ελληνική μουσική
    839 online   ·  210.833 μέλη

    Ευρυδίκη – Ονειρεύομαι ακόμα …μαμά

    marylin
    16.12.2011, 01:42

    Έχοντας πίσω της είκοσι χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και μία πολύχρωμη διαδρομή γεμάτη επιτυχίες, εναλλαγές, συναυλίες, παραστάσεις σε μουσικές σκηνές και συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες, η Ευρυδίκη επιστρέφει με καινούργια τραγούδια και νέες συνεργασίες, ανοίγοντας μας την πόρτα για ένα ταξίδι στον μουσικό της κόσμο!

    «Για τα καινούργια όνειρα που γεννιούνται καθημερινά, για τα «θέλω» που γίνονται ανάγκη, τις επιλογές που αλλάζουν τον κόσμο μας και μας βοηθούν να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τα λάθη που μας στοιχειώνουν, τις χαμένες ευκαιρίες, τους μικρούς αποχωρισμούς που αφήνουν τα σημάδια τους στην ψυχή μας, τις απαντήσεις που δε θα’ ρθουνε ποτέ και… για τα όμορφα πράγματα που κρύβονται στα παραμύθια«, μιλούν τα καινούργια τραγούδια της Ευρυδίκης, ενώ το άλμπουμ «ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ… ΜΑΜΑ» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011.

    Με τα λόγια και τις μουσικές αγαπημένων δημιουργών – τραγουδοποιών και φίλων κυρίως που αγκαλιάζουν με έναν ξεχωριστό τρόπο τη μελωδική φωνή της Ευρυδίκης, συναντούμε την ερμηνεύτρια σε μια ώριμη στιγμή, πιο δυναμική και αισιόδοξη!

    Τραγούδια του Κώστα Τουρνά, του Γιώργου Παπαδόπουλου, του Κυριάκου Ντούμου, του Θοδωρή Μαραντίνη (ΟΝΙΡΑΜΑ), της Ευσταθίας και του Σταύρου Σταύρου, οι νέοι συνεργάτες της Ευρυδίκης, αλλά και των γνωστών αγαπημένων, που έχουν ήδη γράψει με επιτυχία τραγούδια για τη φωνή της Ευρυδίκης…ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Θάνος Παπανικολάου και η Βίκυ Γεροθόδωρου, συμπληρώνουν την ομάδα η οποία συμβάλει στο να φτιαχτεί μία δουλειά με τραγούδια από καρδιάς.

    Έκπληξη και ένα από τα highlights του άλμπουμ αποτελεί η συμμετοχή του Γιώργου Θεοφάνους με το τραγούδι «ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ», που σίγουρα θα χαροποιήσει όλους όσοι περίμεναν χρόνια για μία καινούργια συνεργασία Ευρυδίκης-Θεοφάνους.

    Δεν λείπουν βέβαια και τα τραγούδια που έχει γράψει η ίδια η Ευρυδίκη, η οποία μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά με τις μελωδίες και τους στίχους της, αποδεικνύοντας ότι είναι μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνης.

    Οι συμμετοχές της Πέγκυς Ζήνα, του Γιώργου Παπαδόπουλου,του Μιχάλη Κεχαγιά (Lexicon Project) του Θοδωρή Μαραντίνη, της Ευσταθίας και του Δημήτρη Κοργιαλά, οι οποίοι έρχονται για να ομορφύνουν με τη φωνή τους τα τραγούδια, δίνουν το δικό τους χρώμα στη δουλειά αυτή, κάνοντάς την ακόμα πιο ξεχωριστή.

    «Ονειρεύομαι ακόμα …μαμά» τραγουδάει μέσα από το καινούργιο της άλμπουμ η Ευρυδίκη και μας ξανασυστήνεται …20 χρόνια μετά, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της και τα όνειρα της, για να μας αποδείξει ότι τίποτα δεν τελειώνει, τίποτα δεν σταματά και τίποτα δεν μένει ίδιο όταν υπάρχει ουσία, βάθος, ειλικρίνεια, ταλέντο και αγάπη!

     





    επισυναπτόμενα: evridiki.jpg