ελληνική μουσική
    648 online   ·  210.830 μέλη

    Λάδωνε ο Κραουνάκης για τη Σπείρα - Σπείρα

    inkve
    28.07.2012, 14:47

    Παράθεση:

    Το μέλος ChristosMoustakas στις 27-07-2012 στις 04:45 έγραψε...

    Ως μέλος της κοινότητας το θεωρώ απαράδεκτο να κωφεύσω σε ένα θέμα που με αφορά προσωπικά και να μη πω τη γνώμη μου σχετικά . Θέλω να σας πω λοιπόν ότι σας καταλαβαίνω όλους. Μπορώ να καταλάβω και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σχόλια που με έκπληξη διαβάζω. Το να απαντήσω επί του θέματος το θεωρώ μάλλον άσκοπο, μιας και οι απόψεις της ομάδας και του Σταμάτη έχουν ήδη αναφερθεί παραπάνω. Όμως αυτό που πραγματικά με λυπεί είναι το γεγονός ότι στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα με διάθεση χείριστου κουτσομπολίστικου ύφους και μάλιστα έχοντας και μία επικάλυψη κουλτούρας πράγμα πρωτίστως επικίνδυνο. Οι απόψεις είναι όλες σεβαστές και με χαρά θα μπορούσα να συζητήσω τα πάντα στο πλαίσιο ενός φιλικού καφέ. Όμως, ξέρετε, το διαδίκτυο δίνει πολύ εύκολα την ευκαιρία, σε ανθρώπους βαθιά ελλειμματικούς , να καταθέτουν πράγματα πίσω από ένα ψευδώνυμο, τα οποία ανεξέλεγκτα εκθέτουν πρόσωπα και καταστάσεις. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να δυναμιτίσω την κατάσταση, αλλά αυτό είναι καταρχήν ενάντια στην αισθητική μου. θα ήταν πολύ εύκολο να απαντήσω στα ινδιάνικα προσωνύμια που γράφτηκαν για τον Σταμάτη, ή για τις πίτσες και τα χειροκροτήματα, αλλά θέλω να πιστεύω πως αυτά δεν αφορούν παρά ελάχιστα από τα 122.416 μέλη της κοινότητας. Και αυτοί, πραγματικά δεν με αφορούν. Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι δεν είναι θέμα σνομπισμού, αλλά θέμα επιλογών. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, όπως δεν γίνεται να μας αρέσουν και όλοι. Αυτό όμως δεν μας δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να βυσσοδομούμε, πιστεύοντας ότι έτσι υπερασπίζουμε τη γνώμη μας. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.


    πολυ θετικο το οτι εγραψες σε ενα θεμα που σε αφορα μεν αλλα αποτι φαινεται στο μηνυμα σου πιο πολυ για τον σταματη κραουνακη συνηγορεις παρα για το σαρκιο σου....εαν ολοι εμεις υπερασπιζουμε την αποψη μας με λαθος τροπο τουλαχιστον υπερασπιζουμε την ΔΙΚΗ μας αποψη....εσεις ποιανου αποψη υποστηριζετε???την δικη σας η του "σταματη"?

    επισης μου κανει εντυπωση το οτι ενω ειναι εναντια στην αισθητικη σου να συνομιλεις μεσω γραπτου λογου με βαθια ελλειματικους ανθρωπους κατα τα αλλα εκανες και εσυ την καταθεση σου....και για να σου πω την αληθεια μου ναι....προσωπικα νιωθω βαθια ελλειματικος και ιδιαιτερα ευαισθητος στην λαμογια..διοτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...και εδω εχουμε πυρκαγια πολλων ευρω..!!!

    επισης κυριε χρηστο μουστακα απο ποτε ειμαστε υποχρεωμενοι να δηλωνουμε ονομα και επωνυμο και απο την στιγμη που δεν το κανουμε να θεωρουμαστε και αναξιοπιστοι??

    το 99% των 122.416 μελων αυτης της κοινοτητας αλλα και ο διαχειριστης και ιδιοκτητης αυτης ψευδονυμο εχουν....ολοι αναξιοπιστοι χρηστο μουστακα?αυτο το στηριζεις μονο στο γεγονος πως εγραψες ονοματεπωνυμο?

    σε καποιους εδω στην κουβεντα μας δεν μας αρεσει ο σταματης κραουνακης...για πολλους και διαφορους λογους...και στην προκειμενη περιπτωση αδυνατουμε να πιστεψουμε πως ειναι τοσο "αθωος"...αν σε ενοχλει συγγνωμη...αλλα δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους οπως πολυ σωστα προειπες

    στα πλαισια φιλικου καφε συνομιλουμε και εδω....διοτι οι φιλοι μεταξυ τους δεν χαιδευουνε αυτια...τα λενε και εξω απο τα δοντια....εκτος και αν κανω εγω λαθος και εχω παρεξηγησει την φιλια...

    κουλτουριαρικη επικαλυψη....η εν λογω παρασταση που περιγραφεται σχεδον αναγλυφα απο τους παραπανω τι ειναι δηλαδη??{#emotions_dlg.lol}χαχαχαχα

    ρε θα τρελλαθουμε εντελως!!!{#emotions_dlg.lol}


    Post αρνητικής αξιολόγησης
    Post αρνητικής αξιολόγησης
    Post αρνητικής αξιολόγησης
    Post αρνητικής αξιολόγησης
    Post αρνητικής αξιολόγησης
    mary_omikron
    28.07.2012, 20:33

    Κάποιος/κάποια είχε την αρρωστημένη ιδέα να δημιουργήσει προφιλ στο Musicheaven σφετεριζόμενος το όνομα του καλλιτέχνη "StamatisKraounakis" και να γράφει απρέπειες τόσο σ΄αυτό το θέμα όσο και στην αρχική σελίδα στο post-it

    Tα σχόλια διαγράφηκαν και για προστασία του ΜΗ το οποίο ουδόλως συμφωνεί ή υποθάλπει τέτοιες χυδαίες τακτικές το μαϊμού-προφίλ έγινε ban από την σελίδα μας.

    Παρακαλώ συνεχίστε την συζήτηση ελεύθερα -όσοι επιθυμείτε- είτε συμφωνώντας είτε διαφωνώντας,  με την προϋπόθεση να είστε κόσμιοι και εντός θέματος, Οτιδήποτε διαφορετικό ή προσβλητικό θα διαγράφεται.


    despinakontogianni
    29.03.2013, 06:13

    Παράθεση:

    Το μέλος Depoulina στις 23.07.2012, 12:44 έγραψε...

    Φαινόταν από την αρχή τι κουμάσι είναι!

    Ποια "αρχή";