ελληνική μουσική
    852 online   ·  210.833 μέλη

    Αγορά κιθάρας από thoman

    Aggelos77
    04.12.2011, 20:47

    Καλησπερα!Θελω να αγορασω μια κιθαρα και λογο του οτι στην Ελλαδα ειναι ακριβες θελω να την αγορασω απο το thoman.Συγκεκριμενα θελα να παρω μια les paul Epiphone με ενεργους μαγνητες(τιμη απο 260 εως 300 ευρω)εχω δει  καποιες στο thoman καλες αλλα στην Ελλαδα ξεπερνουν τα 350 ευρω.Αυτο που με προβληματιζει απο το thoman ειναι το ποσο αξιοπιστο ειναι,σε ποσο καιρο ερχετε η κιθαρα,και ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος πληρωμης.


    trelakias
    04.12.2011, 21:01

    Εγώ θα έλεγα να πας και σε διάφορα μαγαζια εδώ να ρωτήσεις.  Οι τιμές δεν είναι τόσο υψηλότερες όσο λες, πολλοί έχουν λογικευτεί.

    Επίσης τσέκαρε αγγελίες...!

     

    Το Thomann μια χαρά αξιόπιστο είναι, πάρα πολλοί ψωνίζουν από εκεί.  Το πότε θα σου έρθει το δέμα ακριβώς είναι άγνωστο.  Εξαρτάται από το stock του μαγαζιού και από εκεί και πέρα από τους έλληνες οι οποίοι καθυστερούν περισσότερο απ' ότι το να έρθει από τη γερμανία η κιθάρα.  Αν είναι διαθέσιμη πιστεύω καμια βδομάδα με 10 μέρες να περιμένεις, αλλά σίγουρα θα έρθει, μην ανησυχείς.  Θα έχεις και ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας σου.  Δεν έχω ακούσει ποτέ για πρόβλημα με το Thomann και ό,τι χρειαστείς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους.

     

    http://www.Thomann.de/gr/tho_agb.html

     

    Η καλύτερη λύση για online αγορές πλέον είναι το paypal... Αλλά ό,τι σε βολεύει κάνε. Υπάρχει και η επιλογή να σου στείλουν λογαριασμό και να κάνεις κατάθεση από την τράπεζα.


    Zaney
    05.12.2011, 16:08

    Από το Thomann κάνει περίπου 4-5 εργάσιμες μέρες για να έρθει η παραγγελία! Είχε τύχει να παραγγείλω την Δευτέρα και να έχω τα πράγματα την Παρασκευή, αν βέβαια είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα.

    Εγώ θα σου πρότεινα ειδικά για κιθάρα (η κάποιο μουσικό όργανο) να την πάρεις από κάποιο τοπικό μαγαζί γιατί από το thomman παίρνεις γουρούνι στο σακί. Δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει.

    Επίσης αν το πάρεις από κάποιο μαγαζί θα έχεις καλύτερο σέρβις και το σημαντικότερο δοκιμάζεις την κιθάρα πριν την πάρεις!


    Aggelos77
    05.12.2011, 23:42

    Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Μπορω να κανω το εξης:να παω σε ενα μαγαζι που πουλαει την κιθαρα που θελω να αγορασω και να την δοκιμασω εκει λεγοντας οτι ενδιαφερομαι να την αγορασω.