ελληνική μουσική
    888 online   ·  210.833 μέλη

    Για ένα καλύτερο ραδιόφωνο - Απόψεις των ακροατών του Radio MusicHeaven

    ixthis
    20.02.2013, 16:59


    Παράθεση:


    Το μέλος ixthis στις 19.02.2013, 23:23 έγραψε...

    Η πρόταση μου είναι η εξής

    Επειδή ένας άνθρωπος δε μπορεί να παρακολουθεί και να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του σταθμού, να αναλαμβάνουν για τακτά διαστήματα διαφορετικά άτομα. Πχ ανά τρίμηνο δίμηνο δε ξέρω το χρόνο και διαφορετικά άτομα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου πάντα ,  να βλέπουν όλοι τις υποχρεώσεις από μέσα και τις ευθύνες και δεύτερον να μπαίνουν νέες προτάσεις κάθε φορά νέες ιδέες και να φρεσκάρετε έτσι το  ραδιόφωνο . Τώρα αυτοί οι διαφορετικοί κάθε φορά άνθρωποι θα είναι με υπεύθυνο το Δέοντα η όχι ,έμενα δε με ενδιαφέρει καθόλου. Αλλά ένα άτομο δε μπορεί να είναι παρών στα δρώμενα του σταθμού και αυτό είναι κάτι που εγώ απλώς σε σχέση με άλλους το είπα καθαρά . Σε καμία περίπτωση αυτό δεν αφορά τα πρόσωπα με τα οποία δεν έχω τίποτα προσωπικό το αντίθετο θα έλεγα .Είναι μία σκέψη που έκανα φωναχτά για τη βελτίωση του ραδιοφώνου .Ούτε είναι απαραίτητο να την ασπαστούν κάποιοι ούτε είναι απαραίτητα σωστή.

    @ Suspect γράφεις :

    ""Σεβαστη η προταση αλλα δεν συμφωνω. Κυριως γιατι δεν την καταλαβαινω. Δηλαδη, γιατι αντι για εναν Deos τον χρονο να θελουμε 4. Τι κανει λαθος; Σε τι χρησιμευει αυτο; Οποιος εχει φρεσκιες ιδεες, ας τις καταθεσει. Πρεπει να γινει "διευθυντης" για να το κανει; ""

    Καμια σχέση με ότι είπα ,,,, οτι καταλαβαίνει ο καθένας.


    -----------------
    κατά βάθος όλοι ξέρουμε..........

    [ τροποποιήθηκε από τον/την mary_omikron, 20-02-2013 17:10 ]


    suspect
    20.02.2013, 17:36

    Σωστα, οτι καταλαβαινει καθενας αλλα καλο επισης ειναι, μια προταση οταν κατατιθεται να τεκμηριωνεται και να διευκρινιζεται.

    Τι ακριβως θελεις να πεις;

    Οτι ο Deos δεν προλαβαινει και χρειαζεται βοηθους;

    Οτι δεν υπαρχουν φρεσκιες ιδεες; Αν ναι, ποιες θα μπορουσαν να ηταν αυτες;

    Τι παραπανω θα μπορουσε να ειχε γινει για τον σταθμο αν υπηρχε - εστω - "επιτροπη" διαχειρισης;

    Και αντε σου λεω εγω, λεει ο Deos οτι θελει στο πλευρο του αλλους 3 και τους επιλεγει.

    Τι το διαφορετικο θα προκυψει για τον σταθμο;


    jorge
    20.02.2013, 18:10
    Σάσπεκτ, είναι θέμα εργατοωρών. Αν ο Deos μπορεί και ασχολείται μια ώρα την ημέρα με το σταθμό, 4 άνθρωποι που επίσης είναι πολυάσχολοι και έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις, θα μπορέσουν να ασχοληθούν 4. Αν κάνεις τον πολλαπλασιασμό, θα δεις οτι ξαφνικά τετραπλιασιάζονται οι ώρες που κάποιοι θα ασχολούνται με το σταθμό (είτε πρακτικά, είτε οργανωτικά, είτε συμβουλευτικά). Αυτό είναι εξαιρετικό, βάσει κοινής λογικής.

    Παράλληλα ο Deos θα εχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθει με τις αιτήσεις, τους νέους παραγωγούς, να επικοινωνησει μαζί τους, να κρίνει καλύτερα κλπ.

    Εσένα ποιά είναι η γνώμη σου; Διακρίνω μια άρνηση ή κάνω λάθος;
    suspect
    20.02.2013, 18:36

    Δεν τιθεται θεμα αρνησης Γιωργο.

    Πραγματικα ηθελα να κατανοησω την προταση επι της ουσιας και για αυτο εκανα επιπλεον ερωτησεις.

    Ο καθ'υλην αρμοδιος που θα μπορουσε να απαντησει σε αυτο ειναι ο Deos. Δεν εχω υποψη μου ομως να χρειαζεται καποια βοηθεια εκτος και αν δεν την εχει εκφρασει μεχρι σημερα οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια. :)

    Κατα τα αλλα, ουτε αυτο το θεμα, ουτε ο κουκουβαγγος ειναι πολυ σημαντικα θεματα καθως στο μεν ενα ακομα και να μπουν αλλοι 3 δεν ξερω σε τι ακριβως θα βοηθουσαν, ενω στο αλλο, ενα τοπικ τυπου "ψαχνω Mp3 να εμπλουτισω τον κουκουβαγγο", πιστευω πως το θεμα θα ειχε ηδη λυθει. Ηδη προσφερθηκε ο DOMASTER.

    Σε γενικες γραμμες εχω "ακραιες" αποψεις. Θα ηθελα πχ το MUSIC HEAVEN να ηταν πραγματικη κοινοτητα και εχω καταθεσει προτασεις στο παρελθον. Θα μπορουσε να ειναι ενας φορεας πολιτισμου, με δραστηριοτητες, με εσοδα, υπαρχει μεγαλη σκηνη που θελει και μπορει να εκφραστει αλλα δεν αγκαλιαζεται απο κανεναν. Το Music Heaven θα μπορουσε να ειναι ενας οργανισμος, ενας πραγματικος πυλωνας για την ελληνικη μουσικη και να εχει μια σοβαρη υποσταση και να ασχολειται με σοβαρα θεματα και οχι με παιδακια που τσακωνονται στο φορουμ. Αφου ομως η φιλοσοφια ειναι διαφορετικη, δεν πιστευω οτι υπαρχει και καποιο προβλημα στο ραδιοφωνο μας.

    Αν δηλαδη ασχοληθει ενας τριτος παρατηρητης σοβαρα με αυτο το τοπικ θα δει προσωπικες αντιπαραθεσεις, τον κουκουβαγγο, τον Deo, γενικες νουθεσιες και αοριστολογιες.

    Η δικη μου εικονα ειναι οτι πραγματικο προβλημα δεν υπαρχει. Ειτε γιατι εχουμε λιγους ακροατες ειτε γιατι δεν ειδαμε σε αυτο το τοπικ να υπαρχει συμμετοχη. Και μη μου πει κανεις οτι "ε, αφου γραφουν οι παραγωγοι, τι να γραψουν οι ακροατες". Αν καποιος ηθελε να γραψει κατι, θα το ειχε κανει. Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και οταν γινει συναντηση παραγωγων, μπορουν να τεθουν και να αναλυθουν περισσοτερα ζητηματα.

    Αρκει βεβαια οι παραγωγοι που μενουν στην Αθηνα να προσελθουν, γιατι πισω απο το πληκτρολογιο ολοι καλοι ειμαστε, αμα κλεινομαστε και στον ατομισμο μας ακομα καλυτεροι, αλλα στη συναντηση που γινεται μια φορα το χρονο, για τον σταθμο που μας δινει βημα εκφρασης,  πρεπει να εχουμε τουλαχιστον 95% συμμετοχη.


    -----------------

    www.suspect.gr

    [ τροποποιήθηκε από τον/την suspect, 20-02-2013 18:57 ]


    Deos
    20.02.2013, 23:28

    Παράθεση:

    Το μέλος ixthis στις 19.02.2013, 23:32 έγραψε...

    Δεν έχω να πω κάτι άλλο και ούτε επιθυμώ να συμμετέχω σε καμμια συνάντηση παραγωγών.





    Κρίνεται απαραίτητη η παρουσία των παραγωγών της Αθήνας τουλάχιστον, ειδικά όσων δεν έχουν ξανάρθει σε προηγούμενη συνάντηση. Τι νόημα έχει να ανοιχτεί αυτό το topic τότε αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον των παραγωγών πρωτίστως?


    ixthis
    21.02.2013, 00:07

    Το τόπικ ανοίχτηκε για  να  γραφτούν γνώμες των ακροατών για το ραδιόφωνο (οποιοι και ότι θέλουν ). Τουλάχιστον αυτή ήταν η πρόθεση μου πιο σωστά.

    Όταν θα οριστεί συνάντηση παραγωγών θα γράψω και θα ενημερώσω Γιάννη.


    mary_omikron
    21.02.2013, 11:42

    @ Suspect 

    Δεν απευθύνεσαι σε μένα και σκέφτηκα πολύ πριν απαντήσω σε κάποιες απόψεις σου για το ΜΗ, ωστόσο θα ήταν άδικο να αιωρείται αναπάντητη η παρακάτω παράγραφος που απαξιώνει χωρίς να ευσταθεί.

    Παράθεση:

    Το μέλος suspect στις 20.02.2013, 18:36 έγραψε...

     Το Music Heaven θα μπορουσε να ειναι ενας οργανισμος, ενας πραγματικος πυλωνας για την ελληνικη μουσικη και να εχει μια σοβαρη υποσταση και να ασχολειται με σοβαρα θεματα και οχι με παιδακια που τσακωνονται στο φορουμ. Αφου ομως η φιλοσοφια ειναι διαφορετικη, δεν πιστευω οτι υπαρχει και καποιο προβλημα στο ραδιοφωνο μας.

    Αν η "ακραία" (συ είπας) άποψή σου για το ΜΗ είναι οτι δεν έχει σοβαρή υπόσταση, σοβαρά θέματα και ασχολείται με παιδάκια που τσακώνονται στο forum... τότε θα σε προέτρεπα να δεις τα άρθρα, συνεντευξεις, μαθήματα μουσικής, δισκοκριτική, μουσικα νέα, μουσική τεχνολογία, βιογραφίες, μόνιμες στήλες κλπ που προφανώς σου διαφεύγουν.

    Αν ΔΕΝ σου διέφυγαν και τα απαξιώνεις άρδην αναφερόμενος σε "σοβαρή υπόσταση και σοβαρά θέματα" τότε σαρκάζεις επικριτικά όλο το ΜUSICHEAVEN και μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που αφιλοκερδώς προσπαθεί να καταθέσει το καλλίτερο, χωρίς να περιορίζεται μόνο σε προτάσεις και υποδείξεις. Παράγουν όλοι αυτοί.

    Στο forum πράγματι γίνονται ανώριμες αψιμαχίες μερικές φορές, όχι πάντα, ωστόσο θα ήσουν δίκαιος ΜΟΝΟ αν έκανες αναφορά και στην προθυμότητα των μελών να δίνουν βοήθεια και οδηγίες σε ερωτήσεις άλλων μελών πάνω σε θέματα αγοράς μουσικών οργάνων, ηχοληψίας, φωνητικής, μουσικά software, εργασιακά κλπ. κλπ. Ολη αυτή η προθυμία και η καλή διάθεση περνούν απαρατήρητα? 

    Παράθεση:

    Αρκει βεβαια οι παραγωγοι που μενουν στην Αθηνα να προσελθουν [....]  αλλα στη συναντηση που γινεται μια φορα το χρονο, για τον σταθμο που μας δινει βημα εκφρασης,  πρεπει να εχουμε τουλαχιστον 95% συμμετοχη.

    Αν όλοι οι παραγωγοί είχαν το μισό της συμμετοχής που απαιτείται για την  συνάντηση και στα δρώμενα του ραδιοφώνου, όλα θα ήταν καλλίτερα. Κάποιοι/κάποιες το κάνουν με επιτυχία... κάποιοι άλλοι απουσιάζουν εντελώς και έχουν παντελή άγνοια. 

    Η άποψη αυτή δεν είναι μόνο δική μου. Ενισχύεται και από συζητήσεις ακροατών που επιθυμούν περισσότερη παρουσία, επικοινωνία και συμμετοχή από ορισμένους παραγωγούς. Δεν υπάρχει λόγος να κατονομαστούν, το αποτέλεσμα φαίνεται.

    Εκτός από καλή μουσική που ο καθένας μπορεί να βρει οπουδήποτε με ένα κλικ, δώστε βάση όλοι οι παραγωγοί και στην επικοινωνία σας με τους ακροατές και στην προσέλκυση μέρους από τους περίπου 350 ανά πάσα στιγμή on line, γιατί το ράδιο-ΜΗ είναι παρείστικο και εσωτερικό είτε το θέλετε είτε όχι.  Οι ακροατές από άλλα σημεία π.χ. fb ή blogs είναι δευτερογενής περίπτωση και πολύ πιθανόν ο αριθμός τους πλασματικός χωρίς να το υποστηρίζω μετά βεβαιότητας.





    -----------------
    Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)

    [ τροποποιήθηκε από τον/την mary_omikron, 21-02-2013 11:52 ]


    suspect
    21.02.2013, 16:31

    Δεν με συγκινει ιδιαιτερα η ιδεα να μπω σε προσωπικη αντιπαραθεση οταν καν δεν εχω αναφερει το ονομα σου και γραφω παντα σε τριτο προσωπο και απορω γιατι το κανεις. Ισως να σου αρεσει. Ισως να εχεις συνηθισει.

    Το τοπικ ηδη εχει παει στη Λαμια και αν απαντησω αναλυτικα, θα φτασει σιγουρα μεχρι το Πεκινο. Meaningless.

    Επιγραματικα:

    1. Στο τοπικ "10 χρονια Music Heaven" εγραψα το εξης.

    Παράθεση:

    Το μέλος suspect στις 04.01.2013, 03:43 έγραψε...

    Ενα τεραστιο respect σε αυτους που εχουν δωσει χρημα και χρονο ωστε να εχουμε οι υπολοιποι τη δυνατοτητα να κανουμε εκπομπες, να γραφουμε αρθρα, να διαβαζουμε, να παιρνουμε πληροφοριες και να διασκεδαζουμε εδω μεσα.

    Ποστ στο οποιο πατησες like. Λυπαμαι που το ξεχασες.

    Οσες φορες εχεις γραψει κατι στο τσατ εν ωρα εκπομπης μου, εχω εκθειασει την παρουσια σου με τη μεγαλη και ανιδιοτελη προσφορα σου - και δεν ξερω αν το χει κανει και κανεις αλλος. Λυπαμαι που το ξεχασες. Αντιστοιχα το χω κανει και με την Αλκυονη. Αρα δεν απαξιωνω τιποτα.

    Αν το εκανα αυτο, θα ηταν σαν να ακυρωνα και τη δικη μου παρουσια εδω και περιπου 2,5 χρονια.

    2. Με το "ακραιες αποψεις" εννοω πχ οτι στο ραδιοφωνο μας δεν υπαρχει αξιολογηση παραγωγων. Θα μπορουσαμε να κανουμε εκδηλωσεις και να αποφερουν εσοδα. Οτνα ενα τοπικ γινεται παιδικη χαρα να σβηνεται τελειως και να μην υπαρχει τοσο μεγαλη ανοχη σε τσακωμους.  Θα μπορουσε να υπηρχε ενας ατυπος κανονας οποιος δεν στηριζει τις εκδηλωσεις του σταθμου, δεν θα μπορει να κανει εκπομπη. Θυμαμαι συναντησεις, πιτες, παρτυ, δωρα, μιτινγκς και να μην ερχονται καν οι μισοι. Ομως αυτα εχουν συζητηθει με τον Γιωργο, ο ανθρωπος εχει μια διαφορετικη φιλοσοφια, ειναι απολυτως σεβαστη καθως αυτος εχει το μαχαιρι και το πεπονι και τελειωνει η ιστορια εκει. Τα παμε, τα ξεκαθαρισαμε, συνεχιζουμε.

    3

    Παράθεση:

    Το μέλος mary_omikron στις 21.02.2013, 11:42 έγραψε...
    Αν όλοι οι παραγωγοί είχαν το μισό της συμμετοχής που απαιτείται για την  συνάντηση και στα δρώμενα του ραδιοφώνου, όλα θα ήταν καλλίτερα. Κάποιοι/κάποιες το κάνουν με επιτυχία... κάποιοι άλλοι απουσιάζουν εντελώς και έχουν παντελή άγνοια. 

    Συγγνωμη αλλα αυτο μου φαινεται ξεκαθαρα ως υπουλη αιχμη που δεν εχει καμια σχεση με την ολη κουβεντα. Για να συμμετεχει καποιος πχ στη θεματικη ενοτητα θα πρεπει να κολλαει και το concept της εκπομπης του με αυτο.

    4.

    Παράθεση:

    Το μέλος mary_omikron στις 21.02.2013, 11:42 έγραψε...

    το ράδιο-ΜΗ είναι παρείστικο και εσωτερικό είτε το θέλετε είτε όχι. 

    Το παρεϊστικο δεν εβλαψε κανεναν αλλα η εσωστρεφεια, το "εσωτερικο" ειναι αυτο που το ραδιο-ΜΗ δεν θα ελεγα οτι σκιζει. Δεν θα αναφερω αριθμους γιατι δεν θελω να παρακαμψω ή να υποσκελισω τον Γιαννη.

    5.

    Παράθεση:

    Το μέλος mary_omikron στις 21.02.2013, 11:42 έγραψε...

    Οι ακροατές από άλλα σημεία π.χ. fb ή blogs είναι δευτερογενής περίπτωση και πολύ πιθανόν ο αριθμός τους πλασματικός χωρίς να το υποστηρίζω μετά βεβαιότητας.

    Δεν ειναι καθολου πλασματικος, ειναι υπαρκτος, εν πολλοις μεγαλυτερος απο το "παρεϊστικο" και σιγουρα μια δεξαμενη που δεν εκμεταλλευομαστε.

    Δεν εχω καμια διαθεση να αντιδικησω με ενα μελος σαν εσενα που αποδεδειγμενα εχει προσφερει στο site. Ουτε ομως θα συμφωνησω με τις προσωπικες αντεγκλησεις τυπου "τι εκανες στον πολεμο μπαμπα". Ο καθενας κανει οτι μπορει, οτι προαιρειται, στο βαθμο που του επιτρεπεται και στο βαθμο που δυναται και εχει περιθωριο.

    Παντως για να γνωριζομαστε, κατι εκανα και εγω. Οχι τοσο σπουδαια πραγματα οπως εσυ, αλλα και στα παρτι συμμετειχα και βοηθησα, και στη διαχειριση τους, και στο σταθμο εχω συναπτη και συνεπη παρουσια διαφημιζοντας τον σταθμο απο τα πολυπληθη δικτυα μου, και την εφαρμογη στο iphone και στο android market εφτιαξα ωστε ο οποιοσδηποτε να μπορει να ακουει τις εκπομπες μας απο οπου και αν βρισκεται, και προτασεις ειχα και με τον σταθμο εχω ασχοληθει, και σε διαφορα πραγματακια που εγιναν συνεβαλλα, οποτε ας τα αφησουμε αυτα. Επισης υπαρχουν και 2 projects που θα συμμετεχω οποτε ας χρησιμοποιησουμε το χρονο μας για δημιουργια.

    Επαναλαμβανω και κλεινω γιατι ηδη σε αυτο το τοπικ εγραψα αρκετα ποστς και ουτε εγω δεν με αντεχω, οτι για μενα λειτουργικο προβλημα στο ραδιοφωνο μας δεν βλεπω να υπαρχει. Μια χαρα τα εχει καταφερει ο Γιαννης. Θυμαμαι το πρωτο μιτινγκ που συμμετειχα ( τελη 2010 - αρχες 2011, καπου εκει ηταν ) που υπηρχαν πολλες αντιγκλησεις για διαφορα θεματα μεταξυ των παραγωγων. Περυσι, ουτε καν τεθηκε τετοιο ζητημα.

    Αν το θεμα ειναι να εχουμε περισσοτερους ακροατες εχω να κανω μια προταση που ειχα σκοπο να την καταθεσω στο μικτινγκ αλλα μια και το φερε το κυμα, για μια πρωτη εικονα - αντιδραση την τιθω που θα ελεγε και η Λαιδυ Αντζελα εδω:

    Αφου εχουμε επαφες και γνωριμιες με διαφορους καλλιτεχνες ποικιλου βεληνεκους, γιατι να μην τους προτεινουμε να κανουν εκπομπες στο σταθμο μας; Κενες ωρες υπαρχουν μπολικες, πιθανως και αυτοι να θελουν να προβληθουν και θα ειμαστε πολλαπλως κερδισμενοι. Αρκετοι απο αυτους και χρονο εχουν και θα μπορουν να παιζουν τα τραγουδια τους και αλλων και να μας διαφημισουν απο τα δικτυα τους, και να επικοινωνουν live με τον κοσμο.


    trelakias
    21.02.2013, 18:16

    Το θέμα κακώς πάει σε προσωπικό επίπεδο αλλά θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε.  Όλα τα μέλη είτε προσφέρουν περισσότερο είτε λιγότερο στο ράδιο ή στο φόρουμ είναι ίσα.  Κανένας καλύτερος και κανένας χειρότερος όσο η πρόθεση είναι να προσφέρει ανιδιοτελώς το χρόνο του, τις γνώσεις του και την ενέργειά του για την εξέλιξη και την βελτίωση την κοινότητας.  Σε μια κοινωνία όπως αυτή τα πράγματα τα διαμορφώνουν τα ίδια τα μέλη με την όρεξή τους να προσφέρουν για κάτι καλύτερο, είτε είναι νεοεισερχόμενα μέλη είτε παλιά

    Συνεπώς το φόρουμ το διαμορφώνει ο κόσμος που γράφει και αν έχουν παράπονα μπορούν να το εκφράσουν.  Το ράδιο όσο ευχαριστεί τους ακροατές και τους παραγωγούς τότε πετυχαίνει το σκοπό του.  Αν κάποιος έχει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του γι αυτό μπορεί επίσης να το κάνει και η άποψή του θα ληφθεί υπόψη (Η μουσική όμως είναι και θέμα γούστου).  Ένα βήμα ακόμη που μας κάνει να χαιρόμαστε είναι να έρχονται νέα μέλη/ακροατές/φίλοι αλλά και αυτό γιατί η παρέα μεγαλώνει.  Δεν έχει ανάγκη ο σταθμός από μεγάλα ονόματα, από εκπομπές πιασάρικες και προσπάθεια από τους παραγωγούς να κάνουν κάτι που δεν ευχαριστιούνται για να έχουν περισσότερο κόσμο.  Αυτός είναι ο χαρακτήρας του site όπως έχω αντιληφθεί αυτά τα χρόνια.  Για άλλες καταστάσεις υπάρχουν άλλα ραδιόφωνα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά.

    Στο συγκεκριμένο θέμα αιχμές προς τον καθένα δεν έχουν θέση και χωρίς λόγο χαλάμε τις καρδιές μας γιατί το θέμα έγινε για ένα εντελώς διαφορετικό σκοπό.  Το να δημοσιοποιούμε σκόπιμα κουβέντες που ξέρουμε ότι θα έπρεπε να κρατάμε σε ένα πμ ξέρουμε όλοι ότι ονομάζεται ξεκατίνιασμα και δεν τιμά ούτε εμάς όταν το κάνουμε ούτε τον συνομιλητή μας.  Όλα αυτά λύνονται, δεν έχει νόημα να ξεκινάει κουβέντα σε αυτό το πνεύμα και η ιστορία έχει δείξει ότι αυτά δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα.

    Ελπίζω κάποια στιγμή πλέον να γυρίσουμε εντος θέματος...  Μια πρόταση που έγινε και θα μπορούσαμε να συζητήσουμε είναι ένα κλειστό φόρουμ (αν συμφωνεί ο admin) για κάποια θέματα διαχείρισης/σταθμού/οργανωτικά κλπ.  Δεν είναι πρόταση ακροατή αυτή,  οπότε αν θέλετε τη συζητάμε αλλού.

    Προσωπικά δεν διαφωνώ στο να εκφράζουν την άποψή τους οι παραγωγοί.  Και αυτοί είναι ακροατές τις περισσότερες ώρες και έχουν λόγους να ακούν ή να μην ακούν το ράδιο του MH.  Πρόβλημα δεν βλέπω ούτε εγώ.  Προτάσεις για κάτι διαφορετικό έκανα και ίσως κάνω κι άλλες αν σκεφτώ.  Οι προτάσεις δεν είναι μόνο για να λύνουν προβλήματα αλλά όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το αντίθετο του καλού είναι το καλύτερο.

    Αυτό που ξεκίνησα να κάνω είναι να σημειώνω κάπου γιατί έκλεισα το ράδιο του MH την τελευταία φορά που άκουσα.  Μπορεί να σας φανεί αστείο αλλά ίσως έτσι προκύψουν συγκεκριμένα θέματα για σκέψη/συζήτηση/λύση/βελτίωση που μπορούμε να γράφουμε στο "Για ένα καλύτερο ραδιόφωνο-Απόψεις ακροατών του Radio MH"

     

    [ τροποποιήθηκε από τον/την trelakias, 21-02-2013 18:23 ]


    mary_omikron
    21.02.2013, 18:58

    @ Suspect

    Επιγραμματικά επί της ουσίας : 

    1) Στην πρώτη παράθεση έγραψες κάτι απαξιωτικό που δεν ευσταθεί για το ΜΗ και το επισήμανα, και επί του συγκεκριμμένου δεν απάντησες. Αντιθέτως αναφέρεσαι σε πλείστα άλλα.

    2) Αυτά που έγραψα για την  δεύτερη παράθεση είναι άποψη/επιθυμία τακτικής ακροάτριας ενισχυμένη από συζητήσεις και ταυτόσημες απόψεις/επιθυμίες  άλλων και δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε σένα. Για ποιά "ξεκάθαρη ύπουλη αιχμή" μιλάς? Απόψεις ζητήσατε, απόψεις λέω.

    3) Η ιδέα σου για τους καλλιτέχνες είναι ενδιαφέρουσα, ελπίζω να είναι εφικτή και να ευωδοθεί στην συνάντησή σας.

    ΥΓ. Δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση ούτε για εκμαίευση αναγνώρισης και επαίνων, ευχαριστώ που το κάνεις, αλλά δεν είναι ζητούμενο.

    Ούτε "τι έκανες στον πόλεμο Θανάση" για να αναλώνεσαι σε απολογισμούς, ωστόσο -μια και τα ανέφερες- είναι σημαντικά.

    Ειρήνη ημίν και υμίν Innocent 


    ilio
    21.02.2013, 22:22

    Παράθεση:

    Το μέλος jorge στις 20.02.2013, 14:42 έγραψε...

    Ως ακροατής λοιπόν (μια και δεν κάνω εκπομπή, τουλάχιστον προς το παρόν), παρατηρώ οτι όσο περνάει ο καιρός τόσο βελτιώνονται οι εκπομπές και η ποιότητα τους. Απλά κάποιες φορές "χάνω λόγια" σε εκπομπές όπως της ilio, της IronGirl και της Αλκυόνης γιατί την ώρα που μιλάνε σαν να πέφτει η ένταση, οποτε πρεπει να δυναμώσω για να ακουσω. Μετα ομως η μουσική θα είναι πολύ δυνατή. Νομίζω λοιπον πως οι παραγωγοί θα πρέπει να κοιτάζουν συνεχώς η έξοδος του ήχου τους να έχει ένα σταθερό maximum. Αν πχ όταν παίζουν μουσική η έξοδος είναι στο 8/10, το ίδιο θα πρέπει να γινεται και την ωρα που μιλούν. Επίσης σε κάποιες άλλες εκπομπές ακούω ..."πφφφφ" όταν ο παραγωγος πλησιαζει πολυ στο μικρόφωνο και προφέρει σύμφωνα, πχ το "πι". Το τελευταιο γινεται στην εκπομπη της IronGirl.

    Ευχαριστώ πολύ Χόρχε για την παρατήρηση.Θα το κοιτάξω.


    suspect
    22.02.2013, 00:32

    Παράθεση:

    Το μέλος mary_omikron στις 21.02.2013, 18:58 έγραψε...
    Ειρήνη ημίν και υμίν

    {#emotions_dlg.clap}  {#emotions_dlg.beer}  {#emotions_dlg.inlove} {#emotions_dlg.thumbup} {#emotions_dlg.yes}


    IronGirl
    22.02.2013, 23:06

    Παράθεση:

    Το μέλος jorge στις 20.02.2013, 14:42 έγραψε...

    Ως ακροατής λοιπόν (μια και δεν κάνω εκπομπή, τουλάχιστον προς το παρόν), παρατηρώ οτι όσο περνάει ο καιρός τόσο βελτιώνονται οι εκπομπές και η ποιότητα τους. Απλά κάποιες φορές "χάνω λόγια" σε εκπομπές όπως της ilio, της IronGirl και της Αλκυόνης γιατί την ώρα που μιλάνε σαν να πέφτει η ένταση, οποτε πρεπει να δυναμώσω για να ακουσω. Μετα ομως η μουσική θα είναι πολύ δυνατή. Νομίζω λοιπον πως οι παραγωγοί θα πρέπει να κοιτάζουν συνεχώς η έξοδος του ήχου τους να έχει ένα σταθερό maximum. Αν πχ όταν παίζουν μουσική η έξοδος είναι στο 8/10, το ίδιο θα πρέπει να γινεται και την ωρα που μιλούν. Επίσης σε κάποιες άλλες εκπομπές ακούω ..."πφφφφ" όταν ο παραγωγος πλησιαζει πολυ στο μικρόφωνο και προφέρει σύμφωνα, πχ το "πι". Το τελευταιο γινεται στην εκπομπη της IronGirl.

    Το σημειωσα Γιωργο!


    trelakias
    14.03.2013, 18:53

    Κουκουβάγγο τελευταία σε είχαμε συμπαθήσει αλλά τέτοιες ώρες είναι που τα πίνεις και μας τα χαλάς.

    Χθες μας τραγουδούσες τα χασικλίδικα απογευματιάτικα και κάπου εκεί ανάμεσα μας είπες "Μαγκιά μου που μαι παοκτζής".  Δεν θα τσακωθούμε για τον Μπαοκ αλλά μετά μας πήγες στα μπουζουκια του στυλ όλα τα σκυλιά στην πίστα.

    Σήμερα μόλις μπήκα άκουσα το ω γλυκύ μου έαρ και έψαχνα τη λαμπάδα μου...  Μόλις τη βρήκα έβαλες Τερζή...

    Χωρίς παρεξήγηση κουκουβάγγο, δεν εισαι καλα  {#emotions_dlg.whistling}


    sillia
    14.03.2013, 21:04

    xaxaxaxaxaxaxaaa .......  {#emotions_dlg.tt2}