ελληνική μουσική
    609 online   ·  210.830 μέλη

    Ο Κώστας Χρονόπουλος Κυριακάτικος Επισκέπτης στο ραδιόφωνό μας

    AR-ON
    12.10.2011, 23:22

    To Musicheaven Radio, η εκπομπή "Κυριακάτικοι Επισκέπτες" και ο Χάρης Αρώνης, θα έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν ζωντανά την ερχόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τη 1 μέχρι τις 3 το απόγευμα τον τραγουδοποιό Κώστα Χρονόπουλο, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του cd single με τίτλο ‘Έρωτα Μη Με Ρωτάς’ που κυκλοφορεί από την Legend σε μουσική δική του και στίχους Νίκου Μωραΐτη και λίγο πριν την έναρξη των ζωντανών εμφανίσεών του στο "Όνομα του Ρόδου".

    Δε χρειάζεται να πούμε ότι έχει μεγάλη σημασία (τόσο για την εκπομπή όσο και για τον καλεσμένο μας) αν υπάρχει ενεργός συμμετοχή από τα μέλη της μουσικής μας κοινότητας, είτε με post στο παρόν topic, είτε με σχόλια και ερωτήσεις στο chat την ώρα της εκπομπής. Την εκπομπή θα την ακούσετε όπως πάντα, πατώντας εδώ:  http://www.musicheaven.gr/live/101

     

    Λίγα λόγια για τον Κώστα Χρονόπουλο

    Η δισκογραφική του παρουσία ξεκίνησε με τον δίσκο «Σαν μια φωτογραφία» (Universal Music) τον Απρίλιο του 2005 με τραγούδια και ερμηνεία δική του. Στον δίσκο αυτό συμμετέχουν ως ερμηνευτές ο Δημήτρης Καρράς στο τραγούδι «Θέλω να ξέρω πως περνάς» και ο Μπάμπης Στόκας στο τραγούδι «Σαν μια φωτογραφία»

    Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Δεν έχω ιδέα» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2007 από την Minos - EMI. Στο άλμπουμ αυτό συνεργάζονται εξαιρετικοί φίλοι – μουσικοί (Νίκος Ζούδιαρης, Βωξ, Marianne Rarity των In Vox).

    Ο τρίτος του δίσκος με τίτλο «Καληνύχτα Barney» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2009 από την Legend. Το δίσκο τίμησαν με την παρουσία τους  (κατά αλφαβητική σειρά) οι φίλοι: Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα), Μάνος Ξυδούς, Ελένη Πέτα και  Απόστολος Ρίζος. Η εικαστική επιμέλεια γίνεται από τον Ζωγράφο και Γλύπτη Κωστή Γεωργίου, ο οποίος χρησιμοποίησε έργα από τις συλλογές του Diaspora & Ex Ordinis.

    Εκτός από τους προσωπικούς δίσκους του έχει να παρουσιάσει και αρκετές συμμετοχές – συνεργασίες:

    2005 κυκλοφορία του cd «Βωξ-Στη θάλασσα των μυστικών» Minos-Emi (συμμετοχή ως συνθέτης στο τραγούδι «Υψόμετρα»)

    2006 κυκλοφορία του cd «Σπυριδούλα -Το βλέμμα των ανθρώπων» ΕΜΕΠ Records (συμμετοχή ως ερμηνευτής στο τραγούδι «Ο προαγωγός»)

    Επίσης τραγούδια του βρίσκονται σε μουσικές συλλογές:

    2006 κυκλοφορία του cd «Απόηχοι» Minos-Emi

    2007 κυκλοφορία του cd «Απόηχοι 2» Minos-Emi

    2007 κυκλοφορία του cd «Athens bar» Universal Music

    2007 κυκλοφορία του cd «Οι δημιουργοί τραγουδούν» Ημερησία Α.Ε-Universal Music

    2007 κυκλοφορία του cd «Metropolis fresh» Minos-Emi

    2008 κυκλοφορία του 4πλου cd «Φεύγω» Minos-Emi

    2008 κυκλοφορία του cd «Popart Greek Collection» Universal Music

    2009 κυκλοφορία του cd «Athens bar 3» Universal Music

    2009 κυκλοφορία του cd «Άκου τους νέους» Περιοδικό Δίφωνο

    2009 κυκλοφορία του cd «Πόπ & Ρόκ» Legend Music

    2009 κυκλοφορία του cd «Επιτυχίες 2010» Legend Music

    2010 κυκλοφορία του cd «Τα ταξιδιάρικα» Lyra

    2010 κυκλοφορία του cd «Δίφωνο 96,6 54 Μεγάλα τραγούδια» Legend Music

    2010 κυκλοφορία του cd «Η φωτεινή πλευρά της ζωής» Lyra

    2010 κυκλοφορία του cd «Summer Hits 2010» Εφημερίδα το Βήμα




    Concept εκπομπής "Κυριακάτικοι Επισκέπτες": κάπου στα δυτικά της Αθήνας, κάθε Κυριακή μεσημεράκι ο Χάρης τραβάει τις κουρτίνες, ψήνει καφεδάκι, ανοίγει τα μικρόφωνα και υποδέχεται μπάντες, τραγουδοποιούς, μουσικούς και γενικά καλλιτέχνες της ανεξάρτητης/εναλλακτικής σκηνής, κάθε μουσικού είδους και ύφους. Κουβεντιάζουν ζωντανά για τη μουσική, για τη ζωή, για όνειρα, για …ανέμους και ύδατα, για κάθε τι επιστητό ή ανεπαίσθητο, ενώ παράλληλα, συνομιλούν με τους ακροατές στο chat, παρουσιάζουν τη demo ή δισκογραφημένη δουλειά τους, βάζουν κομμάτια από καλλιτέχνες που αγαπούν και τους έχουν επηρεάσει, ενώ καμιά φορά, λένε και κανένα τραγουδάκι live σε "unplugged" διάθεση.

    Η εκπομπή φιλοδοξεί να είναι ένα ανοιχτό παράθυρο απ’ όπου θα μπαίνει φως και μουσική για ακροατές που βαρέθηκαν τη σκουπιδοτροφή που τους σερβίρουν όσοι τους θεωρούν καταναλωτές και όχι ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα, υπόσχεται να αποτελεί ένα μονίμως ανοιχτό βήμα για όσους επιμένουν να εκφράζονται και να δημιουργούν έξω από τα φώτα των κυρίαρχων ΜΜΕ, με μόνα όπλα τις αλήθειες και το μεράκι τους. Γιατί η πραγματική μουσική ΔΕΝ περνάει κρίση, κρίση περνάνε οι έμποροι της μουσικής: οι δισκογραφικές της παγκοσμιοποιημένης (υπο)κουλτούρας, τα ραδιόφωνα των playlist, οι τηλεοράσεις του life-style… Η εκπομπή λοιπόν, θέλει να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια να μην αφήσουμε να μας βυθίσουν στην κατάθλιψη, να μην σταματήσουμε να χαμογελάμε, να ονειρευόμαστε, να παλεύουμε… Η ύφεση ας φοβίζει τους κάθε λογής "δήθεν", όχι τους αυθεντικούς της μουσικής, οι οποίοι ξέρουν κι από υφέσεις, κι από …διέσεις, κι από ψυχή!

    ΥΓ: όποιοι θέλουν να φιλοξενηθούν στην εκπομπή και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, αρκεί ένα ΠΜ εδώ στο Musicheaven ή ένα email στο contact-at-harisaronis-teleia-gr


    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AR-ON στις 12-10-2011 23:33 ]


    επισυναπτόμενα: Kostas_Xronopoulos.jpg 
    AR-ON
    16.10.2011, 12:02
    Συντονιστείτε στο Musicheaven Radio. Μετά την όμορφη εκπομπή του armandostratos, ο Κώστας Χρονόπουλος ζωντανά μαζί μας!
    AR-ON
    27.10.2011, 01:21

    Έτοιμο τo λινκ να κατεβάσετε σε mp3 και να ακούσετε με την ησυχία σας την εκπομπή:

    http://www.mediafire.com/file/aw3hlnfqu5bkn5v/Episkeptes_2011-10-16_Kostas_Xronopoulos.mp3

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AR-ON στις 27-10-2011 01:33 ]





    επισυναπτόμενα: Aronis-Xronopoulos.jpg