ελληνική μουσική
    626 online   ·  210.826 μέλη

    Αναβάλλεται η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στην Θεσσαλονίκη

    postyourevent
    04.09.2011, 12:30

    Alkinoos IoannidisΤη Βαβυλωνία του Μύλου διάλεξε φέτος ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, στις 11 Σεπτεμβρίου. Μαζί του οι επί χρόνια μουσικοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι του, Γιώργος Καλούδης στο Τσέλο, Σωτήρης Λεμονίδης στα πλήκτρα και Μιχάλης Καπηλίδης στα τύμπανα.

    Η συνεργασία της μουσικής αυτής ομάδας αποτελεί, μέσα από τις ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις, τον έντονο αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα, την ενσωμάτωση πολλών μουσικών ειδών και την εναλλαγή του ακουστικού με τον ηλεκτρικό ήχο, μία σταθερή αξία στην πολυστυλιστική πορεία του Αλκίνοου.

    Κινούμενοι ελεύθερα μέσα και έξω από τις φόρμες του τραγουδιού και ισορροπώντας ανάμεσα στην ευαισθησία και την ένταση, τα τελευταία χρόνια έδωσαν ένα νέο μέτρο στα συναυλιακά δεδομένα.

    Οι τελευταίες τους εμφανίσεις μαζί, έγιναν πριν από ενάμιση χρόνο. Ο απόηχος των παραστάσεων αυτών, το μεγάλο διάστημα της απουσίας τους, αλλά και η ενέργεια που δίνει πάντοτε η συνεύρεσή τους, υπόσχονται ένα σημαντικό μουσικό γεγονός. Το πρόγραμμα αποτελείται κυρίως από τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του Αλκίνοου, αλλά και από διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών.

    Info:
    “Βαβυλωνία” ΜΥΛΟΣ, Αν.Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
    Ώρα έναρξης: 9.30μμ
    Τιμή προπώλησης: 15 ευρώ
    Ταμείο: 18 ευρώ
    Προπώληση: Metropolis, Public και ηλεκτρονικά στο
    www.ticketservices.gr

    πηγή: postyourevent.gr

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : postyourevent στις 09-09-2011 20:14 ]


    postyourevent
    09.09.2011, 20:15

    Λόγω της αναταραχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της ΔΕΘ, αναβάλλουμε τη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, στην Βαβυλωνία του Μύλου.

    Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας στην πόλη και θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους ήδη μπορούν να το εξαργυρώσουν στα σημεία απ'όπου το προμηθεύτηκαν τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : postyourevent στις 09-09-2011 20:15 ]