ελληνική μουσική
    816 online   ·  210.833 μέλη
    jorge
    26.05.2005, 21:42
    Ένα ξεχωριστό ροκ τραγούδι από το συγκρότημα ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ. Την δουλειά τους (Γυμνά Κορμιά) την είχαμε παρουσιάσει πέρυσι στη Δισκογραφία.

    Το κομμάτι λέγεται "Εις Εαυτον" και αξίζει να το ακούσετε. Εμένα με κέρδισε και το έβαλα στη συλλογή μου, μαζί με τα υπόλοιπα "γνωστά" ελληνικά ροκ τραγούδια...

    Την ενότητα MP3 υπενθυμίζω πως την επισκεπτόμαστε ή από το πάνω μενού (Music Media > MP3) ή από την πρώτη σελίδα, όπου υπάρχει πάνω αριστερά.



    Έλα κι εσύ να δροσιστείς, ψυχή ταξιδεμένη
    που 'χεις φωλιά στον ουρανό και περπατάς στη γη


    [ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: jorge on 26-05-2005 21:45 ]
    jorge
    11.06.2005, 17:31
    Ένα τραγούδι του Μιχάλη Αλιάγα (στο MusicHeaven τον ξέρουμε με το όνομα Miguel) μπήκε σήμερα στην ενότητα MP3. Τραγουδάει μαζί με τον Νίκο Ξύδη (γιο της Ελένης Βιτάλη) το τραγούδι "Τίποτα Δε Σας Χρωστάω". Ένα ρυθμικό ροκ τραγούδι που αξίζει να το ακούσετε.
    stsiolas
    05.07.2005, 04:26
    Υπεροχη ιδεα. Συγχαρητηρια κι απ τη μακρινη Αυστραλια.
    stsiolas
    05.07.2005, 04:32
    Παιδιά από Αυστραλία ενδιαφέρεστε να παραλάβετε κάποιες δισκογραφικές δουλειές και να τις προωθήσετε?

    Quote:

    Το μέλος jorge στις 06-04-2005 στις 15:17 έγραψε:

    Νομίζω έπρεπε να γίνει και αυτό κάποια στιγμή...

    Όπως ήδη έχετε δει, στην αρχική σελίδα πάνω αριστερά, φτιάχτηκε μια ενότητα με μια μικρή λίστα τραγουδιών.

    Αν κάνετε κλικ σε ένα από αυτά, ανοίγει ένα μικρό παραθύρι και εκεί ακούτε το τραγούδι. Πρόκειται για χαρακτηριστικά αποσπάσματα διάρκειας περίπου ενός (1) λεπτού.

    Δεν μπορούμε να βάλουμε ολόκληρο το κομμάτι για διάφορους λόγους. Καταρχήν για να είμαστε νόμιμοι. Κατα δεύτερον γιατί οι παραγωγές που θα βάζουμε σε αυτή την ενότητα, θα είναι ιδιαίτερα αξιόλογες και από τις λεγόμενες μη-εμπορικές. Επομένως χρειάζονται την στήριξή μας.

    Με αυτή την κίνηση, το MusicHeaven διευκολύνει τον ακροατή-επισκέπτη. Τον αφήνει να ακούσει τα τραγούδια και αν θέλει να τα παραγγείλει από το Greekbooks. Οι αγορές από το GreekBooks γίνονται είτε με πιστωτική, είτε με απλή αντικαταβολή, επομένως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για απάτη. Πληρώνετε απλά το courrier την ώρα που σας παραδίδει τα CD στην πόρτα του σπιτιού σας ή στο γραφείο σας.

    Προσωπικά το GreekBooks το έχω προτιμήσει πάνω από 4-5 φορές, αγοράζοντας CDs, DVDs και βιβλία, τα οποία μου στέλνει στο γραφείο. Επίσης μερικές φορές το GreekBooks δε με χρέωσε με μεταφορικά.


    Είναι νομίζω μια καλή ευκαιρία :

    1. να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να κάνουμε γνωστές στα μέλη μας, τις παραγωγές που δεν έχουν από πίσω κάποια μεγάλη εταιρία, κάποιον ικανό μάνατζερ ή γνωστούς στα ΜΜΕ. Τις λεγόμενες μη-εμπορικές.

    2. να αποκτήσει κάθε μέλος άποψη πάνω σε μια νέα παραγωγή που παρουσιάζει το MusicHeaven. Να διαπιστώσει αν αυτή η συγκεκριμένη παραγωγή τον καλύπτει αισθητικά. Μέχρι τώρα απλά διαβάζαμε μια κριτική και βλέπαμε το εξώφυλλο. Τώρα πριν αγοράσουμε κάτι, θα μπορουμε να το ακούμε και να αποφασίζουμε.

    3. να μπορούμε να βάζουμε εμπεριστατωμένα σχόλια στις δημοσιεύσεις που αφορούν στις συγκεκριμένες παραγωγές. Να γράφουμε τις εντυπώσεις μας για τη μουσική, το στίχο, την ερμηνεία.

    4. να αγοράζουμε τα CDs από το σπίτι ή το γραφείο μας, με ένα κλικ και με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να τρέχουμε στα καταστήματα. Έτσι γλιτώνουμε χρόνο, ταλαιπωρία και λεφτά.

    Σκοπός είναι αυτή η κίνηση να ενισχυθεί παρουσιάζοντας περισσότερες παραγωγές με MP3. Αυτό θα εξαρτηθεί από οικονομικούς και τεχνικούς παράγοντες, όμως ελπίζω σιγά-σιγά να τα καταφέρουμε.

    Αντε καλή αρχή




    jorge
    05.07.2005, 10:24
    Quote:

    Το μέλος stsiolas στις 05-07-2005 στις 04:26 έγραψε:

    Υπεροχη ιδεα. Συγχαρητηρια κι απ τη μακρινη Αυστραλια.





    Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια. Έχω επικοινωνήσει μαζί σας με email σχετικά με το θέμα των παραγωγών σας. Χαιρετισμούς στην Αυστραλία.
    jorge
    19.07.2005, 19:12
    To soundtrack της ταινίας "Ο Άλλος" είναι στην ενότητα με τα MP3.


    Εντυπώσεις για το τραγούδι (και κάθε τραγούδι της ενότητας) μπορούμε να γράφουμε μέσω του σχετικού link που υπάρχει στη συγκεκριμένη ενότητα.
    jorge
    28.07.2005, 23:04
    Βαλέρια Χριστοδουλίδου και η μπαλάντα Ανώνυμοι Πρίγκηπες... στην ενότητα με τα MP3 πάντα.

    Καλή ακρόαση.