ελληνική μουσική
    829 online   ·  210.833 μέλη

    Ο Πέτρος Γαϊτάνος υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής

    Konstantinosoa
    25.10.2012, 13:50

    Μπορεί να κάνουμε πλάκα και αν ευσταθεί όντως ότι είναι δικό του κείμενο είναι όντως για πολλά σχόλια.

    Ωστόσο για να δείτε την κατάντια του συστήματος, αρκεί να σας πω πως χθες στην εκπομπή "Ευθέως", ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ αντί να γελοιοποιήσει τον Μιχαλολιάκο γελοιοποιήθηκε ο ίδιος, ενώ τα ξευτέρια της αριστερής σάτιρας με τον υψηλό πολιτισμό, περίμεναν με ένδυμα φασίστα και ζευγάρια μποξ την Κανέλη. Τί ωραία πλάκα και καλλιτεχνική έκφραση !!! Μίλησε ο Αριστοφάνης...

    Α ! Και επειδή το έγραψα κάποιες φορές αλλά δεν καταδέχτηκε να απαντήσει κανένας, θα σας πώ ένα περιστατικό για τον κατα τα άλλα κομμουνιστή γενοκτόνο Κιμ Γιονγκ Ιλ, για τον θάνατο του οποίου έστειλε συλληπητήριο τηλεγράφημα η ηγεσία, το διαχωρίζω, η έξυπνη ηγεσία του Κ.Κ.Ε., ξεφτυλίζοντας την αριστερά και τους αγώνες της.

    Αναδημοσιεύω:

    "Θυμόμαστε όλοι την ημέρα της κηδείας του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ πως σπάραζαν οι κάτοικοι της χώρας. Και θυμόμαστε πολύ καλά, ότι τριγύρω τους υπήρχαν άγρυπνα μάτια που έλεγχαν αν θρηνούσαν αρκετά. Αν όχι, οι ποινές ήταν αυστηρές!

    Όποιοι δεν εμφανίζονταν να θρηνούν, να σπαράζουν σε συγκεκριμένα σημεία ειδικά τις δυο ημέρες της κηδείας στέλνονταν αυτόματα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για εξι μηνες. Τότε λοιπόν, είχε αποφασιστεί να υπάρξει περίοδος πένθους 100 ημερών. Για όλο αυτό το διάστημα, οι κάτοικοι της Βόρειας Κορέας θα έπρεπε να απέχουν από κάθε είδους απόλαυση.

    Όμως, ο Κιμ Τσολ, πρώην υφυπουργός Αμυνας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ήπιε ένα ποτηράκι. Κι αυτό το πλήρωσε με την ζωή του.

    Καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέσθηκε ως εξής. Τον έβαλαν να σταθεί σε ένα σημείο που είχαν ορίσει και του έριξαν έναν όλμο!"

    Αυτήν την "εναλλακτική Χρυσή Αυγή" ποιός θα τολμήσει να την κράξει;

    Και θα πω κάτι και για την κα. Κανέλη: Μακάρι να έκλαιγες περισσότερο και να είχες δώσει παραίτηση όταν στέλνονταν αυτό το τηλεγράφημα.... Θα ήταν πιο έντιμο.

    Τώρα ο Μιχαλολιάκος δικαίως κοκορεύεται ότι δημοσιογράφους τύπου Τατσόπουλου τους έχει για προπόνηση.

    Περαστικά μας....