) και στις 6 Αυγούστου στην παραλία Κιάτου για να απολαύσουμε από κοινού τέσσερις όμορφες βραδιές με ελεύθερη είσοδο.

    Μια πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε την πόλη του Κιάτου που παρέχει όλες τις προϋποθέσεις  (όμορφη παραλία, ταβερνάκια, club’s, ξενοδοχεία και άλλες υπηρεσίες)  εύκολη πρόσβαση στο ανοιχτό θέατρο μόλις 2 χλμ από το κέντρο της πόλης, όπως και στη παραλία όπου θα γίνει το Beach party!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλα τα συγκροτήματα και τους φορείς που συμμετέχουν, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. τις τοπικές επιχειρήσεις , φυσικά το δήμο Σικυωνίων – Στυμφαλίας – Φενεού, την ομάδα υποστήριξης R.S.K. και όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας κάθε χρόνο και μας δίνεται ώθηση για να συνεχίζουμε…

    *ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site : www.Rocksinantisikiatou.gr για περισσότερα νέα γύρω από την R.S.K. όπως και στο myspace και facebook.

    *ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ από χέρι σε χέρι σε περιορισμένα αντίτυπα το βιβλίοRock made in KIATO 1966-2004 ½ “  και σε cd “LIVE at Rock Sinantisi Kiatou”.

    Τόπος εγκλήματος :
    ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ώρα έναρξης: 9:00μ.μ.
    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

    29 ΙΟΥΛΙΟΥ
    PUSSY KINGS.
    (Garage / Punk) Νεμέα
    ΜΕΘΕΞΗ.(Ελληνόφωνο Rock) Κιάτο - Σούλι.
    GROOVIN BLUE BAND.(Classic RockBlues) Νεμέα.
    ΗΧΟΓΟΝΙΣΤΕΣ.(Hip-Hop) Κιάτο.

    30 ΙΟΥΛΙΟΥ
    BROTHERS IN PLUGS.
    (Rock/ Alternative)Αθήνα.    
    AQUA BARONS. (Surf rocabilly–garage)Λέχαιο.
    GROUP THERAPY.(Ελληνόφωνο-Αγγλόφωνο Rock)Κόρινθος.
    MYSTERY Train.(Ελληνόφωνο Rock)Λουτράκι.

    31 ΙΟΥΛΙΟΥ *Metal 2 night*
    ROTTING CHRIST.
    VIET NOW.
    (New Metal)Κόρινθος.
    EXARSIS.(Thrash Metal)Κιάτο.
    WEATHERS.(Down tempo-Rock-southern Rock)Κόρινθος.
    Rock ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ BEACH PARTY (παραλία Κιάτου) ώρα έναρξης: 8:00μ.μ. (Με το ηλιοβασίλεμα….)
    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

    6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  
    VRASTA RASTA
    . (Pop,Rock,Reggae) Κιάτο-Βραχάτι-Κόρινθος.
    ΕΛΕΥΣΗ.(Hip-Hop)Κιάτο.
    STRAWBERRY STREET.(Alternative,Pop,Rock)Κόρινθος-Αθήνα.

    Και τα μυαλά στα βότσαλα…

    πηγή: postyourevent