ελληνική μουσική
    595 online   ·  210.844 μέλη

    Εβδομαδιαία Μουσική #2

    axilleas23
    28.06.2012, 21:58

    Tralala
    Αντί προλόγου...
    ΡΑΛΛΙΑ
ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

    Τέλη Ιουνίου και οι καλοκαιρινές συναυλίες, τα μεγάλα φεστιβάλ και τα πιο καυτά events έχουν την τιμητική τους!

    Ενημερώσου για όλα τα μουσικά δρώμενα του καλοκαιριού που έρχονται μέσα από την πληρέστατη Agenda του tralala.gr, δήλωσε συμμετοχή στους διαγωνισμούς, και διάβασε τα αποκλειστικά Φωτορεπορτάζ από τα events και τις συναυλίες που πέρασαν, ώστε να ενημερωθείς γι' αυτά που έχασες, ή να ξαναζήσεις αυτά που ήσουν παρών!

    Και όπως πάντα μέσα στο NewsLetter του tralala.gr θα βρεις τα πιο «ζουμερά» νέα της εβδομάδας, αποκλειστικέςσυνεντεύξεις, όλα τα νέα τραγούδια, τα charts, καθώς και προτάσεις για την εβδομάδα που έρχεται, για μουσική και θέατρο!

    tralala.gr και είσαι μέσα στη μουσική!

    Αξίζει να δείτε
    Michael Jackson: King of Pop tribute
    Michael Jackson: King of Pop tribute
    Διαγωνισμοί
    Ατζέντα
    Θέατρο Singles Hip Hop Charts
    Φωτορεπορτάζ
    # # #
    30 χρόνια Νίκος Πορτοκάλογλου: Εδώ είναι το Ταξίδι... Οι Evanescence ήρθαν για να... μείνουν! Ο Χ. Χολίδης, ο Γ. Γιαννιάς, η Θέλξη & ο Α. Νότας μας υποδέχτηκαν στο Romeo + και μας εξασφάλισαν μιας βραδιά ξέφρενης διασκέδασης!
    # # #
    Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πάντα συνεπής στο καλοκαιρινό μας ραντεβού! Όλοι χορέψαμε στο ρυθμό του Κωστή Μαραβέγια στην Τεχνόπολη! Όλα όσα έγιναν στα Mad VMA 2012 (και όχι μόνο)!
    Hot news
    # # #
    "Τυραννιέμαι": Δείτε το νέο video clip της Άννας Βίσση! Η συνεργασία έκπληξη της Καίτης Γαρμπή με την ιταλίδα τραγουδίστρια Ornella Vanoni Claydee και «Mamacita Buena» χτυπάνε κορυφή !!
    # # #
    Η καλοκαιρινή περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη! Ο Στέλιος Λεγάκης ο μεγάλος νικητής του φετινού «Ελλάδα έχεις ταλέντο» "Έφυγε" ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών Marcus Englof!
    # # #
    "Μοιράζω Φιλιά" Άκου το νέο τραγούδι των REC! Το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου από τους MUSE Το νέο videoclip της Lana Del Rey είναι εδώ!
    Διάβασε
    # # #
    Συνέντευξη: Αφροδίτη Μάνου Back to the 90s – Dr.Alban (ολοκαίνουργια εβδομαδιαία στήλη) Συνέντευξη Kings
    # # #
    Ο κόσμος των Soundtrack: Cosmopolis (ολοκαίνουργια στήλη) Vi(de)oγραφίες Καλλιτεχνών: Η καριέρα των Onirama σε 10 βίντεο Πες μου μια λέξη να βρώ τραγούδια... λέξη: "Παραλία"
    Προτείνουμε
    # # # #
    Tralala
    Facebook Twitter Youtube Myspace
    μουσικά νέα
    νέα τραγούδια
    νέα άλμπουμ
    συνεντεύξεις
    ρεπορτάζ
    αφιερώματα
    βιογραφίες
    στήλες
    charts
    όροι χρήσης
    επικοινωνία
    tralala team
    διαφήμιση