ελληνική μουσική
    467 online   ·  210.826 μέλη

    Κώστας Μακεδόνας & Ζωή Παπαδοπούλου στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας!

    axilleas23
    11.07.2012, 21:44

    Κώστας Μακεδόνας & Ζωή Παπαδοπούλου 
    στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας

    Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

    Ο Κώστας Μακεδόνας ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές με σπουδαία φωνή που καταφέρνει με την έκφραση, το πάθος και την «τεχνική του» να τραγουδά και να μαγεύει, να ταράζει και να συγκινεί, παρουσιάζει επιλογές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών, με την υπογραφή σημαντικών δημιουργών.

    Δίπλα του η Ζωή Παπαδοπούλου που τη γνωρίσαμε δισκογραφικά με το δίσκο σε παραγωγή της Χαρούλας Αλεξίου «Κρύσταλλα Κόκκινα Φιλιά», έγινε ευρύτερα γνωστή με το ντουέτο που έκανε μαζί της: «Αχ και να σε είχα εδώ». Ερμηνεύει παραδοσιακά, παλιά λαϊκά, αλλά και σύγχρονα τραγούδια της ψυχής σε ένα ταξίδι στο χρόνο. Ο τρίτος προσωπικός της δίσκος "Ξαναγεννήσου" είναι προ των πυλών.

    Οι συνεργασίες της με ονόματα σπουδαίων Καλλιτεχνών (Μητροπάνος, Αρβανιτάκη, Νικολόπουλος κ.ά.) δείχνουν που η Ζωή είναι μία από τις δυνατές νέες φωνές του ελληνικού τραγουδιού.

    Μαζί επί σκηνής ο Κώστας Μακεδόνας και η Ζωή Παπαδοπούλου σε ένα μελωδικό, διασκεδαστικό πρόγραμμα με υψηλή αισθητική και πάνω απ’ όλα καλά τραγούδια. Μουσικές και ερμηνείες που δημιουργούν ατμόσφαιρες και προκαλούν συναισθήματα.

     ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Εμφάνιση:  Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

    Ώρα Έναρξης 21.00

    Τιμή εισιτηρίου:  Είσοδος Ελεύθερη


    Διοργάνωση: Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη
    Αντιδημαρχία Πολιτισμού