ελληνική μουσική
    660 online   ·  210.829 μέλη

    enCORE - Έλα κι εσύ μαζί (Digital Album) 10/2012

    Tropaiatissa
    09.10.2012, 00:55

    enCORE  -  Έλα κι εσύ μαζί

    (DIGITAL ALBUM)


    Ζεύξις Music - Οκτώβριος 2012

    Η Ζεύξις Music παρουσιάζει το νέο  Digital Album των enCORE.
    Rock επιρροές, ελληνικός στίχος, αληθινές ερμηνείες και ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις χαρακτηρίζουν τα 6 κομμάτια του ψηφιακού άλμπουμ.

    Η Θεσσαλονίκη σίγουρα έχει να πει πολλά για τους enCORE που συνεχίζουν να χαράζουν το δικό τους, ξεχωριστό δρόμο στο χώρο της Rock σκηνής της πόλης.

    Οι ENCORE δημιουργήθηκαν το 2006 και αποτελούνται από τον Κυριάκο Κουγιουμτζόγλου (Τραγουδιστή και ιδρυτή του συγκροτήματος), τον Κώστα Πουλή (Κιθάρα,φωνητικά) και πρώην μελος του συγκροτήματος Μωρά στη φωτιά,και τον Παντελή Τζώνο (Σαξόφωνο - Φωνητικά).

    Πρόκειται για ένα συγκρότημα με επιρροές από την ελληνική και διεθνή Rock σκηνή, που ταυτόχρονα φλερτάρει με το χώρο του έντεχνου, διασκευάζοντας έργα σημαντικών ελλήνων δημιουργών.
    Από τη δημιουργία τους μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, δραπετεύοντας και στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

    Αυτό το διάστημα συνεργάζονται με τον Χρηστό Τσαπράζη (Ξύλινα σπαθιά) ηλεκτρικό μπάσο ,τον Μπάμπη Πετσίνη (Sleeping pillow) στα τύμπανα, και τον Βαγγέλη Παπαγεωργίου στα πλήκτρα.

    H νέα δισκογραφική δουλειά των enCORE κυκλοφορεί από το label REC PRODUCTS (VINYL)  που διαχειρίζεται η Ζεύξις Music και είναι διαθέσιμο ως download στα μεγάλα διαδικτυακά δισκοπωλεία, τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καθώς και στο online shop της Ζεύξις   Music.

    http://www.zefxismusic.gr/News_6-10-2012_Encore.html

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Tropaiatissa στις 09-10-2012 00:56 ]