ελληνική μουσική
    847 online   ·  210.833 μέλη

    New Years Eve - One Night in Heaven by Klik Records

    postyourevent
    23.12.2011, 17:58


    Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου η klik records σας προσκαλεί να υποδεχτείτε μαζί την νέα χρονιά σε έναν απο τους ομορφότερους χώρους στο κέντρο της αθήνας, την Αίγλη Ζαππείου.


    2012 ευχές με μουσικές υπο το φώς των αστεριών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αίγλης  με special guests τους Siopis, Lee Burton, George Kyriakou και Αδριανός Παπαδέας.


    Αίγλη Ζαππείου
    Doors Open: 00:15 hrsEntrance: 20 ευρώ (με ποτό). Ποτά: 7 ευρώ, Μπύρα: 5 ευρώ
    Kρατήσεις τραπεζιών: 6977454149

    -----
    SIOPIS: Klik / Get Physical / Mangali
    www.facebook.com/pages/SIOPIS/152144634848269
    GET PHYSICAL// SUMMER PODCAST 2011// MIXED by SIOPIS

    Ο Siopis ή κατά κόσμον Γιάννης Σιόπης είναι ο άνθρωπος πίσω από το ψευδώνυμο Silversurfer που κυριάρχησε στα Dancefloors του πλανήτη με τα πολύ επιτυχημένα tracks του. Με κλασσική μουσική παιδεία, από παιδί έδειξε τεράστιο ζήλο και αγάπη για τα πνευστά ξεκινώντας με κλαρινέτο και στη συνέχεια σε μια προσπάθεια αποκοπής από το “αποστειρωμένο” περιβάλλον της κλασσικής, συνεχίζει με τρομπέτα. Οι νέοι, πιο real life ήχοι της τρομπέτας θα δέσουν αρμονικά με την επίδραση της street κουλτούρας πάνω στον Siopis και την τεράστια δημιουργικότητα και ταλέντο που κρύβεται μέσα του οδηγώντας τον στην ενασχόληση με διάφορες μορφές έκφρασης. Graffiti, breakdancing και Djing είναι μόνιμες και καθημερινές του ασχολίες και καθώς ο καιρός περνάει, η αναγνώριση των ταλέντων του δεν αργεί να έρθει.

    Μετακομίζοντας στη μητρόπολη της ηλεκτρονικής μουσικής, το Βερολίνο, καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τον τεράστιο σεβασμό τύπου και κοινού με τον ‘ύμνο’ πλέον των Dancefloors “Welcome to Berlin”. Από αυτό το σημείο και έπειτα η καριέρα του σαν Dj και παραγωγός απογειώνεται. Οι προτάσεις συνεργασίας από μεγάλους καλλιτέχνες και εταιρίες είναι ασταμάτητες. KIKI, Bpitchcontrol, Playhouse, The End, Souvenir, The Firm είναι ονόματα που για τον κάθε καλλιτέχνη του ηλεκτρονικού ήχου είναι ένα όνειρο και για τον Siopis είναι καθημερινότητα. O  Siopis πλέον είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές της Γερμανικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Η ικανότητά του να δένει αρμονικά το Μεσογειακό του ταμπεραμέντο με τον ιδιαίτερο Γερμανικό ήχο δίνει ένα αποτέλεσμα που δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Αυτό ισχύει και για το μεγάλο label Get Physical που είδε στο πρόσωπο του Siopis έναν άξιο συνεχιστή της επιτυχίας των MANDY. Στην Get Physical ο Siopis ετοιμάζει το πολύ αναμενόμενο album του την ώρα που κυκλοφορεί το AUSLANDER από την Klik Records.

    O George Kyriakou έχει εργαστεί ως PR manager στο International Catalogue της EMI. Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του στην EMI ήταν το promotion του project St. Germain, το οποίο άγγιξε σε πωλήσεις τα 15000 αντίτυπα. Παρόλα αυτά, η αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική και το όνειρό του να δημιουργήσει ένα ελληνικό label ηλεκτρονικής μουσικής, ήταν ο λόγος που παραιτήθηκε από την Emi. Το 2003, μαζί με τον Νίκο Μπάρλα ιδρύει την Klik Records στην οποία έχει τη θέση του A&R & Label manager. Ο Γιώργος Κυριάκου έχει επιμεληθεί αρκετά project για την Klik Records, ανάμεσα τους και το project “Hiroshi Watanabe - A Klik Records Tribute”, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 15000 αντίτυπα σε πωλήσεις από την ημερομηνία της κυκλοφορίας του. Στο ραδιόφωνο τον βρίσκουμε στον Best 92,6 κάθε Σάββατοκυριακο (20:00 – 22:00)

    http://www.myspace.com/georgekyriakou

    Ο Λευτέρης Καλαμπάκας ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κλασσική κιθάρα και σε μικρή ηλικία άρχισε να παίζει σε διάφορα συγκροτήματα. Ωριμάζοντας προσεγγίζει ακούσματα όπως Jazz Rock και Fusion. Οι πρώτοι προσωπικοί του ήχοι δημιουργούνται σε συνδυασμό των παραπάνω με την σύγχρονη Rock και Metal σκηνή της εποχής. Αργότερα, γύρω στα 17, μουσικά κράματα ηλεκτρονικών και φυσικών ήχων κινούν το ενδιαφέρον του για την ηλεκτρονική μουσική και ξεκινάει να πειραματίζεται με υπολογιστές και sequencers, να συλλέγει δίσκους και να ασχολείται με το Djing. Το 2006, ως "Liberto", κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album "Lullaby" στην Klik records.

    Ο ζεστός deep και tech house ήχος του, κέρδισε αμέσως τα θετικά σχόλια του ελληνικού και διεθνούς τύπου, καθώς και το ενδιαφέρον σημαντικών προσωπικοτήτων της ηλεκτρονικής σκηνής. Η επόμενη διετία ήταν μια παραγωγική περίοδος για εκείνον με κυκλοφορίες, remixes και συμμετοχές  σε εταιρείες όπως Trapez, Plastic City, Material, Playmobil, Syndikaat και την ίδρυση της δισκογραφικής εταιρείας Material με το Μιχάλη Σαφρά. Από το 2009, με το νέο του project "Lee Burton", ηχογραφεί για εταιρείες όπως οι Orpheas, Material και Plastic City, ενώ συνεχίζει να εμφανίζεται με επιτυχία σε club και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα στο 2011 αναμένεται το δεύτερο προσωπικό του album από την Klik Records.

    Ο Αδριανός Παπαδέας, ξεκίνησε την περιπλάνηση του στα μουσικά δρώμενα, το 1992 σαν dj σε τοπικά μαγαζιά στις Σπέτσες από όπου κατάγεται και αργότερα στην Πάρο. Μετακομίζοντας στην Αθήνα ξεκίνησε σπουδές σε μουσική τεχνολογία ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν ως dj και ως ηχολήπτης σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το 2005 ξεκινάει εκπομπή στον Best Radio 92,6 και του δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να παρουσιάσει τις μουσικές του επιλογές σε ένα πολύ ευρύτερο και ενημερωμένο κοινό. Γίνεται σύντομα γνωστός για τον μελωδικό αν και underground ήχο των εκπομπών του και κερδίζει σύντομα κοινό από όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.

    Το 2007 ξεκινάει την συνεργασία με την ανεξάρτητη δισκογραφική The Sound Of Everything σαν Sales, Imports and Distribution Μanager. Το ίδιο καλοκαίρι κυκλοφορεί την πρώτη του συλλογή με τίτλο Concealed Truth. Η επιτυχία της συλλογής ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τον καθιέρωσε πλεόν σαν ένα από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και djs στην Ελλάδα.Τον Οκτώβριο του 2008 κυκλοφορεί η δεύτερη συλλογή του Αδριανού με τίτλο Concealed Truth 2, η οποία αμέσως έγινε ένα από τα best selling compilations στη Dance μουσική στη χώρα μας και επιβεβαίωσε ότι η επιτυχία του Αδριανού είναι κάθε άλλο παρά τυχαία. Μαζί με τον Γιώργο Σεράγο, τα τελευταία 2 χρόνια έχουν παίξει μουσική στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας. Ο συνδυασμός τους πίσω από τα deck υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένος και αποτέλεσε τη μυστική συνταγή πίσω από μερικά από τα καλύτερα πάρτυ της προηγούμενης χρονιάς. Μπορείτε να ακούσετε τον Αδριανό και στο ραδιόφωνο του Best 92,6 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10μμ.

    πηγή: postyourevent.gr





    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : postyourevent στις 23-12-2011 18:14 ]


    επισυναπτόμενα: one_night_in_heaven.jpg