ελληνική μουσική
    627 online   ·  210.830 μέλη

    στούντιο ηχογράφησης

    Gmhtzik
    22.08.2012, 21:34

    Έχω μία μπάντα με την οποία έχω ηχογραφήσει ήδη έναν δίσκο εντελώς ερασιτεχνικά.Όμως επειδή σκεφτόμαστε να το πάμε λιγο πιο 'επαγγελματικά' σκέφτικα οτι στον επόμενο μας δίσκο (ο οποίος κατα πάσα πιθανότητα θα ηχογραφηθεί τον χειμώνα) θα ήθελα ενα καλήτερο ηχιτικό αποτελεσμα.Θέλω να μου προτείνεται ενα καλό στούντιο αν γινεται της θεσσαλονίκης  στο οποίο θα μπορέσω να έχω τα αποτελέσματα που θέλω.Παίζουμε black/death Metal.


    noizreduction
    22.08.2012, 21:55

    Το καλυτερο ειναι να βρεις μια λιστα με τα studio της Θεσσαλονικης και να πας σε οσα σου φαινονται πιο καλα και να μιλησεις με τους ιδιοκτητες/αρχι-ηχοληπτες τους. Το να σου προτεινει καποιος ενα studio αναγεται στο θεμα "προσωπικο γουστο" και ειναι αρκετα υποκειμενικο.

    Εαν δεν μιλησεις αυτοπροσωπως με τους ανθρωπους και δεν ακουσεις δουλειες τους ( το πιο σημαντικο απ' ολα ), δεν μπορεις να καταλαβεις τι αποτελεσμα θα περιμενεις.

    Ως συμβουλη, κοιταξτε να επιμεινετε στο κατα ποσο το studio εχει κανει αντιστοιχη παραγωγη κι αν μπορειτε να μιλησετε με τον ηχοληπτη που το ανελαβε ( εαν δεν ειναι ο ιδιος που εχετε κανει την επαφη ).


    Hastaroth
    22.08.2012, 22:34

    Ως δεύτερη συμβουλή,κυττάξτε και το οικονομικό θέμα (σε σχέση πάντοτε με το αποτέλεσμα που περιμένετε).Μπορεί ένα studio να έχη κάνει πολύ καλές παραγωγές στο μουσικό είδος που παίζετε,όμως άν δέν μπορή (ή δέν θέλη) να σάς κάνη λογικές τιμές,είναι δώρον άδωρον,καθώς δέν έχετε βεβαίως κάποια εταιρία από πίσω που θα πληρώση την παραγωγή σας.