ελληνική μουσική
    396 online   ·  210.815 μέλη

    Έρευνα σοκ για το ομαδικό σεξ

    mary_omikron
    28.12.2011, 09:49

    Προς @ klefths και @ Spoiler


    Λύστε τις μεταξύ σας παρανοήσεις και διαφορές με προσωπικά μηνύματα αν το επιθυμείτε

     

    ===============================================================================


    Προς @ Spartan-werewolf


    Πολλές φορές προτρέπεις τα μέλη να αναφερθούν σε προσωπικές βιωματικές περί sex καταστάσεις και αυτό είναι εκτός κανονισμών  σκοπού και ύπαρξης του site

    [ *Έχεις κάποια προσωπική σου βιωματική εμπειρία να καταθέσεις επί του ομαδικού sex η’ όχι?... ]

    [**Μήπως θα έπρεπε να τους ρωτήσεις για το τι ξέρουν και τι γνωρίζουν να κάνουν?… ]

    [***Μήπως θα έπρεπε –ακόμα- να τους ρωτήσεις για το τι νιώθουν όταν κάνουν –σύμφωνα με σένα- σεξ?... ]

    [***** Έχετε κάτι προσωπικό σας, βιωματικό σας (και όχι μόνο από την εφηβεία σας…) να επί-προσθέσετε στην θεματική κουβέντα η’ όχι?... ]

     

    ========================================================================================


    ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ


    Το MusicHeaven είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο ενεργές μουσικές online κοινότητες (social networks) του ελληνικού internet, που λειτουργεί παράλληλα ως ηλεκτρονικό μουσικό περιοδικό και μουσική πύλη.

    Από το 1997 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, με νέες ιδέες, φαντασία και πολύ μεράκι, αποτελεί τόπο ηλεκτρονικής συνεύρεσης, έκφρασης, δημιουργίας, ενημέρωσης και επικοινωνίας των εραστών της καλής μουσικής, της λογοτεχνίας και της ποίησης.

    Μέλη του είναι τόσο μουσικοί (επαγγελματίες και ερασιτέχνες), όσο και απλοί ακροατές, αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες.


    Η συμμετοχή στην κοινότητα του MusicHeaven είναι ελεύθερη και οι προσφερόμενες υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

    Οι δημοφιλέστερες ενότητες περιλαμβάνουν το e-Περιοδικό (ηλεκτρονικό περιοδικό με άρθρα, συνεντεύξεις, online μαθήματα μουσικής, αφιερώματα σε νέους δημιουργούς κ.α.), το Forum (χώρος συζητήσεων), τις Μουσικές Αγγελίες (αγοραπωλησίες, μαθήματα μουσικής κ.α.), τις Παρτιτούρες (εκατοντάδες ελληνικά τραγούδια), τα Videos (επιλεγμένα μουσικά βίντεο), ηΑτζέντα (ημερολόγιο εκδηλώσεων), οι Music Pages (σελίδες μουσικών με MP3, βιογραφικά, φωτογραφίες κ.α.), τα Μουσικά Κουίζ, οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί και τα Blogs.


    Παράλληλα το MusicHeaven έχει διατελέσει χορηγός επικοινωνίας σε μουσικά φεστιβάλ, συναυλίες και δισκογραφικές δουλειές καλλιτεχνών.



    Οι δραστηριότητες του MusicHeaven επεκτείνονται και στη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων (τα γνωστά και ως Live του MusicHeaven), Διαγωνισμών Τραγουδιού, αλλά και στη λειτουργία ιδιόκτητου Ραδιοφωνικού Σταθμού (web radio).



    Απώτερος σκοπός του MusicHeaven είναι η διάδοση της καλής μουσικής, η ανάδειξη αξιόλογων δημιουργών και η κάλυψη της ανάγκης έκφρασης και επικοινωνίας όσων Ελλήνων και Κυπρίων - απ' όλο τον κόσμο - έχουν σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη και το σεβασμό για την ποιοτική μουσική και προβληματίζονται για το παρόν και το μέλλον της.



    Αν ανήκετε σ' αυτούς, σας θέλουμε συνταξιδιώτες στο δρόμο μας.



    Με μουσικούς χαιρετισμούς,


    MusicHeaven

     

    http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=About&p=profile






    -----------------
    Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 28-12-2011 10:02 ]


    mary_omikron
    28.12.2011, 12:35

     

    Όλα όσα γράφεις @ Spoiler έχουν γίνει αντιληπτά  γι΄αυτό και η ανάγκη υπενθύμισης οτι είμαστε Μ Ο Υ Σ Ι Κ H  K O I N O T H T A .

    Kαι απευθυνόμενη προς όλους μας τo να αναμασάμε,  να ανακυκλώνουμε και να επισημαίνουμε ξανά και ξανά τα γραφόμενα, τους κομπασμούς και την δημιουργία εντυπώσεων που εποδιώκει ο  καθένας, δεν έχει ούτε νόημα ούτε πρακτική χρησιμότητα ούτε συνάδει με την ουσία του MusicHeaven.

    Ωστόσο υπάρχει και η ενότητα "Περί ανέμων και υδάτων" και εκεί ετέθη ένα θέμα υπαρκτό στην κοινωνία της εποχής μας, και ως "θέμα" πρέπει να συζητηθεί, όμως :

    1ον) χωρίς επεκτάσεις, ερωτήσεις  και καταθέσεις επί προσωπικού,

    2ον) χωρίς αυθαίρετα συμπεράσματα για τους συνομιλητές βάσει των posts που πιθανόν να έχουν παρανοηθεί ή έστω εννοηθεί ελλιπώς,

    και  3ον) με την σοβαρότητα και ευαισθησία που απαιτείται σ΄αυτό το εντελώς ιδιωτικό και προσωπικό δεδομένο που δεν χρήζει δημοσιοποίησης.

     


    -----------------
    Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 28-12-2011 17:15 ]


    freak
    28.12.2011, 13:27
    Post αρνητικής αξιολόγησης
    mary_omikron
    28.12.2011, 14:43

    @ Freak με το "συνεχίστε να εκφράζεστε ελευθέρως και αβιάστως" υιοθετείς την ανάρτηση προσωπικών αφηγήσεων για  σεξουαλικές εμπειρίες και επιδόσεις?

    Δεν μπορείς να ξέρεις αν και από τί ταράζομαι -δεν με ενοχλεί η στοχοποίηση, εμένα δείχνεις- και το πρώτο που περίμενα να σκεφτείς είναι οτι προσπαθώ να κρατήσω την συζήτηση σε επιτρεπτά από τον κανονισμό πλαίσια.


    -----------------
    Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 28-12-2011 16:24 ]


    Post αρνητικής αξιολόγησης
    Post αρνητικής αξιολόγησης
    Post αρνητικής αξιολόγησης
    Post αρνητικής αξιολόγησης
    klefths
    28.12.2011, 18:00

    Παράθεση:

    Το μέλος NantiaP στις 27-12-2011 στις 17:50 έγραψε...

    .....

    Και ενώ λείπουν οι γυναίκες που θα εκμυστηρευτούν τις εμπειρίες τους διαδικτυακώς για να βγάλεις το ψυχογράφημά σου για πες μας λοιπόν εσύ αν θα πήγαινες με 15χρονη για παράδειγμα και μόνος σου και με άλλους 10 μαζί και γιατί?

    Έτσι...για να μην μας λείψουν και οι άνδρες .. .Όχι πως με ενδιαφέρει δηλαδή αλλά για να αποκτήσει  ενδιαφέρον αν ήθελα να σε.... πικάρω κι εγώ...

    .....

    Φιλη NantiaP,

    1ον Γιατι λειπουν οι γυναικες που θα εκμηστηρευτουν τις εμπειριες τους διαδικτυακως?
    Μπορει υποθετικα να οφειλεται -συν τοις αλλοις- και στο γεγονος οτι οι γυναικες εχουν μαθει να ειναι περισσοτερο ντροπαλες απο τους αντρες σε σεξουαλικα θεματα?
    Αν υποθεσουμε λοιπον πως συμφωνουμε, τοτε ισως τα ποσοστα που αναφερονται στο συγκεκριμενο αρθρο σε σχεση με τις γυναικες, να ειναι κατα πολυ μεγαλυτερα. Ισως.

    2ον Εφ'οσων παραδεχεσαι οτι λειπουν οι γυναικες που θα εκμηστηρευτουν τις εμπειριες τους διαδικτυακως, φυσικα δεν εννοεις να τις εκμηστηρευτουν μοναχα σε εσενα αλλα σε ολους εμας εδω, ετσι δεν ειναι? Κι εδω λοιπον συμφωνουμε. Οι γυναικες λειπουν.

    Οποτε, αφου μαζι με ολους εμας, ουτε και εσυ εισαι ενημερη για τις εμπειριες τους, αρα, μπορεις να εκφρασεις μονο τις δικες σου αντιληψεις βασισμενες στις προσωπικες σου εμπειριες, οπως φυσικα κι εγω και ο καθε ενας απο εμας. Λογικο.

    Βλεποντας ομως απο τα παραδειγματα που χρησημοποιεις "100 μαντραχαλάδες" κλπ, θα εινα λαθος να συμπερανει κανεις οτι δεν ειχες ποτε μεχρι τωρα καποια τετοια εμπειρια?  Γιατι δεν μου ακουγεσαι για καποια που να εχει παει με τους 100 μαντραχαλαδες που χρησημοποιεις σαν παραδειγμα. Ουτε βεβαια και με λιγοτερους.

    Συμπερασμα, πως η γνωμη σου που αν και σεβαστη, δεν βασιζεται σε καμια απολυτως προσωπικη εμπειρια. Αν κανω λαθος, παρακαλω διορθωσε με.

    Θα μου πεις "γιατι εχεις εσυ προσωπικη εμπειρια"?

    Οχι, σαν γυναικα δεν εχω την παραμικρη, σαν αντρας ομως εχω.

    Και αν για καποιους αυτο θεωρειται αυτοπροβολη φιλε spoiler, προβλημα τους, ουτε ποσες φορες, ουτε με ποσες αναφερω συγκεκριμενα πουθενα, ουτε καν αν ηταν υπεροχο η απαισιο, ουτε και να φωναξω συνθηματα χρειαζεται, αυτα ειναι συμπερασματα λανθασμενα που βγαζεις εσυ φιλε, μαλλον λογο κεκτημενης ταχυτητας και οχι προσωπικων διαφορων θελω να πιστευω.
    Το μονο που ειπα ειναι οτι εχω την συγκεκριμενη εμπειρια.
    Και να σε πληροφωρησω οτι η κτηνοβασια ειναι ποινικο αδικημα εδω στην Ολλανδια φιλε μου, αλλα ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα.

    Για να κατανοησουμε ολοι και να μιλαμε για τα ιδια πραγματα, ομαδικο σεξ δεν σημαινει σεξ με την αγαπημενη σου ομαδα, την 11αδα δηλαδη και τους αναπληρωματικους, σημαινει με περισσοτερους του ενος παρτενερ. Οποτε, γιατι δεν περναμε στον επομενο αριθμο μετα το ενα που ειναι το δυο φιλη NantiaP, -αρα με δυο ερωτικους συντροφους ταυτοχρονα- και πρεπει να πηδηξουμε κατ' ευθειαν (σ)τους 100, -και μαντραχαλαιους μαλιστα- εκτος για τροπο εντυπωσιασμου μεσω της υπερβολης?

    Κουλαρουμε λοιπον και περναμε στο αμεσως επομενο νουμερακι, το "Menage a trois" οπως λεει και ο φιλος Spartan, το τριο δηλαδη.

    Να υπενθυμησω για τους κακοβουλους οτι μιλαμε μονο για συναινετικο σεξ και μονο για ενηληκες για να μην επαναλαβουμε τα προηγουμενα ποστ και τις διαγραφες τους. Τι ειναι συναινετικο σεξ γνωριζουμε ολοι, ενηληκιωση νομικα στην Ελλαδα, εγω γνωριζω πως ειναι η συμπληρωση των 18, αν κανω λαθος διορθωστε με.

    Γιατι ειναι δυσκολο λοιπον να αντιληφθουμε οτι ενα ποσοστο, ισως του 10% μπορει να εχει μια τετοια εμπειρια, ιδιαιτερα αν αναλογιστουμε πως τα 18 ειναι η περιοδος ανακαλυψης της σεξουαλικοτητας, εξερυνησης του σωματος και του sexual orientation? Ειναι κατι το φοβερο? Ειναι ταμπου? Ειναι διαστροφη? Ειναι μεταδοτικο?Τιποτα απο ολα αυτα, απλα ειναι. Και οσοι ειχαν, εχουν η προκειται να εχουν στο μελλον τετοιες εμπειριες δεν σημαιναι οτι ηταν, ειναι, η θα ειναι δρακοι, διεστραμενοι η ΑΝΩΜΑΛΟΙ φιλε spoiler.

    Στην ερωτηση σου NantiaP "πες μας λοιπόν εσύ αν θα πήγαινες με 15χρονη για παράδειγμα και μόνος σου και με άλλους 10 μαζί και γιατί?" -που αντιλαμβανομαι την κανεις στον Spartan- επετρεψε μου να σου απαντησω κι εγω για μενα και οχι σαν δικηγορος του, δεν νομιζω να μην σε ενδιαφερει η γνωμη μου, αλλα αν κανω λαθος συνεχισε στην επομενη παραγραφο.

    Ειμαι 46 χρονων, οι ηλικιες που συναναστρεφομαι σεξουαλικα ειναι ανναμεσα στα 30-55. Αυτο γιατι δεν πιστευω (δικη μου αποψη) πως υπαρχουν γυναικες αναμεσα στις ηλικιες των 18-29 που να γνωριζουν αρκετα την σεξουαλικοτητα τους και ιδιαιτερα στην πατριδα μας, οπου οι γυναικες θεωρουν ταμπου ακομα και να συζητησουν ανοικτα για το σεξ. Αυτα τουλαχιστων εδειξαν τα αποτελεσματα των... προσωπικων μου ερευνων!
    Οταν ομως ημουν στην ηλικια των 16 χρονων, φυσικα και οι ερωτικοι μου συντροφοι ηταν της ιδιας περιπου ηλικιακης ομαδας με εμενα, ουτε επιλογες υπηρχαν τοτε, ουτε και τοσες πολλες ευκαιριες, μην ξεχνας οτι μιλαμε για το 1982 στην Ελλαδα.
    Αρα, αναλογα με την ηλικια μου επιλεγω την ερωτικη μου συντροφο. Βεβαια για καποιον αλλο που -αντε να παρω κι εγω ενα ακραιο παραδειγμα- ειναι 99 χρονων μπορει να ειναι φυσιολογικο να εχει μια η περισσοτερες 18αρες παρτενερ, αφου ο νομος δεν λεει πως "οι ερωτικοι συντροφοι αμα ενηλικιωθουν δεν πρεπει να εχουν διαφορα μεγαλυτερη των 20 χρονων μεταξυ τους, και να μην υπερβαινουν τον εναν σε αριθμο", οποτε εμενα δεν μου πεφτει λογος. Ουτε χρεη τροχονομου θα εκτελεσω φυσικα στην τρυπα του καθενος να ελεγχω ποσοι, ποιοι, πως, ποτε και γιατι μπηκαν.

    Τελος φιλη μου, κανεις νομιζω ενα μικρο λαθος, λες ... "πες μας λοιπόν εσύ αν θα πήγαινες"... και μετα λες ..."Όχι πως με ενδιαφέρει δηλαδή αλλά"...  Σε ενδιαφερει γιατι ρωτας. Αν δεν σε ενδιεφερε θα ελεγες απλα την γνωμη σου οπως εκανες 30 ποστ πιο πριν και θα τελειωνε το θεμα εκει, αφου συνεχιζεις ομως ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Αφου λοιπον σε ενδιαφερει θα πρεπει να αφησης τον συνομιλιτη σου να σου απαντηση γιατι ενδιαφερει και εμας η γνωμη του καθ' ενος, αν προκειται να βγουμε κερδισμενοι απο αυτα που μας δινει ο καθενας να διαβασουμε και να σκεφτουμε εδω μεσα.


    rouli726
    28.12.2011, 20:57

    ...


    -----------------
    http://patrinia.blogspot.com

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : rouli726 στις 28-12-2011 20:58 ]


    jorge
    28.12.2011, 21:28

    Παράθεση:

    Το μέλος Spartan-Werewolf στις 28-12-2011 στις 20:41 έγραψε...

    Για πολλούς είναι ένα ακόμα fancy θέμα των τεσσάρων σελίδων, για μένα όμως ήταν και είναι ένα θέμα επιλογής του ποιος είμαι και ποιους θα πρέπει να αφήσω να φύγουν μακριά μου…

    Μετά από 4 σελίδες πιστεύω οτι θα έχεις καταλήξει στο ποιός είσαι και ποιούς θα αφήσεις μακριά σου.

    Ήδη το παρόν θέμα ξέφυγε εντελώς και από τους κανονισμούς, αλλά και από το πνεύμα που θέλουμε να έχει το φόρουμ.

    Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν το έχετε προσεγγίσει με διερευνητική διάθεση, όπως θα περίμενε κάποιος, αλλά με διάθεση σεξιστική και γηπεδική, που ξεπερνάει αρκετές φορές τα όρια του χυδαίου, κάτι που αμαυρώνει το forum και το επίπεδο που θέλουμε να έχει, όσοι ασχολούμαστε με τη διαχείρισή του. Κλειδώνεται.