ελληνική μουσική
    584 online   ·  210.844 μέλη
    STEFANOS604
    31.12.2012, 16:48

    Στην ανασκόπηση ο Jorge – admin αναφέρει: ‘’ Οι διαφημίσεις αυτή τη στιγμή είναι μόνο Google, σ' αυτό το θέμα δυστυχως πάμε από το κακό στο χειρότερο, όπως και γενικότερα η αγορά της διαφήμισης’’.

    Κρατάω μόνο τη λέξη δυστυχώς.

    Επειδή σαν μέλη μας ενδιαφέρει η απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας του http://www.musicheaven.gr  και επειδή το θέμα των διαφημίσεων είναι κυρίαρχο , επειδή άλλοι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα να ποστάρουν διαφημιστικά μηνύματα χωρίς να λύνουν ‘μουσικές απορίες’ , επειδή η σχέση μας με το ΜΗ έχει και τις όμορφες και τις  άσχημες αλλά και αδιάφορες περιόδους της , επειδή πολλοί μαθαίνουν πράγματα που θα πλήρωναν ακριβά για να μάθουν (πρώτος ο εαυτός μου) θα ήθελα να προτείνω κάτι που είδα και εφάρμοσα πρόσφατα:

    Επειδή είμαι λάτρης των παλιών ρομαντικών τραγουδιών για έρωτες, για ασβεστωμένες αυλές με κισσούς , κληματαριές και με  βασιλικούς στη γλάστρα…. είπα να μάθω χαβάγια ένα όργανο που άκουγα τη 10-ετία του 60 και με τρέλαινε.

    Δυστυχώς δεν βρήκα στο ελληνικό διαδίκτυο πληροφορίες ούτε για κουρδίσματα ούτε καν πληροφορίες παιξίματος εκτός από το YouTube μερικούς παλιούς χαβαγιοπαίχτες.

    Τελικά αποφάσισα να γραφτώ στο παρακάτω site όπου βρήκα τις πληροφορίες που είπα:

    http://www.hsga.org/membership-center.htm

    Για την εγγραφή πλήρωσα 23 ευρώ.

    Θα ήθελα λοιπόν να πω όχι να γίνει κάτι το παρόμοιο για το ΜΗ αλλά  , όπως και σε πολλά  ξενόγλωσσα sites , να υπάρχει μόνο πχ στα άρθρα ή μόνο πρόσβαση σε ορισμένα απ’ αυτά ή τέλος πάντων σε κάτι άλλο , με μια υπενθύμιση πχ :

    ’Αν πιστεύετε ότι ωφεληθήκατε και θέλετε μπορείτε  να κάνετε μια δωρεά ‘’ και να δίδεται εκτός από PAYPAL ACCOUNT και ένας αριθμός τραπεζικού λογαριασμού.

    Όπως πχ ΕΔΩ: (
    Feel">Link

    Free to donate anything you want)

    Συγνώμη από τον administrator και τα μέλη αν θεωρήσουν την πρόταση – λόγω οικονομικής κρίσης- λανθασμένη.

     

    Καλή Πρωτοχρονιά σε ΟΛΟΥΣ

    Στέφανος

     

     

     


    jorge
    31.12.2012, 18:38

    Στο κάτω μέρος του site, υπάρχει η σελίδα Υποστήριξέ Μας, που έχει και δυνατότητα για donation.

    Εκεί υπάρχει και το παρακάτω κείμενο:

    Το MusicHeaven παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του από το 1997 σε χιλιάδες Έλληνες και Κυπρίους απ' όλο τον κόσμο. Τα πρώτα χρόνια τα έξοδα ήταν ελάχιστα, στην πορεία όμως οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις λόγω των δεκάδων χιλιάδων εγγραφών, επέφεραν σημαντική αύξηση στα χρήματα που έπρεπε να ξοδευτούν για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η προσπάθεια. Πλέον η αναβάθμιση σε χώρο και data-traffic έχει γίνει ρουτίνα, μια και σχεδόν κάθε μήνα έχουμε αύξηση σε επισκέπτες και κατ' επέκταση σε υπολογιστικούς πόρους. Σήμερα λοιπόν, τα χρήματα που καλούμαστε να καλύψουμε αφορούν: το χώρο για τη φιλοξενία των αρχείων και της βάσης δεδομένων, την 24ωρη τεχνική υποστήριξη από τρίτη εταιρία, το data traffic, το radio-streaming, τα T-Shirts που χαρίζουμε σε γνωστούς καλλιτέχνες που μας δίνουν συνέντευξη, τις αγορές διαφημιστικού υλικού (πχ πανώ), τη διαφήμιση μέσω online καταχωρήσεων σε άλλα sites και μηχανές αναζήτησης, τα αναλώσιμα, τα συνεχή τηλεπικοινωνιακά κόστη για ανάγκες του site, την αγορά software modules, τη μίσθωση web services κλπ.

    Σχεδόν όλα τα παραπάνω έξοδα είναι πάγια, που σημαίνει οτι καλούμαστε να τα καλύπτουμε κάθε μήνα.

    Επειδή όμως δεν είμαστε εταιρία, αλλά εργαζόμενοι με πρωινές δουλειές και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις marketing, δεν έχουμε τη δυνατότητα να βασιζόμαστε μόνο στα διαφημιστικά έσοδα, τα οποία μάλιστα έχουν κόστος ακόμα και 10 φορές χαμηλότερο σε σχέση με άλλα sites παρόμοιας επισκεψιμότητας και θεματολογίας.

    Τα όποια έσοδα προκύπτουν με αυτό τον τρόπο, επιστρέφουν πάλι στο site. Είτε με νέες υπηρεσίες, είτε με αύξηση του χώρου κάθε μέλους, είτε με αναβάθμιση σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές και υπολογιστικούς πόρους.

    Όλα αυτά όμως γίνονται από χόμπυ, μια και το μεράκι και η αγάπη γι' αυτό που κάνουμε είναι η κινητήριος δύναμη του MusicHeaven. Δεν πρόκειται για κερδοσκοπική προσπάθεια. Δεν πειράζει που υπάρχουν έξοδα, δεν πειράζει που πολλές φορές δεν υπάρχουν έσοδα. Δεν πειράζει που αφιερώνουμε χιλιάδες ώρες για τη συντήρηση και την εξέλιξη του MusicHeaven. Μας αρέσει αυτή η περιπέτεια, δεν γκρινιάζουμε και δεν παραπονιόμαστε.

    Χρειαζόμαστε όμως τη στήριξή σας. Όχι απ' όλους. Θέλουμε την υποστήριξη μόνο από όσους πιστεύουν οτι έχουν ωφεληθεί από το MusicHeaven και παράλληλα νιώθουν ευγνωμοσύνη την οποία θέλουν να εκφράσουν έμπρακτα. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας είναι οι ακόλουθοι:

    Δείτε τους 3 τρόπους στο Υποστήριξέ Μας

    [ τροποποιήθηκε από τον/την jorge, 02-01-2013 11:37 ]


    STEFANOS604
    02.01.2013, 16:20

    1.955.184 μοναδικοί επισκέπτες

    20.192 νέα μέλη

    429 νέα άρθρα και νέα στο e-Περιοδικό

     

    Το περίμενα να μη απαντήσει κανένας και όσοι μπήκαν πιθανόν να  το προσπέρασαν αδιάφορα. Ίσως ο εγγλέζικος τίτλος να μη τράβηξε - τον έβαλα για να μη φανεί σαν υποχρεωτική προτροπή.

    Στα  threads όλοι έχουμε τη δυνατότητα  άποψης και υποδείξεων  για μια σελίδα που προσφέρεται δωρεάν  και εντάξει Jorge υλοποίησε κάτι παρόμοιο μ΄αυτό που λέω αργότερα ή όταν και αν πλησιάσουν τα πράγματα στο όριο.

    Ειλικρινά λέω δεν ξέρω σε ποια οικονομική κατάσταση βρίσκεται η σελίδα απλώς πήρα την ευκαιρία να τα  γράψω από τη μια και μοναδική λέξη που είπες στην ανασκόπηση: ‘’…ΔΥΣΤΥΧΩΣ πάμε από το κακό στο χειρότερο, όπως και γενικότερα η αγορά της διαφήμισης…’’

    Θα πρότεινα στο Team του ΜΗ που είναι περήφανο  για τα 429 νέα άρθρα:

    Ομαδοποιήστε μερικά  απ’ τα καλύτερα απ΄αυτά σε (πχ  Μαθήματα Κιθάρας -Μαθήματα Φυσαρμόνικας – Μαθήματα Ακορντεόν - Μαθήματα Τρομπέτας…..) και επιτρέψτε την είσοδο με ένα μικρό συμβολικό ποσόν. Έτσι από τα 20.192 νέα μέλη αν πχ τα 1000 δίνανε από 5 ευρώ θα δίνανε μια ανάσα στα πάγια έξοδα αλλά και στην αναβάθμιση των πόρων της ιστοσελίδας.

    Το να συνεισφέρει  κάποιος   πχ 5 ή 10 ευρώ ακόμα και σ’ αυτή την κρίση δεν είναι πολύ για κάτι που μας προσφέρει τόσα. Το πιστεύω ακράδαντα ότι σίγουρα θα συνεισφέρουν  .

    Στην μέχρι τώρα προτροπή σας: ‘’Αν πιστεύετε ότι ωφεληθήκατε και θέλετε μπορείτε  να κάνετε μια δωρεά ‘’ να δίδεται εκτός από PAYPAL ACCOUNT και ένας αριθμός τραπεζικού λογαριασμού.

    {Εγώ πχ δεν έχω και δεν σκοπεύω να αποκτήσω οποιουδήποτε είδους πιστωτική κάρτα άρα ένας λογαριασμός τραπέζης είναι απαραίτητος}.

    Ζητώ πάλι συγγνώμη από τα μέλη αν θεωρήσουν την πρόταση εξωπραγματική ή λανθασμένη –κυρίως  λόγω οικονομικής κρίσης.


    mary_omikron
    02.01.2013, 19:47

    Υποχρεωτικό δεν είναι για κανένα, όλα όσα προσφέρει το MusicHeaven είναι δωρεάν και είναι απλά και μόνο θέμα προσωπικής διάθεσης του καθενός να δείξει έμπρακτα τις ευχαριστίες για ό,τι "παίρνει" συχνάζοντας στη σελίδα καθημερινά,  την εκτίμησή του για τον κόπο/χρόνο και παροχές του ιδιοκτήτη,   και την επιθυμία του να υπάρχει και να εμπλουτίζεται  η σελίδα.

    Δύσκολοι καιροί για όλους, αλλά ένα καφεδάκι σ΄ένα φίλο όλοι κερνάμε.... και η Ζέρμπερα με τον Κουκουβάγγο είναι φίλοι μας {#emotions_dlg.biggrin}

    ΥΓ. Στέφανε έθιξες με λεπτότητα ένα ευαίσθητο και αναγκαίο (πλέον) θέμα. Επικροτώ !!


    aviectus
    02.01.2013, 20:31

    Παράθεση:

    {Εγώ πχ δεν έχω και δεν σκοπεύω να αποκτήσω οποιουδήποτε είδους πιστωτική κάρτα άρα ένας λογαριασμός τραπέζης είναι απαραίτητος}.

    υπαρχουν και οι pre-paid καρτες που δεν συνδεονται με καποιον λογαριασμο,ουτε εχουν το ονομα σου.
    βαζεις οσα λεφτα θες να ξοδεψεις και τα ξοδευεις οπως θες σαν πιστωτικη, μονο που δεν ειναι΄.