ελληνική μουσική
    759 online   ·  210.832 μέλη

    Τα τραγούδια του διαγωνισμού στο Radio Music Heaven?

    loukas76gr
    07.01.2013, 15:01

    Θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε καλό τα τραγούδια του διαγωνισμού να 'παίζουν' και στο ραδιόφωνο του ΜΗ... με ειδική 'ταμπέλα', π.χ. 'τα τραγούδια του 3ου διαγωνισμού ΜΗ' σε ώρες που δεν παίζουν κάποιοι άλλοι παραγωγοί. Θα μπορούσε για κάθε μία από τις 8 περιόδους των γκρουπ, να ακούγονται τα αντίστοιχα κομμάτια, έτσι ώστε και οι ακροατές που μπαίνουν να τα ακούνε κι εκεί. Εναλλακτικά, θα μπορούσε κάποιος παραγωγός, να κάνει πρόγραμμα παρουσίασης των κομματιών.

    Ευχαριστώ.


    ilio
    07.01.2013, 15:18

    Χμ ... Νομίζω πως είναι καλή ιδέα Λουκά!

    Γιατί άλλο να το ακούς μόνος σου από τον player κι άλλο να ρχεται το τραγούδι και να σε "βρίσκει" από το ραδιόφωνο.Γιατί είναι άλλη η αίσθηση.Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι εύκολο για τον jorge αυτό να τα βάζει να παίζουν σε μία ζώνη κενή και να παίζουν όλα με την ίδια συχνότητα.Τώρα όσον αφορά την εναλλακτική πρόταση να τα παίζει κάποιος παραγωγός αυτό νομίζω πως θα πρέπει να γίνει μετά το πέρας του διαγωνισμού.Για πολλούς και διάφορους λόγους.


    -----------------
    "Δεν τα βλέπεις όλα από εκεί που τα κοιτάς"

    [ τροποποιήθηκε από τον/την ilio, 07-01-2013 15:19 ]


    EVAGGELIASAKELLARIOU
    07.01.2013, 16:15

    Καλησπέρα. Λουκά, ωραία η πρόταση σου. Ερατώ, οι επιφυλάξεις σου σωστές. Η γνώμη μου είναι ότι καλώς βρίσκονται τα τραγούδια σε ξεχωριστό σημείο στο site. Προσωπικά, προτιμώ να ακούω τις δημιουργίες των διαγωνιζομένων, φορώντας τα ακουστικά μου και να είμαι προσηλωμένη σε αυτά. Με εκτίμηση, Ε.Σ.


    -----------------

    Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο  το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή.

    [ τροποποιήθηκε από τον/την EVAGGELIASAKELLARIOU, 07-01-2013 16:15 ]


    AR-ON
    07.01.2013, 16:35

    Νομίζω Λουκά πως το σωστότερο είναι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα κομμάτια  (ανεξαρτήτως ποια προκρίθηκαν και ποια αποκλείστηκαν) ώστε ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ του διαγωνισμού να μπορούμε να τα παίζουμε κατά προσωπική βούληση. Δε το βρίσκω θεμιτό να επηρεάσουμε τη διαδικασία (είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε αγνά κριτήρια και κανένας πονηρές επιδιώξεις, αλλά ξέρεις τι λένε για τη ...σύζυγο του Καίσαρος). Όμως καλό θα είναι να μπορούμε να παίζουμε τραγούδια που δεν προκρίνονται στον τελικό, αμέσως μετά τον αποκλεισμό τους. Ίσως εδώ βοηθήσει ο jorge με κάποιο download link (αν και όποιος γουστάρει πολύ ένα κομμάτι, μπορεί κάλλιστα να το ηχογραφήσει κατευθείαν από το player μέσω π.χ. του Audacity), φτάνει να ΜΗΝ το παίζει στον αέρα όσο ακόμη το κομμάτι συμμετέχει στην ψηφοφορία του group ή του τελικού.


    ilio
    07.01.2013, 21:43

    Παράθεση:

    Το μέλος AR-ON στις 07.01.2013, 16:35 έγραψε...

     Όμως καλό θα είναι να μπορούμε να παίζουμε τραγούδια που δεν προκρίνονται στον τελικό, αμέσως μετά τον αποκλεισμό τους.

    Νομίζω πως αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα γιατί συνήθως τα γούστα διαφέρουν και πολλά τραγούδια που δεν μπαίνουν στον τελικό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν το αξίζουν αλλά ίσως ότι δεν ταιριάζουν στα προσωπικά γούστα των ψηφοφόρων.Και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει.Αρκεί με κάποιο τρόπο να έχουμε πρόσβαση εμείς οι παραγωγοί αργότερα σε όλα τα τραγούδια που αποκλείονται και αν μας αρέσει κάποιο να το εντάσσουμε στις εκπομπές μας.


    -----------------
    "Δεν τα βλέπεις όλα από εκεί που τα κοιτάς"

    [ τροποποιήθηκε από τον/την ilio, 07-01-2013 21:44 ]


    loukas76gr
    07.01.2013, 23:01

    Η αρχική ερώτηση έγινε απλά με το σκεπτικό να 'συνδεθεί' και το ραδιόφωνο του ΜΗ με το διαγωνισμό, ώστε να παρουσιαστούν όλα τα κομμάτια ανεξαιρέτως και όχι κατά προσωπική βούληση.

    Αν θεωρηθεί ότι ο παραγωγός βάζει ένα προσωπικό στίγμα στα τραγούδια, τότε ίσως είναι φρονιμότερο η όλη διαδικασία να γινόταν μέσω του Κουκουβάγγου (αυτόματος player).

    Κενή ζώνη και συχνότητα παιξίματος ίσως είναι τα πιο εύκολα να βρεθούν/δημιουργηθούν, αφού σε ένα δίωρο περίπου μπορούν να χωρέσουν και τα 38 κομμάτια.

    Βέβαια, κατανοώ ότι το θέμα θα χρειαζόταν προετοιμασία, η οποία μόνο από τη χρονική διάθεση του admin εξαρτάται.


    jorge
    08.01.2013, 00:54
    Παιδιά παίξτε οτι τραγούδια θέλετε, λειτουργούμε εντελώς ελεύθερα και έχουμε άποψη που την εκφράζουμε.
    MABRO
    08.01.2013, 01:02
    BALTE TA AKOUSTIKA SAS ANIKSTE TA MONITOR KAI AKOUSTE TO KOMATI SINANTHSH!!!!
    nvluc
    09.01.2013, 12:41

    Παράθεση:

    Το μέλος MABRO στις 08.01.2013, 01:02 έγραψε...

    BALTE TA AKOUSTIKA SAS ANIKSTE TA MONITOR KAI AKOUSTE TO KOMATI SINANTHSH!!!!

    Αγαπητοί φίλοι,

    δεν συμφωνώ με την αναμετάδοση τραγουδιών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό κατά την περίοδο στην οποία ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη.Οι λόγοι είμαι σίγουρος ότι είναι ευνόητοι.

    Υπομονή λίγους μήνες και πρώτα ο Θεός, τον Μάιο θα μπορέσουν όλα τα τραγούδια να ακουστούν και στο ραδιόφωνο του MH.Θεωρώ μάλιστα ότι το ραδιόφωνο του ΜΗ θα πρέπει κατά κύριο λόγο να αναμεταδίδει τα τραγούδια του διαγωνισμού, καθώς τα περισσότερα είναι πολύ αξιόλογες προτάσεις και ηχογραφημένα σωστά ώστε να συντελούν σε μια πολύ ευχάριστη ακρόαση.


    sillia
    10.01.2013, 11:21

    Καλημέρα.

    Συμφωνώ στο να παίζονται τα τραγούδια αυτά που δεν  περνούν στην τελική φάση κι αφού έχει ολοκληρωθεί ο χρόνος ψηφοφορίας του γκρουπ που ανήκουν !

    Τα πέντε πρώτα σε κάθε γκρουπ που ξεχώρισαν  καλό είναι να τα δούμε μαζεμένα στην τελική φάση του διαγωνισμού !

    {#emotions_dlg.walkman}

    Προσωπικά ...και απ'όσο γνωρίζω από συζητήσεις με "παραγωγούς"ι στο ραδιόφωνο αυτό θα πράξουμε !