ελληνική μουσική
    537 online   ·  210.826 μέλη

    Boήθεια για νέα κλασσική (ή ηλεκτροκλασσική??)

    pappetty
    13.08.2011, 22:42

    Γεια σας!! Κανω αρκετα χρονια κλασσικη και επειδη εφτασα στη μεση ειπα να παρω καινουργια κλασσικη (για να ξεκουρασω και την  παλια)... Αν μπορειτε ριχτε καμμια ιδεα.. Ελεγα για καμμια Alhambra 3c  κι ετσι.

    Σκεφτομουν βεβαια για ηλεκτροκλασσικη επειδη συμμετεχω σε κατι ομαδες του σχολειου και μπλεκουμε συνεχεια με μικροφωνα, βασεις κλπ  Αλλα  δεν ξερω αμα ειναι ιδια σχεση ποιοτητας-τιμης με τις κλασσικες.. Και αμα εχουν αλλες διαφορες εκτος απο τις ουσιωδεις..

    Βεβαια μπορει να τρυπησω την τωρινη και να την κανω ηλεκτρο- αλλα δεν εχω ιδεα..!

    Ριχτε καμμια ιδεα πληζ γιατι δεν ξερω απο που να παρω και τι..?

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 13-08-2011 23:56 ]


    AIDONOGLOUNEKTARIA
    14.08.2011, 22:18

    Καλησπέρα,

    Τι κιθάρα έχεις τώρα; Η Alhambra 3c είναι μία πολύ καλή κιθάρα για το επίπεδό σου!

    Τώρα όσον αφορά την κλασσική που έχεις μπορείς να την κρατήσεις ως έχει & να αγοράσεις μία πολύ καλή κάψα (μικρόφωνο) που θα μπορείς να συνδεθείς & με κονσόλα! Αν μη τι άλλο θέλεις να την πειράξεις.

    Λυπάμε αλλά δεν μ' αρέσει να χαλάει μία κλασσική (σνιφ, κλαψ. λιγμ {#emotions_dlg.oops})


    pappetty
    14.08.2011, 23:35

    Λοιπον η κιθαρα μου ειναι μια yamaha  κατι (δεν την εχω κοντα) και την εχω 8 χρονια. Παρ΄ολα αυτα εχει καπως "ωριμασει" με τον καιρο και ο ηχος της ειναι πολυ γλυκος και βαθυς...! Τωρα ομως  που παιζουμε σε "μεγαλα" ταστα κλπ ακουγονται καποια τριξιματα και ο ηχος δεν βγαινει καλος ειδικα οταν ανεβαζω την ενταση.. Και φυσικα δεν γινεται να παιξω σε συναυλιες-εξετασεις με αυτη... Τα ακορντα και τα ισπανικα μαλιστα βγαινουν απαισια..

    Ετσι ο δασκαλος μου και ο διευθυντης του ωδειου μου ειπαν οτι πρεπει "οπωσδηποτε να αγορασω καινουργια  κλασσικη ωστε να ανεβει και η αποδοση μου.." Δεν μου εχουν προτεινει κατι ακομα αλλα μου ειπαν γυρω στα 300-400Ε να ριξω..

    Δεν εχουμε ψαξει ακομα και ετσι ειπα να απευθυνθω εδω αλλα βεβαια δεν περιμενα και τετοιες αντιδρασεις.. :Ρ

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 15-08-2011 00:56 ]


    AIDONOGLOUNEKTARIA
    15.08.2011, 13:30

    Με τα χρήματα που σου πρότειναν να διαθέσεις υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για κάτι πολύ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ψαξε στο skroutz & με τα χρήματα αυτά θα βρεις κάτι καλύτερο από τα καταστήματα λιανικής!!!!!!


    inkve
    15.08.2011, 22:00

    στα 300 με  400 ευρω δεν θα ανεβεις επιπεδο με την κυριολεκτικη εννοια....απλως θα διορθωσεις καποια ηχητικα κενα....

    κανε μια πιο σοβαρη επενδυση και εκει θα δεις πραγματικες διαφορες οχι μονο ηχητικες αλλα και στο παιξιμο σου...ειναι αλλωστε ξεκαθαρο οτι το υπαρχων οργανο σου το εχεις ξεπερασει κατα πολυ και αποτι καταλαβαινω εδω και αρκετο καιρο...μη σου πω και χρονια...

    οποτε μια αγορα στα 300-400 ευρω δεν νομιζω να σε βοηθησει τοσο οσο πιστευεις...τουλαχιστον οχι στο βαθος του χρονου το οποιο θελεις εσυ να βοηθησει...σε 3-4 χρονια θα χρειαστεις ξανα αλλαγη...


    AIDONOGLOUNEKTARIA
    16.08.2011, 18:52

    Εννοείτε ότι θα πρέπει να αλλάξεις πάλι κιθάρα μετά στην Ανωτέρα!

    Κάθε επίπεδο έχει την δυσκολία του & την ποιοτητά του. Είναι σκαλί - σκάλι.

    Έχει να κάνει & με τα χρήματα που διαθέτει κανείς.


    inkve
    17.08.2011, 18:57

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΑ ΩΔΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΩΦΕΛΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.....ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ...

    οποτε καλη μας φιλη αντι να αγοραζεις μια κιθαρα οποτε ανεβαινεις τιτλο στις σπουδες σου και να διαιωνιζεις την σε πολλους καλα κρυμμενη συνεργασια ωδειου-καταστηματος-δασκαλων-μεσαζωντων πωλητων με το αναλογο αντιτιμο κανε το εξης..

    ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ,ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ.....

    ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΟΡΓΑΝΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ...ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ....ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΜΕΣ.....ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΟΣ....ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ....ΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΠΑΝΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...


    pappetty
    20.08.2011, 22:16
    Καταρχας δεν ειμαι "φιλη" και οσον αφορα τη συνεργασια ωδειου-καταστηματος με τον δασκαλο μου αποφασισαμε να σταματησω το ωδειο και να κανουμε μονο μαζι αφου και ο ιδιος θα το παρατησει.. Οσο για "διπλασια τιμη" δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο.. Αλλα βλεπουμε!Ευχαριστω.