ελληνική μουσική
    581 online   ·  210.830 μέλη

    WhiteNoiz ft. Βάσια Μπρέστα Live

    postyourevent
    09.09.2011, 15:44

    WhiteNoiz"Mια super συνεργασία σε έναν αγαπημένο χώρο έρχεται να ανοίξει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα μουσική σεζόν!!! Το ανερχόμενο powerpop/rock group WhiteNoiz και η εκρηκτική Βάσια Μπρέστα απο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και για 3 εμφανίσεις πατάνε Γκάζι και καταλαμβάνουν τη σκηνή της Αρχιτεκτονικής!!!

    Μετά απο μια πλήρη χρονιά σε ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και clubs ανα την Αθήνα (Egomio Ache, Metropolis Stage, Void, Bourbon κ.ά.) αλλα και σε τηλεοπτικά πλατώ (EsC TV, Mad Day Live), το powerpop τρίο των Ανδρέα Καπάταη (φωνή), Γιώργου Κουτσογεωργάκη κιθάρα, programming, φωνητικά) και Χάρη Γρυπαίου (drums, φωνητικά) βρίσκεται στο στάδιο ηχογράφησης και επιλογής κομματιών του τα οποία αναμένεται να ενθουσιάσουν!

    Την παραγωγή τους έχουν αναλάβει οι πολυπλατινένιοι μουσικοί παραγωγοί Leo Chantzaras και Στράτος Διαμαντής, υπεύθυνοι για τις επιτυχημένες παραγωγές των Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Άννας Βίσση και πολλών άλλων ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών!

    Πέρα απο τo συναυλιακό σανίδι όμως φρόντισαν να διαδώσουν το "θόρυβό" τους και στο ραδιόφωνο μέσα απο τη συχνότητα του MoreRadio όπου κάθε Τρίτη στις 18:00-20:00 παρουσιάζουν το "The WhiteNoiz Show"!!!

    H πολυδιάστατη Βάσια Μπρέστα είναι τραγουδίστρια σε pop/rock, soul/r'n'b, hip hop, Dance, Electronica αλλά και house ύφος, με πολλές live εμφανίσεις στο ενεργητικό της και με support σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, DJ σε γνωστά clubs της Αθήνας αλλα και ραδιοφωνική παραγωγός του Mango Radio .

    Τον Νοέμβριο του 2010 συνεργάστηκε με τους B612 Musicall Production Team κυκλοφορώντας το κομμάτι "Total Control", ένα μουσικό project που κυκλοφόρησε σε digital μορφή παγκοσμίως by INTERSCOPE RECORDS. Το video clip του κομματιού αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Έχει συμμετάσχει σε 2 τραγούδια απο τον τελευταίο δίσκο του Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ το "I Can't Stop" που αποτελεί διασκευή του γνωστού κομματιού των Deja Vu με ελληνικό τίτλο "Πιο πολύ"σε παραγωγή των Pink Noizy και Livin R έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία!!!

    Η σύμπραξη της rock/pop με την RnB, το hip hop αλλα και της Dance/Electronica/house αισθητικής επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο και εσείς δεν έχετε παρα να το ανακαλύψετε!!!

    WhiteNoiz feat. Βάσια Μπρέστα για 3 εκρηκτικά Σάββατα στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι!!!

    πηγή: postyourevent.gr

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : postyourevent στις 09-09-2011 15:47 ]