ελληνική μουσική
    805 online   ·  210.833 μέλη

    Οι ...Queen στην Τελετή Λήξης της Ολυμπιάδας

    jorge
    29.08.2012, 14:17

    Πως σας φάνηκε;


    aviectus
    29.08.2012, 14:21

    εχω μονο να δωσω συγχαρητηρια στον Deacon Που δεν δεχθηκε να παει.....


    jorge
    29.08.2012, 19:36
    Δεν συζητάμε γενικά για την τελετή λήξης, αλλά για αυτό που δείχνει το video.
    natalia90
    30.08.2012, 11:29

    Δε νομίζω ότι αποτελεί και καμμιά πρωτοπορία καλλιτεχνικής φαντασίας κι έμπνευσης...

    Καλό, αλλά λίγο για τελετή λήξης Ολυμπιάδας.


    aviectus
    30.08.2012, 12:36

    Δεν μου αρεσε η εμφανιση οχι μονο των Brian may και Roger Taylor που ηταν καθαρα Ελιτιστικη και ανουσια,με ενα τραγουδι οχι μονο κλισε. ( πιο κλισε πεθαινεις ) .και εμφανιση ομως απο την αλλη πλευρα, του Mason αντι για Pink Floyd, με ενα τραγουδιστη, καρμπον του Jammie Oliver,ηταν ενα σημειο που με δυσραστησε αρκετα.





    madprofessorus
    03.09.2012, 11:12
    To περίμενα ότι θα εμφανιστούν,και δεν περίμενα κάτι περισσότερο,τουλάχιστον δεν τραγούδαγε εκείνος ο ανεκδιήγητος που έχουν πάρει για περιοδεία
    freak
    03.09.2012, 12:56

    Εδω στην Αγγλια τα πιο πολλα προβατα ασχοληθηκαν με την τελετη ληξης και το Ιωβηλαιο της Ελισαβετ. Proud to be British. Μπλιαχ! Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει...α ναι! Το 2004...

    Ευτυχως υπαρχουν και αυτοι που εχουν μια αλλη οπτικη των πραγματων (και εδω στο μεγαλο νησι) η οποια δεν παρασυρεται απο την επικρατουσα προπαγανδα. Και ευτυχως δεν ειναι λιγοι. Υπηρξαν και αντι-ολυμπιακοι και antiJubilee εκδηλωσεις.

    Και για να μπω στην ουσια του topic, δεν ειναι τυχαιο εξαλλου που ο Brian May επαιξε και στα δυο μεγαλα event. Οσον αφορα τους Queen, διατηρω μια συγκεκριμενη αποψη (καποιοι παλαιοτεροι εδω μεσα ισως θυμουνται) η οποία ειναι καταγεγραμενη. Ετσι απο περιεργεια εβαλα youtube για να δω τι ειδατε αν και ηξερα τι θα εβλεπα πανω κατω. Ο θλιβερος ροκ ντίβας με το παραφουσκωμενο εγω. Σολο για τα σκουπιδια που θυμιζει τις ασυναρτησιες της μεσης ηλικιας. Anyway ειναι υποστηρικτης των βασιλικων και των συντηρητικων μια ζωη.

    Τιποτα δεν φανταζει παραξενο.

    Οφειλω να ομολογησω πως η τελετη αφης της φλογας στην Ολυμπία παροτι φτιαχτη και σκετη προπαγανδα (τα media απεκρυψαν τις αντιδρασεις και μαλιστα απο ξενους δημοσιογραφους που εγιναν εκει) τουλαχιστον ηταν ανωτερη ποιοτικα, συγκριτικα παντα, διοτι το θεατρικο ειχε μια εστω ελαχιστη σχεση με το αρχαιο πνευμα των ολυμπιακων. Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος βεβαια (στην συγκεκριμενη περιπτωση o Brian May, το φαντασμα του Freddie Mercury οι Queen και η Queen!). Ουτε το ονομα τους ειναι τυχαιο.

    Κακογουστια χειριστου μεγεθους ακομα και για καποιους που αρεσκονται σε αυτα τα fake θεαματα και τις λαμπαδοδρομιες που παρεπιπτοντως ειναι συλληψη του Γκαιμπελς για οσους δεν το γνωριζαν.

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : freak στις 03-09-2012 13:00 ]