ελληνική μουσική
    704 online   ·  210.848 μέλη
    doug2006
    12.10.2012, 16:02

    Γεια χαρα.. εχω αγορασει το MicroKorg και αναρωτιεμαι αν μπορω να του περασω ηχους απο αλλα οργανα οπως το Korg m3 π.χ Επισης αν μπορει καποιος να καταλαβει πως θα δημιουργησω αυτον τον ηχο στο παρακατω βιντεο θα του ημουν ευγνωμων,προσπαθω καιρο αλλα τιποτα δεν τον πετυχαινω.


    noizreduction
    12.10.2012, 18:31

    Θα προτεινα να χρησιμοποιησεις τον εξωτερικο editor του MicroKorg ( πρεπει να εχεις και midi καλωδιο για να μεταφερεις τα δεδομενα μεταξυ του προγραμματος και του οργανου βεβαια ) για να δημιουργησεις τους ηχους που θελεις.

    Επισης, για το πως θα μεταφερεις τους ηχους μεσα στο MicroKorg, μπορεις να δεις αυτη τη συζητηση στο επισημο site της Korg, ενω η ιδια η Korg εχει και free sounds, αρκει να εισαι εγεγγραμενος χρηστης ( οποτε εγω δε μπορω να σου δειξω αυτη τη σελιδα, γιατι δεν εχω προσβαση ως απλος επισκεπτης ).


    Οσον αφορα το m3, νομιζω πως δεν ειναι συμβατο με το microKorg. Νομιζω πως τα μεγαλυτερα αδερφια του ( το MicroKorg XL και MicroKorg XL+ ) "φορανε" την ΜΜΤ ( Multiple Modeling Technology ), η οποια δεν ειναι καν μεσα στο m3 στο βασικο πακετο ( πρεπει να την αγορασεις ως expansion ).

    Τελος, το m3 χρησιμοποιει την EDS ( Enhanced Definition Synthesis ) τεχνολογια, ενω το microKorg ειναι AMSS ( Analog Modeling Synthesis System  ), αρα μιλαμε για διαφορετικες "μηχανες" συνθεσης που δεν ειναι συμβατες η μια με την αλλη!


    Εξαλλου, αλλο ενα workstation ( η ποικιλια των εφαρμογων του ειναι σαφως μεγαλυτερη απο ενα synth ) κι αλλο ενα synth.


    doug2006
    12.10.2012, 19:14
    καλησπερα θαναση ευαχριστω για την απαντηση σου.Εχω κατεβασει το sound editor αλλα αυτους τους free ηχους π ανεφερες υπαρχουν εδω? http://www.Korgforums.com/forum/phpBB2/viewforum.php?f=18
    noizreduction
    13.10.2012, 11:06

    Ψαξε το site της Korg! Καλη ειναι η μασημενη τροφη, αλλα μερικες φορες αναζητωντας κατι, μπορει να πεσεις σε κατι αλλο που εψαχνες πιο πριν {#emotions_dlg.biggrin} Παντως, εχει ειδικο section για τα μελη ( εαν ειναι οπως στη Yamaha, απλως κανεις εγγραφη με το serial του μηχανηματος ), οποτε δε θα δυσκολευτεις να τα βρεις.

    Tip: Ξεκινα απο την σελιδα παρουσιασης του προϊοντος!


    doug2006
    13.10.2012, 16:37
    ευχαριστω πολυ θαναση