ελληνική μουσική
    443 online   ·  210.817 μέλη
    aggelch
    27.03.2013, 18:03

    Γεια σας! Θα ήθελα να σας πω ότι ένας φίλος μου έφτιαξε πριν λίγες μέρες ένα κανάλι στο γνωστό σε όλους μας Youtube! Έχει μεγάλες προσδοκίες καθώς ασχολείται και επαγγελματικά με τη μουσική, κι εγω έχω αναλάβει να το προωθήσω! Θα ήθελα να μου πείτε τι προτείνετε να προσθέσει, αν σας άρεσε γενικά ως κανάλι, τι θα θέλατε να αλλάξει και αν σας άρεσαν τα βιντεάκια! Σας παραθέτω το λινκ του καναλιού και τα 2 καινούρια βιντεάκια! Είναι ένα μουσικό ταξίδι σε διάφορα είδη μουσικής, κυρίωσ Swing, Electro Swing, Jazz, Nu Jazz, Alternative Rock, Garage, Indie με πολλές λίστες αναπαραγωγής! Σε λίγες μέρες ή εβδομάδες αναμένεται να ανεβούν στο κανάλι και συνεντεύξεις, lives, περισσότερα βίντεος και λίστες, αλλά και άλλα χρήσιμα λινκ για τη μουσική! Ελπίζω να σας αρέσει και περιμένω τη γνώμη σας! Καλή συνέχεια!

    https://www.youtube.com/user/MusicHeavenExplorer

    >

    >
    aggelch
    27.03.2013, 22:15


    parisseirios
    09.04.2013, 19:15

    Ενα καινουριο καναλι συνεντευξεων νεων μουσικων στο youtybe


    aggelch
    09.06.2013, 23:23

    Μόλις ανέβηκαν και άλλα 2 κομμάτια και έπεται συνέχεια, τον τελευταίο καιρό δεν έγιναν πολλά uploads λόγω τεχνικών προβλημάτων. Ορίστε τα 2 καινούρια videos, από την Vαclav Zahradnνk Big Band την οποία και διευθύνει ο Vαclav Zahradnνk. Το πρώτο κομμάτι ονομάζεται Jazz Goes to Beat I και το δεύτερο είναι το γνωστό Yesterday των Beatles σε μια Jazz εκδοχή. Και τα δύο κομμάτια κινούνται σε πιο Jazzy ρυθμούς απ'ότι τα πρηγούμενα που είχαν ανέβει, και μας έρχονται από το μακρινό 1969. Καλή ακρόαση!


    DeePost
    15.10.2013, 21:15

    Καλησπέρα, όντως πολύ ενδιαφέρον κανάλια και τα 2. Δράττομαι της ευκαιρίας για να προσθέσω και το καινούριο κανάλι-project μου. Πρόκειται για ένα project που ασχολείται με τον ευρύτερο χώρο της House μουσικής. Είχα μια ιδέα πριν λίγες ημέρες και είπα να την υλοποιήσω, έτσι, έφτιαξα το καινούριο μου κανάλι, και τώρα δουλέυω πάνω στο σύνολο του Project. Θα ήθελα να  προσθέσω ακόμη, ότι γίνονται στο κανάλι (παραθέτω το λινκ παρακάτω) uploads καθημερινά. Τα uploads κειμένονται κυρίως στο χώρο της House και Techno, και κυρίως στην Deep House και Nu Disco αλλά και στην σύγχρονη Techno. Ελπίζω να σας αρέσει, ακόμα, μπορείτε να μου προτείνετε ιδέες ή να μου στείλετε τα δικά σας house, και αν επιθυμείτε να τα ανεβάσω κιόλας. Επιπλέον, όποιος ακούει House, Techno κ.λπ. ας μου στείλει ένα π.μ. για ανταλλαγή απόψεων! Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα! Ευχαριστώ πολύ!!

    Υ.Γ.: Το παρακάτω κομμάτι πρόκειται για το πρώτο upload μου, που έγινε πριν λίγες μέρες! (Deep House).


    DeePost
    26.10.2013, 23:56

    Γεια σας και πάλι! Ακούστε εδώ το καινούριο remix της γνωστής DJ και παραγωγού από την Αγγλία με Ιαπωνικές ρίζες, Maya Janes Cole στο κομμάτι της Emeli Sande, "Free"! Απολαύστε ελεύθερα! ;)


    https://www.youtube.com/watch?v=Jsp9RvsFRAk&feature=youtu.beLink

    >


    -----------------

    Mr DeePost

    Feel the Deepness!

    [ τροποποιήθηκε από τον/την DeePost, 26-10-2013 23:58 ]

    [ τροποποιήθηκε από τον/την DeePost, 26-10-2013 23:58 ]


    DeePost
    28.10.2013, 23:23

    Για ακόμη μια φορα μαζί σας! Ακούστε εδώ το καινούριο κομμάτι των φοβερών και τρομερών Kraak & Smaak (το εξαιρετικό trio των Oscar de Jong, Mark Kneppers and Wim Plug από την Ολλανδία), με κυκλοφορίες στις Jalapeno Records, Quango Music, Ultra Records κ.λπ. Πρόκειται για το κομμάτι "How We Gonna Stop The Time" σε συνεργασία με τον Stee Downes. 


    https://www.youtube.com/watch?v=IejfcMubiuQLink

    >


    elasson
    18.10.2014, 17:22
    πολύ καλό!!!


    Νέες συζητήσεις
    στην ίδια κατηγορία