ελληνική μουσική
    488 online   ·  210.822 μέλη

    Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

    postyourevent
    02.09.2011, 19:23

    Amita Motion TourΟ αγαπημένος μας χυμός Amita Motion, μας προσκαλεί όλους να νιώσουμε την ένταση της μουσικής σε συνδυασμό με απίστευτα happenings στον πιο θετικό θεσμό, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, που ξεσηκώνει κάθε χρόνο την Αθήνα και υπόσχεται για άλλη μία φορά να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να μας απογειώσει γεμίζοντάς μας με θετική ενέργεια!

    Για έκτη συνεχή χρονιά το φαινόμενο της Θετικής Ενέργειας της Amita Motion, έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, στις 17:00 για να ζήσουμε όλοι μαζί την απόλυτη θετική εμπειρία!

    Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες που θα εκτινάξουν τη θετική μας ενέργεια στα ύψη. Όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες των νέων θα είναι εκεί και ενώνονται για πρώτη φορά σε ένα μοναδικό all star event γεμάτο εκπλήξεις από την Amita Motion για να νιώσουμε πραγματικά πως Η θετική ενέργεια είναι δική μας. Φυσικά, από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν μπορεί να λείπει ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας Θέμης Γεωργαντάς!

    Φέτος και για πρώτη φορά η Amita Motion δίνει την ευκαιρία στους νέους να συμμετέχουν στη διοργάνωση της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion επιβραβεύοντας τους συμμετέχοντες στον πιο θετικό διαγωνισμό Amita Motion It's My Live. Υποδέχεται το πιο δυναμικό positive crew που θα αναδειχθεί από την online ψηφοφορία στο www.thetikienergeia.gr για να ζήσει την παραγωγή της απόλυτης θετικής γιορτής λεπτό προς λεπτό , ενώ το αντίστοιχο warm up band που θα επιλεγεί από τους νέους μέσω της ψηφοφορίας στη σελίδα της Amita Motion θα ανοίξει την εκδήλωση!

    Και μην ξεχνάτε, κάντε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και μάθετε τα πάντα για την Ημέρα Θετική Ενέργειας Amita Motion!

    Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion θα φροντίσει να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion! απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην Αθήνα. Επίσης η Amita Motion, για πέμπτη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των  αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή μεγάλη διοργάνωση του Amita Motion It’s My Live αλλά και της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion.

    Η Amita Motion γιορτάζει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο Ο.Α.Κ.Α, στο Τείχος των Εθνών, παρέα με τους:

    GOIN’ THROUGH, PRO SINNERZ & ΚΟΜΗΣ Χ, ΝΕΒΜΑ, STAN & FOUREIRA, ΟΝΙRAMA & ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ, Stavento & TAMTA, Vegas, Otherview, MARK ANGELO & SHAYA, ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ DECIBELL

    Παρουσιάζει ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς

    πηγή: postyourevent.gr

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : postyourevent στις 02-09-2011 19:24 ]


    entexnorokas
    02.09.2011, 20:07
    Γιατί κάποιο ροκ σχήμα της προκοπής δε συμμετέχει;;; Μήπως επειδή οι μουσικοί της προκοπής δε φέρουν θετική ενέργεια; Και κάτι ακόμα ο Θεμάκος πως και βρίθει θετικής ενέργειας; Τι πίνει και δε μας δίνει;