ελληνική μουσική
    537 online   ·  210.826 μέλη
    inkve
    25.07.2011, 01:47

    Παράθεση:

    Το μέλος Pentatonikos στις 24-07-2011 στις 22:06 έγραψε...

    Παράθεση:

    Το μέλος Crocodile στις 24-07-2011 στις 22:01 έγραψε...

    Προσωπικά δεν αναγνωρίζω την καλλιτεχνική υπόσταση της Amy Winehouse και θεωρώ την όποια συμβολή της στην τέχνη ως υποκουλτούρα, όπως και πολλών άλλων αντίστοιχων κατά σύμβαση καλλιτεχνών που το παγκόσμιο σύστημα επιμένει-δεκαετίες τώρα-να μας σερβίρει σαν ινδάλματα.




    μαλλον θες να πεις οτι το συστημα προτιμα να πλασαρει την εικονα ενος drug-artist δινωντας εμφαση στο πρωτο συνθετικο του ορου παρα στο δευτερο...αν το εννοεις ετσι τοτε το star system σου φταιει και οχι ο/οι καλλιτεχνης/ες...

    τοσοι και τοσοι εχουν πεθανει η απλως εχουν περασει περιοδους βαριας χρησης..ας μην αρχισω να γραφω ονοματα...ολοι αυτοι υποκουλτουρα??

    ΥΓ.προσωπικα ο ορος  δε με ενοχλει...απλα τον χρησιμοποιησες δινωντας αρνητικο προσημο...στην τελικη προτιμω την υποκουλτουρα της winehouse και του Bob Marley...που απλως τα ΜΜΕ επιμενουν να προβαλουν την εικονα των junkies διοτι αυτο επιφερει ακροαματικοτα,παρα την υποκουλτουρα του μαζωνακη-ρεμου-βισση-βανδη-αντζελα δημητριου-βερα λαμπρου-γωγουλινι και πετρουλας που επισης τα ιδια ΜΜΕ επιμενουν να μας προβαλουν σαν το απαυγασμα του life style!!!


    metalkristi
    25.07.2011, 10:23

    το μονο που εχω να της ευχηθω ειναι καλο ταξιδι και επιτελους σε μια αλλη ζωη αν υπαρχει χωρις πιεσεις και ουσιες και να πω αλλη μια φορα ντροπη στους υποτιθεμενους συνεργατες της που την ανεβαζαν στην σκηνη ετσι μονο για το χρημα χωρις να βλεπουν και να νοιαζοντε για τον ανθρωπο amy

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 25-07-2011 18:26 ]